>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

FIFA 08 - turniej z nagrodami ! || rozmowy i pogaduszki

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Mógł się nie brać za to. Narazie nie zrobił nic nadzwyczajnego... Równie dobrze ja mogłem ten turniej poprowadzić ale Jacekk założył temat więc on robi. Ale narazie mizernie to wygląda wszystko...
Nie wiesz - nie gadaj !
Jak tylko się szybko dało, ściągnąłem Gorillaza, namawiam dwie osoby, które najprawdopodobniej uzupełnią grupę A oraz C, więc nie pie**** głupot . Mizernie? Jak widzisz zachowanie niektórych osób (patrz. Lalo) to co ja mam zrobić?!

bourne500 0

bourne500

Użytkownik
Nie wiesz - nie gadaj !
Jak tylko się szybko dało, ściągnąłem Gorillaza, namawiam dwie osoby, które najprawdopodobniej uzupełnią grupę A oraz C, więc nie pie**** głupot . Mizernie? Jak widzisz zachowanie niektórych osób (patrz. Lalo) to co ja mam zrobić?!
To już jest nie ważne. Robisz to bo zrobiłeś błąd wczesniej - zaczales turniej bez zebrania wpisowego. Gdyby nie to , nie byłoby teraz zadnych problemów, bo nie zależałoby nam zeby ktoś zastąpił tych , ktorzy sie nie wywiązali...

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
bourne500- błąd? ten turniej by się w życiu nie zaczął... i tak całe wakacje by się ciągnął a to chyba bezsensu. Teraz ruszyliśmy i trzeba grać !
legionista696- jeśli tylko chcesz, możesz zagrać ale albo w grupie A albo w grupie C-wybieraj ????

lalo 36

lalo

Forum VIP
Ja dzisiaj zagram mecz z Bourne ( jeżeli wszystko pójdzie ok bo jak na razie instaluję fife na kompa ) siedzę na kompie u szwagra bo mój dostał awarii ;/ I Jacekk nie krytykuj mnie jeżeli nie wiesz jak było ...

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Jesli chodzi o grupę C- odezwał się Gonzus, więc już w komplecie. Lalo ,ale jak tu nie krytykować? Rozumiem problemy z kompem, ale zawsze mogłeś pójść do kogokolwiek i napisać nam . Nie kłóćmy się więcej tylko zacznijmy współpracować ????
Pozdrawiam

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Odpowiem na wasze pytanie : Czemu nie zagraliśmy aż wszyscy wpłacą kasę?
A no dlatego, że po rozlosowaniu grup, dostałem kilka wiadomości na gg od graczy, że najlepiej już zagrać, bo gdzieś wyjeżdżają, bo ten turniej nigdy się nie rozkręci itp. Poszedłem za głosem ludu :] Kazałem w zasadzie wszystkim wysyłać screeny dowodów, że wpłacili kasę . Najbardziej zaufani zawiedli, zaś niedocenieni potrafili iść na drugi dzień na pocztę , znaleźć 5 min i wpłacić.. Można?! Można !

moldar 0

moldar

Użytkownik
Tylko szkoda, bo teraz CI co już odpadli (czyli 8 osób) nie wpłaci, a z tych z ćwierćfinałów ile osób wpłaciło? 6-7? I z czego będzie wygrana?
Nie to żebym się czepiał, ale trzeba było napisać na początku do kiedy zapisy, ile min. osób, potem termin wpłat. Kilka osób pewnie by odpadło, na ich miejsce inni. Na pewno znalazłoby się 20 osób, poszukałoby się na forach z turniejami w fife, no problem, a tak to zdeka nie wyszło...

moldar 0

moldar

Użytkownik
Tylko szkoda, bo teraz CI co już odpadli (czyli 8 osób) nie wpłaci, a z tych z ćwierćfinałów ile osób wpłaciło? 6-7? I z czego będzie wygrana?
Nie to żebym się czepiał, ale trzeba było napisać na początku do kiedy zapisy, ile min. osób, potem termin wpłat. Kilka osób pewnie by odpadło, na ich miejsce inni. Na pewno znalazłoby się 20 osób, poszukałoby się na forach z turniejami w fife, no problem, a tak to zdeka nie wyszło...
Edit: Do usunięcia.

