>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

FC Barcelona - Real Madrid C.F. - Gran Derbi Europa - 29.11.2010 CAMP NOU

Status
Zamknięty.
lukasz80 88

lukasz80

Użytkownik
Barcelona wygrała absolutnie zasłużenie,można gdybać,czy gdyby nie strzelili szybko bramki to pewnie mecz wyglądałby jak ten z ubiegłego roku gdzie odnieśli skromne zwycięstwo,a tak strzelili szybko bramkę,potem drugą i mogli sobie pozwolić na granie na luzie,a Real zagrał tragicznie.
Na szczęście o mistrzostwie nie decyduje jeden mecz,tylko równa forma przez cały sezon i w maju zobaczymy kto go zdobędzie.
Mourinho po meczu powiedział &quot; z Interem też przegrałem na Camp Nou,ale to piłkarze i kibice Barcelony oglądali finał Ligi Mistrzów w telewizji&quot;

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Indywidualne umiejętnosci na pewno lepsze ma Ronaldo....
Na boisku lepiej jednak sprawuje się Messi....
Hahaha ;) , o ja . To jakie umiejętności ma Ronaldo było widać we wczorajszym meczu i w ogóle we wszystkich meczach z lepszymi rywalami , co cię u niego tak zauroczyło? machanie nogami nad piłką przez minute a potem wycofanie do tyłu? przecież ten człowiek z każdą lepszą drużyną potyka się o własne nogi , o jakiech umiejętnościach ty mówisz? weź ty koleś nie obrażaj takimi tekstami Messiego bo on już udowodnił 50 razy że jest zawodnikiem lepszym od Ronaldo , i udowodnił to też wczoraj , gdy Ronaldo rzucał się z łapami na Guardiole Messi jechał zawodników Realu jak chciał i zaliczył dwie cudowne asysty (to też kolejna rzecz której Ronaldo nigdy nie zrobił i nie zrobi czyli fantastyczne podania i rozgrywanie piłki ).
Ogólnie Real zagrał błazenade , wszystko tak jak mówiłem przed meczem , Barca ich zdeklasowała jak jakąś Almerie czy Racing , zresztą niczym oprócz kozaczenia się od takich drużyn nie różnią (nie no , kase mają) , zwykłe Europejski średniaki które po raz kolejny odpadną w 1/8 LM i kolejny trener poleci .

j.will 150

j.will

Użytkownik
Panowie o ty meczu mógłbym tutaj napisać sam 5 stron komentarza to niesamowite. Przyjeżdza na Camp nou ekipa która w dotychczasowych 12 meczach traci 6 goli a w tym jednym traci 5.
Barcelona zagrała mecz perfekcyjny w drugiej połowie totalnie ośmieszając real. Styl w jakim Barca - jej wychowankowie Pedro Busquets wymieniali między sobą piłke + oczywiscie Xavi Iniesta był niesamowity. Płakałem ze szczęscia.
Nie wiem czy kiedykolwiek ujrzymy druzyne lepszą niż TA Barcelona.

Otrzymane punkty reputacji: +4
uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Nie wiem czy kiedykolwiek ujrzymy druzyne lepszą niż TA Barcelona.
Znajduje się wiele osób, którzy twierdzą, że Barcelona sprzed roku, czy chociażby sprzed dwóch lat, miała najlepszy okres w swojej (nawet) całej &quot;karierze&quot;. W tym sezonie, a w szczególności, w meczu z Realem, pokazali, że wciąż stać ich na fenomenalne zwycięstwa, które na długo zostaną w pamięci kibiców. Jednak dobrze byłoby, gdyby Barca znów zaskakiwała nas w Lidze Mistrzów. Owszem, grają również dobrą piłkę, jednak można powiedzieć, iż nie tak bardzo efektowną. Tak, tak, niejeden od razu powie, że to dopiero początek rozgrywek, więc stąd ten &quot;zastój&quot;. Możliwe, że tak jest, przed nami jeszcze długa droga do finału, więc wszystko się okaże w czasie, bo ja nie wyobrażam sobie w tym sezonie innego finału, niż ten z udziałem FC Barcelona.

Otrzymane punkty reputacji: +4
P 95

piotrek_

Forum VIP

Myślę, że wszystko zostało już powiedziane a wyniku szczególnie nie ma co komentować. Real nie stanął na wysokości zadania, nie podołał, nie zmniejszył rozmiarów porażki, nie strzelił nawet gola , krótko mówiąc, nie zrobił nic by uniknąć takiego blamażu. Patrząc na to z innej strony jest to gorzej niż rok czy dwa lata temu kiedy wynik był 0:2, 1:0 czy 2:6. Różnica bramek wynosiła 4. W tym sezonie już 5. Zatem jest gorzej niż było rok i dwa lata temu.
Barcelona prowadziła niesamowitą wymianę podań gdzie wręcz ośmieszała drużynę gości nie pozwalając im pod żadnym pozorem odebrać piłki. Innymi słowy, mecz do jednej bramki i wiele osób mogło odnieść wrażenie, że Barcelona wyszła po prostu na jakiś trening.
Szkoda. Wszyscy na pewno liczyli na bramki z obu stron i walkę do końca a ujrzeliśmy pogrom.
Zapraszam do obejrzenia następujących filmów video .
Pod pierwszym video ujrzymy akcje, w których Barcelona utrzymywała się długo przy piłce i prowadziła grę jak chciała. Akcję przeplatają się z bramkami.
Drugie video to skrót meczu z bramkami.

http://www.youtube.com/watch?v=bo-hG2cvibU&amp;amp;feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=hbzmEL6X2oY

To on rozpoczął całą zabawę ????

Widać Guardiola w dobrym humorze ????

I podsumowując wynik ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom