No to... w sierpniu replay?
:razz:
Mega dzięki za Bandeo i enriquess za organizacje zlotu, pierwszy raz nie byłem "molestowany" przez kierowniczkę/kierownika. ????
Jeden z lepszych zlotów, mega ekipa, dobra zabawa i fajna miejscówka.
Organizacja też bardzo dobra (tylko pogody nie udało się "wygrać" w totka).
Podziękowania dla wszystkich osób, które były na zlocie i mam nadzieje, że na next zlocie pojawimy się w podobnym składzie + nowe twarze.
Miałem lekkie obawy co do dostania się z Gniezna do Skorzęcina, ale wszyscy dali radę.
Widziałem, że ktoś zarobił mandat... ja czekam na sweet focie :razz:
MVP zlotu to zgadzam się z Benkiem... Pitbull od samego początku mocno napierał i postawił wysoko poprzeczkę dla pozostałych zlotowiczów.
Gratki dla Foxa, za wygranie turnieju w warcaby, który stał na wysokim poziomie. 2 lata temu wygrał w ping ponga... człowiek o wielu talentach
Ja poległem z Dawidem "pięćset" w pierwszej rundzie.
W pokera wygrał ponownie (?) Simons. Jak mnie pamięć nie myli 2 lub 3 lata temu również wygrałeś.
Kto przepił flagę Unibetu? :razz: W pierwszym dniu to Kanas dzielnie walczył o odzyskanie flagi, a później gdzieś została stracona.
Generalnie to chyba 4 dni są optymalne na czas trwania zlotu. Jak się słyszy w czwartym dniu z rana od większość -"piwo? -"Nie, dzięki" to musi być gruuubo ????
Zaraz może jakieś neutralne fotki wrzucę.
Pozdrawiam i dzięki za melanż.