>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Feekus dzieli się zyskiem - zaczynam!

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Siatkówka plażowa - Bet365
Fijałek/Prudel @ 1.2 ✅
Keizer/Iersel @ 1.25 ✅
Goller/Ludwig @ 1.1 ✅
AKO 1.65 ✅✅✅

Stawka 5/10
+3.3j
Temat: +68.6j.

Otrzymane punkty reputacji: +1
feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Plażówka - Bet365
Semenov/Koshkarev @ 1.35 ✅
Cunha/Ricardo @ 1.35 ✅
AKO 1.823 ✅✅
Stawka 3/10
+2.5j
Temat: +71.1j.

Otrzymane punkty reputacji: +3
endoka 0

endoka

Użytkownik
Post pisany na prośbę Feekus-a, ze względu na jego niedyspozycję.

Żużel - Ekstraliga + I Liga - Tobet

Unibax Toruń - Falubaz Zielona Góra @ 1.30

Tauron Azoty Tarnów - Betard WTS Wrocław @ 1.13

Start Gniezno - Lotos Wybrzeże Gdańsk @ 1.25

AKO: 1.84

Stawka: 9/10

endoka 0

endoka

Użytkownik
Kolejny post na prośbę Feekus-a
Start Gniezno - Lotos Wybrzeże Gdańsk @ 1.25
Tauron Azoty Tarnów - Betard WTS Wrocław @ 1.13
AKO: 1.41
Stawka 10/10

Start Gniezno - Lotos Wybrzeże Gdańsk H(0-8) @ 1,90
Stawka 5/10

pacinoo 14

pacinoo

Użytkownik
Feekus nie ma bezpośredniego dostępu do internetu ale podaje typ

Elite League - Bet 365
Rory Schlein -1 vs Przemysław Pawlicki +1 @ 1,75
Stawka 9/10

Otrzymane punkty reputacji: +1
feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Unibax Toruń - Falubaz Zielona Góra @ 1.30 ✅
Tauron Azoty Tarnów - Betard WTS Wrocław @ 1.13 ⛔ ????
Start Gniezno - Lotos Wybrzeże Gdańsk @ 1.25 ✅
AKO: 1.84
Stawka: 9/10
Start Gniezno - Lotos Wybrzeże Gdańsk @ 1.25 ✅
Tauron Azoty Tarnów - Betard WTS Wrocław @ 1.13 ⛔ ????
AKO: 1.41
Stawka 10/10

Start Gniezno - Lotos Wybrzeże Gdańsk H(0-8) @ 1,90 ⛔
Stawka 5/10
Elite League - Bet 365
Rory Schlein -1 vs Przemysław Pawlicki +1 @ 1,75 ✅
Stawka 9/10
-24j. + 6.8j = -17.2j
Krwawa niedziela w wykonaniu Tarnowa. Zabolało to zarówno mnie jak i ich, ale wczoraj dobry powrót do gry i odrabiamy straty!
Temat: +74.4j - 17.2j = +57.2j ????
PS. Dzięki chłopaki za przekazanie typów!

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Elite League - Sportingbet
Harris -2.5 vs Doyle +2.5 @ 1.6 ⛔

Stawka 8/10
Dziś -12j + 1.8j = -10.2j
Szkoda Harrisa, bo pech niesamowity, że Doyle wziął 2 starty za kontuzjowanego Anderssona - kto mógłby to przewidzieć?! ????
Temat: +40j ????

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
lepszej okazji na przełamanie passy nie będzie - wg mnie zdecydowana promocja w Unibet!
Elite League
Birmingham vs Wolverhampton @ 1.3 ✅
Stawka 10/10