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Jacek dobrze powiedzial Ci co naj mniej mozna bylo sie spodziewac wplacili ,a gdzie rybex matex lalo(problemy ma) stomil , Pablo , Gorilaz ? Gienio napisal mi ze wysl;e kase wiec ok , a co z wami panowie ?

lalo 36

lalo

Forum VIP
Ja już nie mam problemów po prostu jestem na obozie i nie mam jak wpłacić kasy... jak wrócę na pewno wpłacę i rozegram wszystkie mecze ????

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
UWAGA: Wszystkie mecze grupowe, mają zostać rozegrane do piątku ( 1.08.08 ) ! Jeżeli nie zagracie, po prostu odpadacie i osoby które zostały, grają dalej !
Wkurza jedno: wpłaciło tylko 8 osób(80zł). Powinniście się wstydzić (ci co nie wpłacili), że macie jeszcze jakieś pretensje. To źle o was świadczy, bo myślałem że mam do czynienia z ludźmi uczciwymi.

lalo 36

lalo

Forum VIP
Jacekk nie możesz dawać takich warunków ... Jak mnie nie ma w domu to jak mam rozegrac te mecze ?

bourne500 0

bourne500

Użytkownik
UWAGA: Wszystkie mecze grupowe, mają zostać rozegrane do piątku ( 1.08.08 ) ! Jeżeli nie zagracie, po prostu odpadacie i osoby które zostały, grają dalej !

Wkurza jedno: wpłaciło tylko 8 osób(80zł). Powinniście się wstydzić (ci co nie wpłacili), że macie jeszcze jakieś pretensje. To źle o was świadczy, bo myślałem że mam do czynienia z ludźmi uczciwymi.
są wakacje, ten warunek jest bez sensu
ja zaraz pojade i co? przepadnie mi 10zł? nie wydaje mi sie...
uzbrój się w cierpliwość, trenuj, graj sparingi a turniej moze potrwać długo i nie sądze zeby przez to świat sie zawalił... ja nikogo nie usprawiedliwiam, ale dajcie spokój z terminami i zaczekajcie spokojnie, zagramy w miare możliwości, są wakacje w końcu ;)

mlody-8934 3

mlody-8934

Użytkownik
koleś wali mnie to, czy jedziesz gdzies czy nie... masz zagrać i gówno mnie to obchodzi... mega tutaj są nooby, tylko piszą ze nie moga zagrac 15 minut, ale na forum potrafią pisać tylko ze gdzie oni to nie jada... trzeba bylo sie nie zapisywac

bourne500 0

bourne500

Użytkownik
koleś wali mnie to, czy jedziesz gdzies czy nie... masz zagrać i gówno mnie to obchodzi... mega tutaj są nooby, tylko piszą ze nie moga zagrac 15 minut, ale na forum potrafią pisać tylko ze gdzie oni to nie jada... trzeba bylo sie nie zapisywac
są wakacje
w a k a c j e
to ze Ty nigdzie sie nie ruszasz nie znaczy ze nikt inny tez nie
gdzie Ci sie spieszy z tym turniejem?
cierpliwosci...

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
są wakacje
w a k a c j e
to ze Ty nigdzie sie nie ruszasz nie znaczy ze nikt inny tez nie
gdzie Ci sie spieszy z tym turniejem?
cierpliwosci...
Owszem są wakacje. Podam swój przykład : pomimo kilku wyjazdów do rodziny,nad jezioro, nad morze, potrafiłem rozegrać 3 mecze :!: grupowe. Ten czas który właśnie marnujesz, mógł posłużyć jako zagranie chociażby jednego meczu :!: To tylko kwestia umówienia się z graczem z twojej grupy. Zamiast się wstydzić za swoje zachowanie, ty nadal twierdzisz że nikt się nie spieszy. Nikt czy ty się nie spieszysz? O terminie rozpoczęcia wiedziałeś, mniej więcej chcieliśmy go skończyć w 3 tyg. (termin już minął), więc dlaczego nie poinformowałeś wszystkich, że Ciebie nie będzie i nie mamy się wkurzać?!

Do góry Bottom