lepszej okazji na przełamanie passy nie będzie - wg mnie zdecydowana promocja w
Unibet!
Elite League
Birmingham vs Wolverhampton @ 1.3
Stawka 10/10
Birmingham -5.5 @ 1.72
Stawka 8/10
Kilka słów o typie, bo mam czas. Gospodarze jadą w pełnym składzie razem ze swoim liderem Benem Barkerem, którego często brakowało gdyż musiał jechać w
Premier League. Dziś Niedźwiadki z Kasprzakiem, Kingiem i właśnie BB na czele jadą po 3 punkty. Lepszej okazji w tym sezonie z pewnością nie będzie. Goście bez swojej dwójki liderów - PK i Fredki. Za tego pierwszego jest z/z, za Lindgrena miał jechać Holder, ale ostatecznie wystąpi Watt. Wiadomo, że Davey nie gwarantuje takiej klasy co Crispy. Poza Nim i Taiem próżno szukać mocnych ogniw w ekipie przyjezdnych. Proctor słabiutki na wyjazdach, Wells bardzo kiepski, a każdy punkt Tysona Burmeistera to będzie święto. Nie mam złudzeń, że jeżeli aura nie zepsuje widowiska lub szereg wypadków losowych nie spadnie na beniaminka z Birmingham to spotkanie wygrają spokojnie 14-16 punktami. Linia zdecydowanie za niska, możliwe, że
Unibet jeszcze nie wie, że Holdera zastąpi Watt co zdecydowanie zmienia postać rzeczy. Grać póki można, bo wzbogacenie się na wyciągnięcie ręki.