Birmingham -5.5 @ 1.72 ✅
Stawka 8/10

Kilka słów o typie, bo mam czas. Gospodarze jadą w pełnym składzie razem ze swoim liderem Benem Barkerem, którego często brakowało gdyż musiał jechać w Premier League. Dziś Niedźwiadki z Kasprzakiem, Kingiem i właśnie BB na czele jadą po 3 punkty. Lepszej okazji w tym sezonie z pewnością nie będzie. Goście bez swojej dwójki liderów - PK i Fredki. Za tego pierwszego jest z/z, za Lindgrena miał jechać Holder, ale ostatecznie wystąpi Watt. Wiadomo, że Davey nie gwarantuje takiej klasy co Crispy. Poza Nim i Taiem próżno szukać mocnych ogniw w ekipie przyjezdnych. Proctor słabiutki na wyjazdach, Wells bardzo kiepski, a każdy punkt Tysona Burmeistera to będzie święto. Nie mam złudzeń, że jeżeli aura nie zepsuje widowiska lub szereg wypadków losowych nie spadnie na beniaminka z Birmingham to spotkanie wygrają spokojnie 14-16 punktami. Linia zdecydowanie za niska, możliwe, że Unibet jeszcze nie wie, że Holdera zastąpi Watt co zdecydowanie zmienia postać rzeczy. Grać póki można, bo wzbogacenie się na wyciągnięcie ręki.

Otrzymane punkty reputacji: +11
feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Elite League - Bet365
Ales Dryml +1 - Ty Proctor -1 @ 1.8 ✅
Stawka 3/10
Ja rozumiem, że Ty pojedzie o jeden raz więcej niż Czech, ale dawać Alesowi +1 w handi? Nie bardzo rozumiem.. Wczoraj słabiutki występ Proctora plus upadek, który może rzutować na dzisiejszym występie. Oba zespoły spotkały się już na arenie w Birmingham - wtedy Proctor przywiózł 4 oczka. Ciężko mi sobie wyobrażać, że tym razem zrobi więcej, gdyż naprzeciw ma niezwykle równy kolektyw Niedźwiadków.

Tai Woffinden poniżej 14 @ 1.72 ✅
Stawka 4/10
Żart? Nie wydaje mi się, aby Tajski był w stanie wygrywać niemal wszystko. Wczoraj przyzwoity występ w Poole, ale żeby linie ustawić tak wysoko? 18 punktów do zdobycia maxymalnie, a linia na poziomie 14? Wg mnie Barker poza zasięgiem, Kasprzak i King również mogą przywieźć Anglika, nie wspominając o zagadkowym Vissingu i Nermarku. Dużo okazji do gubienia oczek, zatem trzeba zagrać. Tai ma do tego przypadłość do przeszarżowania na obcych torach - liczne upadki, wykluczenia - to wszystko działa na korzyść typowanego przeze mnie underu punktowego!

Otrzymane punkty reputacji: +4
feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Siatkówka WGP - Unibet
Delikatnie, bo siatkówka nie jest moją domeną, ale taki dubelek z bardzo fajnym AKO za grosze można zagrać.
Polska - Dominikana over 180.5 pts @ 1.9 ✅
Kuba - Tajlandia @ 1.65 ⛔ / co one zrobiły to brak słów...
AKO 3.14
Stawka 2/10
-2j.
Kubanki wydają się być mocne, Tajki raczej nie są tutaj faworytkamido czegokolwiek. Przewaga warunków fizycznych tych pierwszych zdecydowanie wg mnie kreuje je na kandydatki do zwycięstwa w dzisiejszej potyczce.
Drugi mecz i over punktowy? Szykują się 4 jak nie 5 zaciętych setów. Wystarczą 4 (bo nie wierze, że ktoś wygra 3:0) na styku i spokojnie granica jest pokryta, a nie wykluczam w którymś secie gry na przewagi co sprzyja wybranemu przeze mnie typowi. U innych buków linia w granicach 185.5 oczek także wygląda to ciekawie.
Temat: +50.1j.

Otrzymane punkty reputacji: +2
feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
beznadziejna oferta buków na dzisiejsze spotkania Elite League, jednak wybrałem coś ciekawego..
Cam Woodward -2 vs Jason Doyle +2 @ 1.75 Tobet
Stawka 6/10
+4.5j.
Eastbourne z Poole mierzą się na szczycie w angielskiej lidze żużlowej. Woodward startuje pod nr 6 z rezerwy co daje mu 7 startów dziś (4 regulaminowe, 2 razy z/z za Drymla i pewnie raz za Timo Lahtiego). Zna obiekt bardzo dobrze, który jest niesamowicie nietypowy. Nie radził sobie na nim np. Emil Sajfutdinow jak przyjechał na niego pierwszy raz bodajże miesiąc temu. Handi ustawione z Doylem - rezerwowym Poole. Drużyny mierzyły się już ze sobą jednak zawodnik Piratów miał bliskie spotkanie z torem i dalej w zawodach już nie pojechał. Nieznajomość tego specyficznego i niezwykle technicznego toru jest dużym mankamentem i pewnie dopiero po dwóch startach spasuje się z nawierzchnią i znajdzie optymalną ścieżkę. Doyle w porywach powinien jechać 5-krotnie. Nie jest to jednak pewne także trzeba przyjąć, że może wystartować nawet tylko razy 4. 3 starty więcej powinny bardzo spokojnie wystarczyć kapitanowi Orłów żeby pokryć handi. Czy coś warto dodać? Cam potrafi na własnym torze pokonać każdego, zawodnik dosyć nierówny jednak ostatnie wyjazdowe występy (13pkt w King&#39;s Lynn, 8pkt w Wolverhampton) sprawiają, że obdarzę go kredytem zaufania i wytypuję go na zwycięzce tej pary.

Orły muszą to spotkanie wygrać by być pewnymi awansu do fazu play-off. W tym roku przegrali tylko raz na Arlington, dziś Cam powinien poprowadzić gospodarzy do triumfu!
Temat: +54.6j

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
w bet365 właśnie pojawiła się oferta na drugie spotkanie w Lakeside.
Najpierw typy później analiza:
Lakeside win @ 1.33
Stawka 9/10
-9j.

Lakeside -6 @ 1.8 ⛔
Stawka 6/10
Jak ważne jest to spotkanie dla Młotów nie trzeba wspominać. Paradoksem jest, że skład Lakeside nigdzie nie jest wystawiony, ale można się domyślać, że będzie on wyglądał następująco.
1. Lee Richardson
2. Peter Ljung
3. Kauko Nieminen
4. R/R
5. Piotr Swiderski
6. Robert Mear
7. Kim Nilsson
Za r/r może jechać każdy co daje dodatkowe starty Rico, Ljungowi, Świdrowi i przede wszystkim Nilssonowi. Na Arenie Essex Kim jest niesamowicie skuteczny, w 2 spotkaniach zrobił.... 27 oczek! ostatni występ przeciw Peterborough był absolutnie niesamowity, 14 punktów i 3 bonusy. Nazywany nowym królem Lakeside. Dziś pojedzie zapewne 7 razy co miejscowym powinno w najgorszym wypadku dać 10-12 punktów. Rico w 6 startach spokojnie koło 14 zakręci, Ljung koło dyszki, Kauko ze Świdrem w okolicach 8 i spokojnie miejscowi wygrywają za 3! W Coventry zabraknie Kenniego Larsena, a jego startów nie może wziąć ani Emil, ani Ed Kennett. Pszczółki na rezerwie mają McGowana, który wygląda dramatycznie, a niewiadomą jest postawa Nicka Morrisa. Niemniej jednak warto zagrać na Młoty, bo za wszelką cenę będą chcieli dziś zejść z toru z kompletem punktów i mają do tego niesamowitą szansę!
-6j.

Richardson over 10.5 @ 1.6 Tobet ✅
Stawka 10/10
Nie wiedzą, że za Shieldsa jest pełne R/R co daje Anglikowi start o jeden więcej. 18 oczek do zgarnięcia, nie wierzę, że Lee nie zrobi 11 pkt na własnym torze!! GRAĆ !!
+6j.

Nilsson -2.5 vs McGowan+2.5 @ 1.5 Sportingbet ⛔
Stawka 10/10
Kapszti w dziale żużel napisał dokładną analizę i nic dodać nic ująć, pewniak kolejny!
-10j.

Do góry Bottom