Ok, jesli masz taka sytuacje to rozumiem ale jak sie umowilismy a ty sie nie zglaszasz to mge byc zły. Nie sugeruj ze siedze cały czas przed kompem bo teraz mam akurat czas i mozliwosci to chciałbym zagrac. A wiec zagramy za tydzienRybex jeżeli nie wiesz co jest grane to nie pisz ... Padł mi komp, aktualnie siedzę na PSP a we wtorek wyjeżdżam i jeżeli zdążę naprawić kompa to rozegram jakieś mecze a to że turniej jest rozgrywany w wakacje to już inna sprawa bo nie każdy siedzi całymi dniami przed kompem ;|
jak czytam takie coś to aż niedobrze się robi, to zadam pytanie po jakiego hu*a się zapisywałeś ?a to że turniej jest rozgrywany w wakacje to już inna sprawa bo nie każdy siedzi całymi dniami przed kompem ;|
Ok ???? Rozmawiajcie z kumplami namawiajcie ???? Już jedna osoba została zmieniona.JA bym jednak proponował inne osoby na ich miejsca.
Mógł się nie brać za to. Narazie nie zrobił nic nadzwyczajnego... Równie dobrze ja mogłem ten turniej poprowadzić ale Jacekk założył temat więc on robi. Ale narazie mizernie to wygląda wszystko...Bourne500 dlaczego wcześniej tego nie napisałeś. Najlepiej krytykować Jacka, który się stara żeby to miało rece i nogi