przed napisaniem mogłeś spojrzeć w rozpiske meczów. rozegralem juz 2, a trzeciego nie rozegram bo nie ma Lalo ;]Owszem są wakacje. Podam swój przykład : pomimo kilku wyjazdów do rodziny,nad jezioro, nad morze, potrafiłem rozegrać 3 mecze :!: grupowe. Ten czas który właśnie marnujesz, mógł posłużyć jako zagranie chociażby jednego meczu :!: To tylko kwestia umówienia się z graczem z twojej grupy. Zamiast się wstydzić za swoje zachowanie, ty nadal twierdzisz że nikt się nie spieszy. Nikt czy ty się nie spieszysz? O terminie rozpoczęcia wiedziałeś, mniej więcej chcieliśmy go skończyć w 3 tyg. (termin już minął), więc dlaczego nie poinformowałeś wszystkich, że Ciebie nie będzie i nie mamy się wkurzać?!
lalo wraca 5 sierpnia. Powiem wprost nie chce mi sie tyle czekac. Jesli nie znajdziecie kogos w zastapstwie lub nie podejmiecie jakiejs decyzji(czekanie do piatku to jak dla mnie za długo) to odchodze z turnieju. Daje czas do srody 23.59przed napisaniem mogłeś spojrzeć w rozpiske meczów. rozegralem juz 2, a trzeciego nie rozegram bo nie ma Lalo ;]
wyjezdzam pewnie w niedziele wiec moze zdaze zagrać, ale to zalezy od Lalo.
easy...nagrody to mały pikuś(mi to wszystko jedno, moze byc na MB) najwazniejsze jest w miare sprawne zastapienie oszustow(ci co nie wpłacili) i granie jakis meczy wreszciePanowie a jak z potencjalnymi nagrodami , bo niektorzy wplacili na MB a niektorzy na konto , pasuje kazdemu nagrody dostac na MB czy nie za bardzo ?
No i po co to piszesz...? Twoj post nic nie wnosi i co mnie to obchodzi ze ty nie lubisz fify, co za ludzie... tak jak napisano wyzej ten twoj PES nie jest na neta.nie wiem co wy widzicie w tej grze, ona jest beznadziejna, pilkarze ruszaja sie jak slonie. zorganizujmy turniej w pesa 08, a jak juz chcecie koniecznie w fife to w 98 albo 2000 to byly jedyne dobre gry ktore wyszly pod tym tytulem
pes nie jest neta? jestes w bledzietak jak napisano wyzej ten twoj PES nie jest na neta.
nie rozmazuj tematu.... Załóż sobie nowy i tam pogadaj :]pes nie jest neta? jestes w bledzie
Jacekk nie łódź sie ze jeszcze ktos wpłaci(co najwyzej lalo...5 sierpnia) mowie Ci to ciagle ale nie! ty swoje:-? Tylko czekamy bezsensownienie rozmazuj tematu.... Załóż sobie nowy i tam pogadaj :]
Panowie wpłacać kasę !
To niech się więcej nie zapisują do turnieju, bo 10 zł to nie wydatek ani nie trzeba poświęcać dużo czasu. Matex dosłownie się ukrywa żeby tylko nie zapłacić... To jest godna postawa?!Jacekk nie łódź sie ze jeszcze ktos wpłaci(co najwyzej lalo...5 sierpnia) mowie Ci to ciagle ale nie! ty swoje:-? Tylko czekamy bezsensownie
Nie spekulujmy czy to jest godna postawa i czy 10zł to duzo, niestety ale na tym forum jest tyle debili(sory za wyrazenie)zupełnie bez honoru. Rozumiem zapisanie sie kogos i kultularne poproszenie z wypisania z turnieju oczywiscie podajac jakis sensowy powod a nie jak to sie teraz dzieje, nawet jak ktos ma zepsuty komputer(przypadek lalo) to przyanjmniej niech wykaze troche checi i w jakis sposob napisze nam o tym.To niech się więcej nie zapisują do turnieju, bo 10 zł to nie wydatek ani nie trzeba poświęcać dużo czasu. Matex dosłownie się ukrywa żeby tylko nie zapłacić... To jest godna postawa?!
słuchaj - masz te 10 zł:To niech się więcej nie zapisują do turnieju, bo 10 zł to nie wydatek ani nie trzeba poświęcać dużo czasu. Matex dosłownie się ukrywa żeby tylko nie zapłacić... To jest godna postawa?!