>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Feekus dzieli się zyskiem - zaczynam!

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Ward over 12 @ 1.95 z bet365 ✅
Stawka 5/10

+4.8j.

Darcy pojedzie 6 razy, nie przypuszczam, żeby nie przekroczył tej granicy, wystarczy jedna trójka i same dwójki, ale znając młodego Kangura to zakręci w okolicach 15tu oczek.

Otrzymane punkty reputacji: +1
feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Jeszcze kilka typów ze Sportingbetu.
Crump -3.5 vs Davidsson +3.5 @ 1.65 ⛔
Stawka 2/10

Rogowski +2.5 vs Okoniewski -2.5 @ 1.65 ✅
Stawka 6/10

Harris -1.5 vs Dudek +1.5 @ 1.65 ⛔
Stawka 6/10

-4.1j

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
mam wrażenie, że ostatnimi czasy towarzyszy mi taki niefart, że to jest niepojęte. Grywać dalej będę, ale typy, które będą tu wrzucane będą wyselekcjonowane najbardziej jak to tylko możliwe. Przykro mi, że tracicie swoje fundusze powielając moje bety...

T 22,6K

tadzin

Użytkownik
Tu nie chodzi o niefart. Przeglądając Twój temat widzę że szło Ci świetnie, dopóki nie trafiła się czerwona seria i chciałeś za wszelką cenę się odegrać będąc pewnym wyników niektórych zdarzeń i grając za max stawkę. Ja na szczęście nie grając za real kasę też przez to przechodziłem. Moja rada, jak idzie gorzej to najważniejsze nie grać na siłe, a przede wszystkim nie zwiększać stawek gdyż to łatwo gubi.
Nie ma pewniaków są tylko typy bardzo prawdopodobne pozdrawiam ;)

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Buki chyba wychodzą mi naprzeciw i dają dużą szansę zdobycia straconych jednostek.
Jest co grać, jak zwykle Sportingbet śpi i dopiero godzine przed meczem wrzucą ofertę, ale cieszmy się z tego co jest. Czasu mało także analiza krótka.

Birmingham + Peterborough @ 1.43 Unibet ✅✅
AKO 1.43
Stawka 7/10
Peterborough bodajże niepokonane u siebie. Pantery muszą wygrać, bo walczą o play-off, a Rudziki chyba pogodzone już ze spadkiem wiedzą, że przegrają dziś i żadnego punktu nie wywiozą. Optymalny skład zapewni im zwycięstwo, do triumfu poprowadzi trio Batchelor, Sundstroem i Pedersen wspierani przez Norbiego Kościucha i Buczka.
Spotkanie w Birmingham jednoznacznie wysuwa jako faworytów beniaminka rozgrywek. Wzmocnieniem jest absencja Kasprzaka - za niego gościnnie Ward. Niesamowicie równa ekipa spokojnie odprawi z kwitkiem przyjezdne Asy. Poza Bomberem i RooBoyem będą duże problemy o zdobycze punktowe. Cook słabiutki, Jankowski raczej same zera. Kling i Hougaard pod formą, a Gjedde nie dorzuci dostarczającej ilości oczek. Bardzo fajnie to wygląda i zagrać trzeba.

King&#39;s Lynn Stars +8.5 @ 1.85 Unibet ✅
Stawka 6/10
Osłabione Wilki brakiem fredki (za niego Watt) podejmą Gwiazdy. Przyjezdni to bardzo mocna ekipa z braćmi Bjerre, Korneliussenem i Iversenem na czele. Rezerwa dziś to Kyle Newman prezentujący się bardzo przyzwoicie na arenach PL i Kozza Smith zastępujący Filipa Siterę co też jest wzmocnieniem. Jestem przekonany, że spotkanie będzie na styku, zatem takie handi biorę z pocałowaniem ręki. Pokusiłbym się nawet wysnuć domysły, że to goście mają duże szanse wygrać to spotkanie.

+8.1j.

Otrzymane punkty reputacji: +15
feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Piłka jest nieprzewidywalna o czym niejednokrotnie się przekonałem - tu jednak nie ma miejsca na niespodziankę!
Najpierw typ, a później kilka słów o nim.
Bayern Monachium - FC Zürich H (0-1) @ 1.56 Unibet ✅
Stawka 4/10
+2.2j
Spotkanie w Lidze Mistrzów na Allianz Arena. Heynckes ma wreszcie do dyspozycji wracającego po kontuzji Arjena Robbena.
On przez trzy dni trenował bardzo dobrze. To była mądra decyzja nie pozwolić mu zagrać z Wolfsburgiem
Na drugim skrzydle zobaczymy Francuza Riberiego, w ataku Mario Gomez, a podwieszony za nim Muller ma być tym wolnym elektronem. Reżyserem gry będzie Bastian Schweinsteiger i od niego wiele będzie zależało.
Piłkarze z kadry Bayernu znają smak Ligi Mistrzów i jestem pewny, że zrobią wszystko, aby znów w niej wystąpić. Pierwsza konfrontacja na własnym terenie zobowiązuje do zrobienia sobie zaliczki. Skład wygląda na wystarczający na wbicie rywalom 3-4 bramek. Jak piłki z reguły nie ruszam tak tutaj o wynik jestem stosunkowo spokojny... ;)

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Post nr 300 oby szczęśliwy.
Tobet bardzo pozytywne kursy wystawił na jutrzejsze GP Challenge.
Na Unibecie 1.5 na top3 PePe, a Tobet... 1.9! gramy!
Protasiewicz top3 @ 1.9 ✅
Stawka 4/10
+3.6j
Protasiewicz wygląda na głównego faworyta, jest ich więcej, ale stary lis chce wrócić do cyklu i wydaje się, że podczas sezonu życia ten awans uzyskać musi. Zabezpieczenie w postaci zakładu, że będzie w trójce wydaje się być bezpieczne, a kurs zdecydowanie zachęca.

