diegoforlan1
Użytkownik
No i jak tam volksdojcze? Domy postawione. Domy stracone.
Ty nie dałeś typu ale do komentowania pierwszy :spokodfhgfh::spokodfhgfh::spokodfhgfh:No i jak tam volksdojcze? Domy postawione. Domy stracone.
Zapraszam do sprawdzenia pierwszej strony i moich postów.Ty nie dałeś typu ale do komentowania pierwszy :spokodfhgfh::spokodfhgfh::spokodfhgfh:
Słuchaj tak to sobie możesz odzywać się do rodziców lub do kolegów a ty widocznie nie masz do nikogo szacunku widać że masz jakiś problem psychiczny i tyle bo nie wiem co więcej mogę napisać każdy może wyrazić swoje zdanie a ty tylko potrafisz obrażać jak widać a dalsza konwersacja z tobą nie ma sensu a najlepiej to ci radze czytać książkimilcz jak nie wiesz o co chodzi. Gosc ktorego obrazilem zwyczajnie zasluzyl na cos wiecej niz tylko obraza ale jestesmy niestety tylko w internecie. POczytaj sobie pierwsze strony tematu to bedziesz wiedzial o co chodzi.
Masz rację zwracam Honor śmiał się z twojej teori ale sprawdziła się wycofałem swoje pieniądze na Niemcy postawiłem na remis i wygrałem leci plusik pozdroX/X jak w masło.
Moja wyśmiewana teoria sie sprawdzila.
A w STSach 97% typerow pewniaczkow właśnie popłynęło .
Niczego oprócz gdybania tam nie widzę ale dobrze przeczuwales no ale typu brakZapraszam do sprawdzenia pierwszej strony i moich postów.
U a u mnie na 2 stronie juzNiczego oprócz gdybania tam nie widzę ale dobrze przeczuwales no ale typu brak
Koledzy jak Diviner zamiast obrażać innych wracajcie do mamy pod spódnice
Niech mnie ktos uszczypnie...Z przebiegu gry lepsi Argentyńczycy
A nie? Chyba oglądaliśmy inne mecze.Niech mnie ktos uszczypnie...
Generalnie debilom nie odpisuje, ale dla Twojej wiadomości na tym mundialu napisałem że Argentyna wygra z Belgią (tak też się stało mimo opinii większości forum), że Francja wygra z Niemcami (co się nie stało), a mecze Brazylia-Niemcy i finał odradzałem do gry.Mecz to Mecz wiadomo wygra lepszy ale teraz co ci postawili na argentyne to widzę wielcy kozacy mecz się nie skończył a ty mobilny to już w ogóle pojechałeś wyzywasz nie wiem ile ty masz lat ale poziomem nic nie prezentujesz a ty Napoleni stawiałeś na inne drużyny wczesniej pamiętam przegrywałeś a teraz widzę tutaj cwaniaczek śmieszne he z fartem.