rodzyn7
Użytkownik
Lista startowa (z kursami):
Typy ode mnie:
Kołodziej wygra @5
Po pierwszych słabszych zawodach w Toruniu już latał. W tym sezonie nastawiony na ściganie w GP, więc sprzęt przygotowany pewnie na najwyższym poziomie. Patrząc po liście startowej, najbardziej na zwycięstwie powinno zależeć jemu, Piterowi, w dalszej kolejności Buczkowskiemu, Smektale, Woźniakowi i Kasprzakowi. Dudek czy Janowski mogą sobie jeszcze pozwolić na jakieś testy.
W ogólności pobierałbym wszystko przeciwko Protasiewiczowi i Pawlickiemu. Protas niestety powoli zaczyna zaliczać widoczny regres, w Zielonej Górze nie jest już liderem, a tutaj nie ma na dobrą sprawę o co walczyć. Wiadomo, nie będzie odpuszczał, sportowa ambicja na to nie pozwoli, ale też umówmy się, jemu zwycięstwo tutaj i awans do GP Challenge nie są do niczego potrzebne. Piter z kolei wydaje mi się cały czas niedogadany ze swoim sprzętem, a jego szanse są ocenione dość wysoko. Po drugiej stronie barykady Buczkowski, który dla mnie jest mega szybki na początku tego sezonu. Jeśli nie będzie popełniał błędów, to może powalczyć o najwyższe pozycje. Mocno wierzę też w Szymka, którego celem jest GP. Na dziką kartę nie ma co liczyć, więc pozostaje mu walka przez eliminacje. Fajny występ ostatnio w Gorzowie, tor w Pile nie jest mu obcy, jeśli obędzie się bez niespodzianek to tu powinien sprawić problemy najlepszym.
Protasiewicz - Buczkowski 2 @1,92 Forbet
Pawlicki - Woźniak 2 @2,3 Totalbet
Woźniak - Kasprzak 1 @1,78 Totalbet
Woźniak - Przedpełski 1 @1,5 Forbet
Protasiewicz - Woźniak 2 @2,01 Fortuna
Dudek - Pawlicki 1 @1,55 Fortuna
Smektała - Drabik 1 @1,82 Totalbet
Drabik wydaje się nie być Drabikiem z poprzednich sezonów. Smektała przygotowuje się do przejścia w rolę seniora. Na początku sezonu zdecydowanie lepszy leszczynianin i dzisiaj myślę będzie podobnie.