W zasadzie Twój avatar sprawia, że nie powinienem wdawać się w jakąkolwiek dyskusję, ale dobra, zabawmy się.
W półfinale Manchester City grał wybitnie słabo a Real i tak nie potrafił zagrać zdominowac The Cittizens.
Po tym zdaniu nasuwa mi się jedna myśl - skończ się kompromitować. A może wybitnie słaba gra Manchesteru City była wynikiem realizacji strategii ustalonej przez Zidane'a? Real będąc absolutnie lepszym nie zdominował City ????.
Atletico po za tym na pewno wyciągnęło wnioski po porażce 2 lata temu. Wtedy Atleti byli bardzo blisko sukcesu (w 93 minucie wyrównał Sergio Ramos) Od tamtego rewelacyjnego sezonu 2013/14 Real kompletnie nie potrafi wygrać z Atletico Diego Simeone. Rozegrali ze sobą 6 meczy z czego 4 wygrali Los Colchoneros i padły dwa remisy.
Powinienem napisać: "co Ty pierdolisz?", ale z obawy o kasację postu, zdania przez moderatora napiszę jedynie: o czym ty w ogóle piszesz? Czy zwycięstwa Atletico przed finałem
LM były odosobnionym przypadkiem? Nie. W lidze Atletico pokonało Real Ancelottiego na Bernabeu (!!!) oraz na Calderon padł remis - po golu Ronaldo w 80~ minucie. Zwycięstwa Królewskich w Pucharze Króla można brać z przymrużeniem oka, bo Simeone odpuścił wówczas Copa del Rey.
Zresztą, tutaj nie ma wątpliwości - Ty po prostu
kłamiesz. Od finału Real rozegrał z Atletico, uwaga, 10 spotkań. Być może 6 w jakiejś alternatywnej rzeczywistości. Ale jak to? Przecież na przestrzeni 10 spotkań Real wypada jeszcze gorzej! Jednak "kompletnie nie potrafi wygrać z Atletico" to wierutna bzdura zważywszy na fakt kto kogo wyeliminował w ćwierćfinale Ligi Mistrzów 14/15. W dwumeczu zaledwie 1:0, ale Królewscy
absolutnie zdominowali, zjedli taktycznie, fizycznie, mentalnie Atletico i tylko Oblakowi mogą zawdzięczać, że nie padła wówczas manita.
Przywołajmy lepiej statystyki z Ligi Mistrzów na przestrzeni ostatnich dwóch lat. 2 zwycięstwa Realu, 1 remis, gdzie także Królewscy byli stroną przeważającą. Z pewnością to przypadek, że Filipe Luis mówił przed półfinałami, iż nie chcą trafić na Real w półfinale - a najlepiej jakby w ogóle ich uniknęli w tych rozgrywkach. :] Mimo H2H 5:1 (nie licząc remisów) na korzyść Atletico zawodnicy Colchoneros
srają w gacie przed Realem bo, jak powiedział wspominany Filipe Luis, "Real w Europie to inna drużyna, bardzo silna".
Pytanie brzmi - kto to jest Angel di Mariai? Nie wiesz jak to poprawnie odmienić?
Do klubu przyszli zawodnicy za ogromne pieniądze: Danilo - ławka rezerwowych, James - ławka rezerwowych
Z kolei przyjście Kroosa jest kompletnie nieistotne, a fakt, iż Casemiro (który mimo, że był w kadrze w sezonie 13/14, to był marginalizowany) po powrocie z Porto jest kluczowym elementem Realu jest warty pominięcia ????.
bramkarz Keylor Navas, który trzeba przyznać że broni bardzo przyzwoicie.
No tak, TOP3 bramkarzy w tym sezonie broni "bardzo przyzwoicie", fajny kontrast przy "wyprawiających cuda w bramce" Courtoisie i Oblaku.
Zapomniałeś wspomnieć dzięki komu Atletico zdobyło bramkę. Nie, nie dzięki Godinowi, a ręcznikowi w bramce Realu. Drugi raz w tak żałosny sposób Atletico bramki Realowi nie wciśnie.
Od 3 lat zespołem lepszym jest Atletico, ponieważ, regularnie wygrywa derbach Madrytu
Atletico jest fajne, wygrywa ligowe Derbi Madrileno, ale to są jedynie bitwy. Wojny wygrywa Real Madryt, co dwukrotnie zdążył udowodnić w Lidze Mistrzów.
Tak kończąc chciałem powiedzieć, że trochę irytuje mnie ciągłe faworyzowanie przez wszystkich ekpertów oraz bukmacherów Realu Madryt.
A ja tak kończąc chciałem powiedzieć, iż na odległość czuć jak piecze. I w sumie dobrze, bo gdy wszystko będzie budzić się do życia, a słońce wstanie podczas pięknego niedzielnego poranka 29 maja to piec będzie jeszcze bardziej :].
Od odejścia Beniteza, nic się nie zmieniło w grze Królewskich (jedynie jakieś drobne szczegóły)
Aha, bym zapomniał o cytacie-kluczu. Przecież to jest jawna kompromitacja ????. Real Madryt od przyjścia Zizou ma najlepszy bilans w lidze, dotarł do finału Ligi Mistrzów, fizycznie wygląda perfekcyjnie, ale NIC SIĘ NIE ZMIENIŁO. ???? Wiesz co się zmieniło? Odpowiedź masz poniżej.
https://www.youtube.com/watch?v=YjB9kzwxtCI