Ja bym typował prędzej x2 lub pustą 2. Sevilla gra ostatnio znakomicie;(2-1 z Osasuną, 2-1 z Recreativo, 1-1 z Barceloną, 4-2 z Espanyolem) zwłaszcza w meczu z Barceloną pokazali fantastyczną piłke. Fenerbahce nie jest jakimś silnym zespołem, wyszli z grupy i 1/8 to dla nich próg nie do przejścia. Jeśli tylko Kanoute - Fabiano - Jesus Navas - Daniel Alves - Capel będą mieli swój dzień to Sevilla może zapewnić sobie awans w pierwszym meczu.Tutaj 1x po kursie 1.41.W Turcji przy fanatycznych kibicach gra sie strasznie ciężko.Fenerbache gra dobrze,pewnie wygrywa w lidze,ale ambitni Turcy rzucą sie na rozbitą Seville z całych sił i myśle że wygrają bo skład mają dobry.Sevilla jakby sie obudziła ale mnie nie przekonuje .Niegrają już tego co za Juande Ramosa.Widać że miał on spory autorytet.Ostanio coś zaczeli grać lepiej wiec 1x tu moge zaryzykować
Fenerbahce - Sevilla 2 2,60 STS
Sevilla nie powinna mieć większych problemów z pokonaniem Fenerbahce. Turcy zrobili już swoje, awansowali do 1/8 i to jest już koniec ich przygody z Champions League. Sevilla jest ostatnio w formie; tacy piłkarze jak Alves-Kanoute-Navas-Capel coś ustrzelą i przewiduje wynik 2-1 lub 3-1 dla Sevilli.
No tym to już mnie zrzuciłeś z fotela. Trzeba było jeszcze dodać że Sevilla ma ładniejsze stroje i lepsze buty od tych z Turcji. Od kiedy grają nazwiska ?Jakoś ciężko mi się doszukać dobrych piłkarzy w Fenerbahce; : Deivid, Alex, Keżman, Aurelio,Carlos mają się przeciwstawić takim zawodnikom jak Alves, Keita, Kanoute, Fabiano, Navas, Capel ?
Von zgadzam sie z Toba w 100%. CzokoZiom nie wiem kiedy Fenerbahce u siebie przegrało... Liga a Puchar to jest cos innego... tutaj motywacja jest XXXXXX razy wieszka... ja stawiam czysta 1 na Fenerbahce. Dawno sie juz na nich nie zawiodłem i mysle ze tym razem bedzie tak samoKolejna analiza CzokoZiom która przyprawia mnie o wybuch śmiechu. Bardzo śmieszy mnie Twoje myślenie. Doszliśmy do 1/8 to dalej już nie trzeba ! Tak ? Jaka w tym jest logika ? Właśnie to, że doszli już tu powinno ich jeszcze bardziej zmotywować. Tak samo jak:
No tym to już mnie zrzuciłeś z fotela. Trzeba było jeszcze dodać że Sevilla ma ładniejsze stroje i lepsze buty od tych z Turcji. Od kiedy grają nazwiska ?
I szukam gdzieś faktu na którym mógłbym oprzeć Twoje zdanie, mianowicie to że Sevilla jest w formie. Szukam i szukam ale nigdzie nie mogę znaleźć.
Gdy czytałem niektóre wcześniejsze analizy, jakoś się powstrzymywałem, ale tu już nie wytrzymałem.
P.S. Przepraszam jeśli czymś Cię uraziłem, zapewniam że nie to było moim zamiarem :]
Haha. Człowieku nie rozumiesz mnie. Napisałem, że Fenerbahce doszło do 1/8 finału i to jest ich kres dlatego, że trafili na silniejszą Sevillę. Po drugie napisales, ze nazwiska nie grają; prawda, ale czy tacy piłkarze jak Capel (widziałeś co robił z obrońcami Barcelony?), Navas, Alves, Kanoute, Fabiano są wielkim gwiazdami?? Oni też pierwszy raz grają w 1/8 ale są doświadczeni w pucharach ponieważ rok temu i 2 lata temu wygrali Puchar UEFA. Fenerbahce rok temu także grało w Pucharze UEFA ale nic nie zwojowali (odpadli z przeciętnym AZ). Mówisz, że Sevilla nie jest w formie?? Tym już mnie rozbroiłeś. Wygrali 4-2 w Espanyolu gdzie Real i Barca nie dali rady wygrać, pechowo tylko zremisowali z Barceloną; w znakomitej formie jest Diego Capel i cała drużyna. Nie sugeruj sie wynikami Fenerbahce w lidze tureckiej, Sevilla pokaże im ich miejsce w szyku.Kolejna analiza CzokoZiom która przyprawia mnie o wybuch śmiechu. Bardzo śmieszy mnie Twoje myślenie. Doszliśmy do 1/8 to dalej już nie trzeba ! Tak ? Jaka w tym jest logika ? Właśnie to, że doszli już tu powinno ich jeszcze bardziej zmotywować. Tak samo jak:
No tym to już mnie zrzuciłeś z fotela. Trzeba było jeszcze dodać że Sevilla ma ładniejsze stroje i lepsze buty od tych z Turcji. Od kiedy grają nazwiska ?
I szukam gdzieś faktu na którym mógłbym oprzeć Twoje zdanie, mianowicie to że Sevilla jest w formie. Szukam i szukam ale nigdzie nie mogę znaleźć.
Gdy czytałem niektóre wcześniejsze analizy, jakoś się powstrzymywałem, ale tu już nie wytrzymałem.
P.S. Wybacz jeśli czymś Cię uraziłem, zapewniam że nie to było moim zamiarem :]
Wskaż mi jeden cytat w którym napisałem że Fenerbahce gra dobrze w lidze, to wygra z Sevillą :-|. A jak tak owego nie znajdziesz, proszę żebyś nie wsadzał mi zdań którymi się kompletnie nie kieruje.Nie sugeruj sie wynikami Fenerbahce w lidze tureckiej, Sevilla pokaże im ich miejsce w szyku.
n/cPomyśl 2 razy zanim coś napiszesz
Dobra dobra;P to co piszesz to prawda.Haha. Człowieku nie rozumiesz mnie. Napisałem, że Fenerbahce doszło do 1/8 finału i to jest ich kres dlatego, że trafili na silniejszą Sevillę. Po drugie napisales, ze nazwiska nie grają; prawda, ale czy tacy piłkarze jak Capel (widziałeś co robił z obrońcami Barcelony?), Navas, Alves, Kanoute, Fabiano są wielkim gwiazdami?? Oni też pierwszy raz grają w 1/8 ale są doświadczeni w pucharach ponieważ rok temu i 2 lata temu wygrali Puchar UEFA. Fenerbahce rok temu także grało w Pucharze UEFA ale nic nie zwojowali (odpadli z przeciętnym AZ). Mówisz, że Sevilla nie jest w formie?? Tym już mnie rozbroiłeś. Wygrali 4-2 w Espanyolu gdzie Real i Barca nie dali rady wygrać, pechowo tylko zremisowali z Barceloną; w znakomitej formie jest Diego Capel i cała drużyna. Nie sugeruj sie wynikami Fenerbahce w lidze tureckiej, Sevilla pokaże im ich miejsce w szyku.
PSomyśl 2 razy zanim coś napiszesz. Będziesz mi wdzięczny za to że postawiłeś Seville :-D.