>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

FIFA 08 - turniej z nagrodami !

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Poprzedni temat nie wyszedł, nie zaśmiecajmy więc go ????
Teraz zagramy już o nagrody - konkretnie o pieniądze.
Wpisowe - 10 zł
Kwoty pieniężne (nagrody)-ustalimy razem
Proszę podać nick+gg+drużynę jako wybierasz(kluby, reprezentacje- wszystko wchodzi w grę).
UWAGA: DRUŻYNY MOGĄ SIĘ POWTARZAĆ !

rybex 3

rybex

Użytkownik
Sorka ze śmiece ale wazna kwiesta jest czy druzyna moze sie powtarzac i czy mozna ja zmieniac podczas turnieju? jesli nie bedzie mozliwosci powterza sie druzyn turniej niewypali, nienazbieramy 16 osob

bourne500 0

bourne500

Użytkownik
Ale ty jacekk jestes nierozumny...

rybex

gg podam przez PW

FC Barcelona

Jacekk powiem Ci jedno:eek:rganizowałes juz turniej i wodze ze kupa z niego wyszła. Zaufaj specjalistom;)
Druzyny moga sie powtarzac
ale podawajmy wszyscy gg, bo potem zamieszanie niepotrzebne

lalo 36

lalo

Forum VIP
Już Nas jest 6 ! I na 100 % wszyscy maja potem grać a nie że będą mieli jakieś wymówki, Easy na pewno by jeszcze grał - LUDZIE ZGŁASZAĆ SIĘ !!

rybex 3

rybex

Użytkownik
Już Nas jest 6 ! I na 100 % wszyscy maja potem grać a nie że będą mieli jakieś wymówki, Easy na pewno by jeszcze grał - LUDZIE ZGŁASZAĆ SIĘ !!
Dokładnie! Ci co sie juz zgłosili prosze o namowienie jakiegos kumpla czy kogos z rodziny:p;) Easy zagra raczej napewno moze housekloc, burne ma kogos namowic wiec powinnismy nazbierac 16 osob:spokodfhgfh:
Po jakims czasie do usuniecia

konradk18 0

konradk18

Użytkownik
Ja może zagram, tylko prosiłbym organizatorów o podanie więcej informacji o tym turnieju, a i dla mnie konieczne jest żebyśmy grali z botami, które komentują mecz na ircu żeby nie było oszustw ;)

rybex 3

rybex

Użytkownik
Ja może zagram, tylko prosiłbym organizatorów o podanie więcej informacji o tym turnieju, a i dla mnie konieczne jest żebyśmy grali z botami, które komentują mecz na ircu żeby nie było oszustw ;)
Ja o tych botach nigdy nie słyszlem ale jesli sie tym zajmiesz to oczywiscie mozemy tak grac, ale sadze ze te osoby ktore zgłosily sie dotychczas nie sa oszustami. Ten turniej bedzie rpowadzony systemem takim jak Euro 2008 czyli 16 druzyn zmierzy sie w czterech grupach itd. Mysle ze bedzie na takich zasadach jak turniej organizowany przezemnie i easy-ego.
Nic tylko zgłaszac sie:-D

konradk18 0

konradk18

Użytkownik
Ja o tych botach nigdy nie słyszlem ale jesli sie tym zajmiesz to oczywiscie mozemy tak grac, ale sadze ze te osoby ktore zgłosily sie dotychczas nie sa oszustami. Ten turniej bedzie rpowadzony systemem takim jak Euro 2008 czyli 16 druzyn zmierzy sie w czterech grupach itd. Mysle ze bedzie na takich zasadach jak turniej organizowany przezemnie i easy-ego.
Nic tylko zgłaszac sie:-D
Ok, bo ja trochę sezonów w fife grałem na poważnie (fifa 05, fifa 06), ligi rózne , ESL itp., teraz mnie to już nie bawi, ale na pieniądze mogę pograć:jezora:
Dobrze by było żeby każdy podał czy może hostować, bo jak dwie osoby nie mogą to trzeba będzie grać przez hamachi.

rybex 3

rybex

Użytkownik
Ok, bo ja trochę sezonów w fife grałem na poważnie (fifa 05, fifa 06), ligi rózne , ESL itp., teraz mnie to już nie bawi, ale na pieniądze mogę pograć:jezora:
Dobrze by było żeby każdy podał czy może hostować, bo jak dwie osoby nie mogą to trzeba będzie grać przez hamachi.
Kondradk nie kombinuj tylko sie sgłaszaj, ja tez duzo grałem ale na kase zawsze milej:-D. Hamachi kazdy powinien miec i pisanie czy mozna hostowac jes zbedne, to ały pikuś najwazniejsze jest uzbierac 16 osob ja teraz namawiam osoby i prosze was o to samo;)

Do góry Bottom