grabor8
Użytkownik
oczywiściePanowie gdzie ten mecz będzie transmitowany? Mam konto na weeb, będzie tam?
oczywiściePanowie gdzie ten mecz będzie transmitowany? Mam konto na weeb, będzie tam?
Na weeb TV pewnie będzie, ale z doświadczenia wiem, że programy pożądane przez widzów potrafią się nawet na weeb przycinać...a wtedy zamiast relaksować się przy klasyku będziesz rzucał mięsemPanowie gdzie ten mecz będzie transmitowany? Mam konto na weeb, będzie tam?
Ja weeb sobie chwalę ale kiedyś było kiepsko z serwerami i cięło niesamowicie.Na weeb TV pewnie będzie, ale z doświadczenia wiem, że programy pożądane przez widzów potrafią się nawet na weeb przycinać...a wtedy zamiast relaksować się przy klasyku będziesz rzucał mięsem
Moze i Barcelona to wygra, ale pakowanie sie w czysty win po kursie 1.7 czy jakies handi po 2.5 nie widzi mi sie. Kraza juz plotki, ze jak Carlo uwali GD to poleci, osobiscie nie traktuje tego powaznie, bo kto powazny w takiej czesci sezonu zmienia trenera, ale po Perezie wszystko mozliwe.
Najrozsadniejsze wydaja mi sie zakłady na kartki poszczegolnych zawodnikow:
Alves - z zoltych sie niedawno wyzerowal + jego temperament
Ramos - Barcelona raczej bedzie dominowac to i jemu puszcza nerwy, a od agrsji to on nie stroni
Pepe / Varane - nie wiem kto tam wyjdzie, na razie Betsson nie wystawil zakladow na kartki, wiec nie dochodze skladow, ale mysle, ze ktory nie wyjdzie to zarobi zolta
CR - wiemy, ze nerwy mu czesto puszczaja, a jego kartka moze byc dosc dobrze platna
Jeszcze mysle nad Carvajalem - dosc czesto lapie kartke i na pewno troche sie potrudzi z Neymarem.
Do tego jeszcze dorzuce czerwona.
Poczekamy na kursy i wtedy dokladnie cos wybiore i edytuje lub dodam nowy post. Sedziowac bedzie Antonio Mateu Lahoz - w tym sezonie 24 mecze, a w nich 128 zoltych i 9 czerwonych, co daje nam 5.7 kartki na mecz.
Edit. Jeszcze do glowy przyszedl mi Jordi i Mascherano, na razie czekamy na kursy ????
Hahahaha, gościu z jakiej planety się urwałeś? Jeżeli w tym meczu Messi był wg Ciebie widoczny bardziej niż Ronaldo (nie chodzi mi tylko o gola), to chyba oglądaliśmy inny mecz. Zdejmij waść różowe okulary, bo pleciesz bzdury. Messi był dzisiaj jednym ze słabszych zawodników Barcelony. W pierwszej połowie może raz usłyszałem jego nazwisko, w drugiej było nieco lepiej, ale tylko dlatego, że obrońcy Realu byli już wykartkowani i Królewscy nieco spuchli kondycyjnie. Trochę obiektywizmu nie zaszkodzi, fanie Barcy.Ronaldo nadal bez formy, niewidoczny i mało zaangażowany w mecz. Messi nadal w formie i to cieszy.
Szacunek! Przewidziałeś wszystkie żółte kartki. Do szczęścia brakło tylko czerwonej. Mimo to bardzo dobre typowanie.Moze i Barcelona to wygra, ale pakowanie sie w czysty win po kursie 1.7 czy jakies handi po 2.5 nie widzi mi sie. Kraza juz plotki, ze jak Carlo uwali GD to poleci, osobiscie nie traktuje tego powaznie, bo kto powazny w takiej czesci sezonu zmienia trenera, ale po Perezie wszystko mozliwe.
Najrozsadniejsze wydaja mi sie zakłady na kartki poszczegolnych zawodnikow:
Alves - z zoltych sie niedawno wyzerowal + jego temperament
Ramos - Barcelona raczej bedzie dominowac to i jemu puszcza nerwy, a od agrsji to on nie stroni
Pepe / Varane - nie wiem kto tam wyjdzie, na razie Betsson nie wystawil zakladow na kartki, wiec nie dochodze skladow, ale mysle, ze ktory nie wyjdzie to zarobi zolta
CR - wiemy, ze nerwy mu czesto puszczaja, a jego kartka moze byc dosc dobrze platna
Jeszcze mysle nad Carvajalem - dosc czesto lapie kartke i na pewno troche sie potrudzi z Neymarem.
Do tego jeszcze dorzuce czerwona.
Poczekamy na kursy i wtedy dokladnie cos wybiore i edytuje lub dodam nowy post. Sedziowac bedzie Antonio Mateu Lahoz - w tym sezonie 24 mecze, a w nich 128 zoltych i 9 czerwonych, co daje nam 5.7 kartki na mecz.
Edit. Jeszcze do glowy przyszedl mi Jordi i Mascherano, na razie czekamy na kursy ????
Ważne że w przy pierwszej bramce pokazał się na chwile i wrzucił świetna piłkę.Messi zagrał dzisiaj bardzo słabe spotkanie.