Pablo Prigioni (PG - 6'3" - 77'
Facundo Campazzo (PG -5'11" - 91'
Nicolás Laprovittola (PG - 6'1" - 90'
Nicolas Richotti (G - 6'1" - 86'
Selem Safar (SG - 6'3" - 87)
Andres Nocioni (F - 6'7" - 79)
Walter Herrmann (F - 6'9" - 79)
Marcos Mata (F/G - 6'7" - 86)
Franco Giorgetti (F/G - 6'8" - 92)
Luis Scola (F/C - 6'10" - 80)
Leo Gutierrez (PF - 6'7" - 78)
Marcos Delia (C - 6'11" - 92)
Matías Bortolin (F/C - 6'10" - 93)
Tayavek Gallizzi (F/C - 6'9" - 93)
Pobieram ???? To samo, a nawet z zabezpieczeniem (nierealnego) odpadnięcia w fazie grupowejTo ja proponuję jeszcze lepszą opcję - Argentyna dotrze do ćwierćfinału - NIE @ 6.00 Unibecik również :]
Akurat Argentyna to mój najlepszy typ ???? Buki chyba się sugerowały rankingiem Fiba gdzie podobno są 3-ci.To jeszcze jedno, jak to Marcin napisał "wróżenie z fusów"
Sprawdź roster - później komentuj.Drugi typ bez sensu moim zdaniem Diaw i Splitter nie sa top scorrerami i nie będą nimi też w kadrach, a Patty Mills bo o niego ci pewnie chodziło pisząc Australijczyk leczy kontuzję barku, wróci najwcześniej za 7 miesięcy.
No właśnie, pozwolę sobie podbić wątek - jak w obecnej sytuacji widzicie szanse Jankesów? Faworytami wciąż będą, ale czy te kursy na poziomie 1,05 (wygrana grupa) i 1,50 (tytuł mistrzowski) to nie jest sugerowanie się głównie minioną chwałą dream teamów?http://hangtime.blogs.nba.com/2014/08/07/durant-to-withdraw-from-team-usa/
O kurna. Bez Duranta Amerykanom będzie bardzo ciężko wygrać.
Możliwe, zasugerowałem się ziemniakami i Bwinem, który trzyma 1,57.No właśnie, pozwolę sobie podbić wątek - jak w obecnej sytuacji widzicie szanse Jankesów? Faworytami wciąż będą, ale czy te kursy na poziomie 1,05 (wygrana grupa) i 1,50 (tytuł mistrzowski) to nie jest sugerowanie się głównie minioną chwałą dream teamów?