Monberg - Golubovski @ 1.65 ✅
Stawka 4/10
+2.6j

Stawki stosunkowo niskie, bo to zawody indywidualne, ale 2 peffki rzucają się w oczy.
Drugie spotkanie to batalia Monberga z młodym Rosjaninem. Zdecydowanie to nie są progi dla reprezentanta Zbornej. Jazda na specyficznym torze w Dauvgaspils dała mu awans do finału, ale jutro nie widzę, żeby na dystansie mógł wyprzedzić kogokolwiek na dystansie. Wszyscy są daleko daleko przed nim i jestem przekonany, że na dnie zakończy te zawody. Monberg to doświadczony zawodnik, uznany, solidny człowiek nie tylko w Szwecji, ale i na świecie.

/koło 18tej coś z dzisiejszej Elite League, bo są 2 arcyciekawe mecze.

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
@ Soltysiao - na tym poziomie znajomość toru nie będzie nie wiadomo jakim atutem mając w perspektywie bodajże 2 treningi przed zawodami. Warto spojrzeć, że tym razem na przeciw siebie nie będzie miał Hampela, Crumpa czy Jonassona (doskonałego zawodnika na własnym torze). Zawody indywidualne też traktuje się inaczej, zabiera się swoje najlepsze silniki, bo pieniądze w GP są niebotyczne.

Znalazłem jeszcze jeden bet w Unibecie

Kylmaekorpi vs Ljung @ 1.75 ⛔
Stawka 5/10
-5j
Chyba najpewniejszy typ wg mnie. Fin w życiowej formie zarówno na wyspach jak i w Szwecji. Ljung bardzo nierówny i jego osoby w przyszłorocznym cyklu GP wyobrazić sobie nie potrafię, gdyż jest zawodnikiem po prostu o zbyt niskim poziomie na IMŚ. Przekonany jestem, że Joonas mógłby trochę namieszać i liczę na niego w jutrzejszych zawodach, że może utrzeć nosa faworytom.

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Tobet
Batchelor +0.5
- Richardson -0.5 @ 1.6 ⛔
Coventry @ 1.1 ⛔
AKO 1.76
Stawka 6/10

Coventry -9.5 @ 1.72 ⛔
Stawka 4/10

na analizę czasu brak! ????

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Batchelor over 12 @ 1.9 Bet365 ⛔
Stawka 4/10
6 startów z nienajwyższej klasy zawodnikami spokojnie powino wystarczyć żeby pokryć linie. Jedynie Richardson powinien stanowić zagrożenie dla Australijczyka.
-14j.

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
GP Challenge - Betsafe
Leon Madsen - Simon Gustafsson @1.7 ✅
Stawka 5/10
+3.5j

Peter Ljung
- Krzysztof Buczkowski @ 1.65 ✅
Stawka 5/10
+3.3j

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
pewnie kilka typów na dziś, ten będzie pierwszy..

D.Stachyra -2 vs M.Jabłoński +2 @ 1.95 Tobet
Stawka 7/10
Wg mnie przesadzona linia. Mirek w pierwszym spotkaniu w Gdańsku przywiózł 13 oczek. Ostatnimi czasy nie przypomina co prawda tego zawodnika z początku sezonu, ale w dalszym ciągu to bracia Jabłońscy są liderami tego zespołu. Stachyra? Wg mnie dziś 4 starty to max! W nominowanych pewnie THJ, Zorro, Max i Ward. Do tego występy z Jonassonem czyli pewny odbiór punktów. Umiejętności przemawiają za Mirkiem, zabezpieczenie w postaci dwóch punktów wygląda bardzo przyjemnie, a czy Dawid zrobi aż o 3 więcej od krajowego lidera Gnieźnian? Nie widzi mi się to!

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
kolejny, ale pewnie jeszcze nie ostatni.
Vaculik +0.5 vs Kasprzak -0.5 @ 2.2 Tobet
Stawka 2/10
Kurs z kosmosu. Kasprzak jest lepszym zawodnikiem mimo słabego sezonu. Średnia KK w Ekstralidze w tym sezonie to 1.8, Vaculik 1.6. Krzysiek jest prowadzącym parę, od niego oczekuje się w Tarnowie wysokich zdobyczy punktowych. Zawodnicy porównywalni ze wskazaniem na Polaka, zatem dlaczego po takim kursie nie spróbować?

do tego taśma niskich kursów - Tobet
Gorzów @ 1.07
Piła @ 1.01
Lublin @ 1.07
Bydgoszcz @ 1.04
AKO 1.2

Stawka 10/10

nie ma opcji, że coś nie wejdzie. Szanse kuponu oceniam na 99.9%, a lokata 20% chyba zła nie jest?

i ostatnia taśma, ale z wysokim AKO - Tobet
Jabłoński +2
Kasprzak -0.5
Gorzów -14.5

Piła
Lublin

Bydgoszcz
AKO 8.29
Stawka 1/10

Do góry Bottom