>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

FIFA 08 - turniej z nagrodami ! || rozmowy i pogaduszki

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Siec hamachi naszego turnieju :

Siec : turniej08FB

haslo : forumb

Tutaj piszemy o wszystkich sprawach itp . tamten temat jest tylko do podawania wynikow i aktualizacji tabeli

Pozdrawiam

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Proszę także Vadera o oczyszczenie tamtego tematu, żeby było przejrzyściej ???? Wszystkie pytania tutaj. Tamten temat posłuży do tabeli, wyników i ważnych informacji. Pozdrawiam.

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Ok obecnie na konto wplynelo tylko 10 zl od uzytkownika Mlody , czekam na reszte aby sie zglosila po dane przelewu ;)

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Wystąpił problem gdyż nie wiadomo co się dzieje z legionistą696, Gonzusem oraz Lalo . Pewne jest, że gracz Dawciox zrezygnował z gry . Moim zdaniem taka postawa jest poniżej pewnego poziomu. Musimy zadecydować czy gramy bez tej czwórki i po prostu sypią się walkowery czy też czekamy ewentualnie na te osoby lub &quot;dokoptujemy&quot; na ich miejsce innych. Nie chcę decyzji podejmować sam więc proszę o opinie, sugestie.

rybex 3

rybex

Użytkownik
Jak dla mnie wykluczenie z turnieju, walkowery nic nie dadza bo zapewne nie wpłaca kasy. Wiem ze ciezko bedzie znalzec zastepcow ale jeden juz sie zgłosil jak 17-sty. Jak dla mnie postawa ich jest niepowazna????

lalo 36

lalo

Forum VIP
Rybex jeżeli nie wiesz co jest grane to nie pisz ... Padł mi komp, aktualnie siedzę na PSP a we wtorek wyjeżdżam i jeżeli zdążę naprawić kompa to rozegram jakieś mecze a to że turniej jest rozgrywany w wakacje to już inna sprawa bo nie każdy siedzi całymi dniami przed kompem ;|

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Sorry, ale wkurza takie zachowanie. Dobrze wiedziałeś, że mecze będą rozgrywane w wakacje, trzeba było uprzedzić a nie teraz robić z tego szopkę ???? I w takich momentach wszyscy obarczają mnie winą- co ja mam zrobić?!

rybex 3

rybex

Użytkownik
Rybex jeżeli nie wiesz co jest grane to nie pisz ... Padł mi komp, aktualnie siedzę na PSP a we wtorek wyjeżdżam i jeżeli zdążę naprawić kompa to rozegram jakieś mecze a to że turniej jest rozgrywany w wakacje to już inna sprawa bo nie każdy siedzi całymi dniami przed kompem ;|
Ok, jesli masz taka sytuacje to rozumiem ale jak sie umowilismy a ty sie nie zglaszasz to mge byc zły. Nie sugeruj ze siedze cały czas przed kompem bo teraz mam akurat czas i mozliwosci to chciałbym zagrac. A wiec zagramy za tydzien

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Dodam, że również nie siedzę całego dnia przed kompem, pracuję a jednak potrafię znaleźć czas aby tym wszystkim kierować jak się tylko da...

G 0

gimeno

Użytkownik
a to że turniej jest rozgrywany w wakacje to już inna sprawa bo nie każdy siedzi całymi dniami przed kompem ;|
jak czytam takie coś to aż niedobrze się robi, to zadam pytanie po jakiego hu*a się zapisywałeś ?

lalo 36

lalo

Forum VIP
Ja nie chce zostać zmieniony, po prostu na razie wystąpiła pewna awaria mojego kompa i nie jestem w stanie rozegrać meczy ... Nie chce mi się odpowiadać na niektóre głupie odpowiedzi userów, powiem tylko że z tym siedzeniem na kompie źle mnie zrozumieliście :] A z wakacjami to chodziło mi o to że ktoś może wyjeżdżać nie mieć czasu, itp. a przecież nie spieszy Nam się z rozegraniem tego turnieju ... przynajmniej nie mi :]

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Strasznie zagmatwałeś sprawę... userzy mają rację, gdyż się niecierpliwą a ja jako organizator muszę się co rusz tłumaczyć... Nie spieszy Ci się z rozegraniem turnieju? No to ładnie do tego podchodzisz... Ponadto jako jedyny ze zgłoszonych graczy (nie liczę Dawcioxa - który chociaż odpisał, że nie ma kasy, legionisty696- sam mówił żeby szukać osoby na jego miejsce ) nie byłeś w stanie napisać, że nie możesz grać. Awaria kompa Cię nie tłumaczy bo byłeś bodajże w piątek czy czwartek na forum i mogłeś wtedy poświęcić 10-15 min na mecz. Tak poza tym . Wpłaciłeś wpisowe?

bourne500 0

bourne500

Użytkownik
Tak naprawdę to Ty Jacekk zagmatwałeś cały ten turniej.
Nie powinniśmy zaczynać póki nie bedzie wpłat od wszystkich graczy. Wielki błąd moim zdaniem, przez co turniej właściwie do dupy teraz ????

G 0

gimeno

Użytkownik
Bourne500 dlaczego wcześniej tego nie napisałeś. Najlepiej krytykować Jacka, który się stara żeby to miało rece i nogi

bourne500 0

bourne500

Użytkownik
Bourne500 dlaczego wcześniej tego nie napisałeś. Najlepiej krytykować Jacka, który się stara żeby to miało rece i nogi
Mógł się nie brać za to. Narazie nie zrobił nic nadzwyczajnego... Równie dobrze ja mogłem ten turniej poprowadzić ale Jacekk założył temat więc on robi. Ale narazie mizernie to wygląda wszystko...

Do góry Bottom