>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Filmy, które polecacie.

V 0

voitaz

Użytkownik
Ja się planuję w piątek albo sobotę wybrać na &quot;Sztangę i cash&quot;. Lubię takie prawdziwe historie z sensacyjnym posmakiem.

dawid_z 0

dawid_z

Użytkownik
Widziałem &quot;Sztangę i cash&quot;. Naprawdę warto! Świetnie oddany klimat lat 90, dobra gra aktorska. Warto, warto!

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Ale polecacie bo co ? Napiszcie parę słów czy bliżej temu filmowi do tandety w stylu szybcy i wściekli czy jest to coś bardziej ambitnego.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
&quot;Trzy minuty. 21:37&quot;
Polecam, właśnie skończyłem oglądać. Polskie kino, jest Karolak. Mimo tego poprzedniego zdania, co wskazywałoby na kolejne dziadostwo romantyczno-podobne to film jest co najmniej bardzo dobry (Karolak jest tylko epizodycznie na szczęście). Świetny Linda - wewnętrzne monologi są genialne. Jest dostępny na YouTube.
Smutne, że nie trafił do większego grona odbiorców, no ale lepiej promować kiczowate produkty bez fabuły z pseudoaktorami...
PS. Jak coś w ostatnich latach (od 2008 wzwyż) polskiego wartościowego jeszcze znacie to podrzućcie. Czasem można coś wygrzebać z tony gunwa...

homer-simpson 62

homer-simpson

Użytkownik
Z filmow, ktore wzruszaja polecam obejrzenie Gladiatora, Szeregowca Ryana. Znane filmy, ale jesli ktos nie ogladal to bardzo polecam. Z filmow w ktorych przez zakonczenie szczeka opada 6 zmysl, Incepcja, Efekt motyla.

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
&quot;Braveheart&quot; wzrusza, kiedy nie obejrzę, łezka w kilku momentach poleci czy &quot;skronia nadszarpnę&quot;.
Przy &quot;chłopiec w pasiastej piżamie&quot; o dziwo też uroniłem łezkę ;)

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Iluzja-bardzo przeciętny film.Końcówka trochę ratuje ale całokształt jakieś 5/10. Z podobnej tematyki Iluzjonista i Prestiż są dużo lepsze.
A przez większość filmu miałem ochotę przyje*bać jednemu z tych magików bo tak mnie irytował ten jego &quot;styl&#39;&#39; mówienia.

Natomiast Sugar Man bardzo fajny.Historia oparta na faktach, co się ceni.Ciekawie zrealizowany.W sam raz na wieczór.

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Świat w płomieniach(2013) - jeśli nie masz nic ambitnego do roboty wieczorem, a też nie chcesz się zbyt intelektualnie wysilać to możesz z dziewczyną zarzucić ten film.Fox, Tatum, typowa amerykańska rąbanka.Szaleńcy przejmują White House, akcja odbicia prezydenta, dużo efektów specjalnych, tandetnych dialogów w amerykańskim stylu i strzelanin.Nic wielkiego, ale można obejrzeć jeśli się nie ma wielkich oczekiwań.

Do góry Bottom