>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

FB Show Party Vol 5 - Prolog

suchoparek 1,8K

suchoparek

Użytkownik
Wpłaciłem całość.
Mam nadzieje pojawić się na zlocie by sie z Wami i forum ładnie pożegnać ????
Do zobaczenia w maju

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
Wpłacili:
- xmarcinx - 140 zł
- komandos - 70 zł
- sofo - 70 zł
- Suchoparek - 140 zł
- Obserwator - 70 zł
- fox - 70 zł
- Ramzes - 140 zł
- Nowak - 140 zł
- Mad - 70 zł
- ravau - 100 zł
- Firer - 70 zł
- Kanas - 140 zł
- Ricky - 70 zł
- Kozi - 140 zł
Przedłużam wpłaty do następnego weekendu, a później już rezerwuję tylko domki dla tych, którzy wpłacili.

kanas 400

kanas

"Gram grubo"
Enriquess podeśli mi namiary na konto gdzie trzeba wplacic. Co do domku to mi obojętnie z kim będę bo i tak pewnie głównie w jednym miejscu bedziemy siedziec ????

kanas 400

kanas

"Gram grubo"
Ja wysłałem dziś do przełożonej czy mi da 2 maja wolne. Quźwa dobrze by było bo impreza się przednia szykuje. 4 dni melanżu ... mniam ???? Nie wiem czy ktoś tylko zauważył, że od maja z Gniezna do Skorzęcina odjeżdża tylko 1 pks ????
edit:
może nie tyle co od maja, a w weekend majowy. Tylko jedzie 14.30 pks ????

ravau91 235

ravau91

Użytkownik
Ja wysłałem dziś do przełożonej czy mi da 2 maja wolne. Quźwa dobrze by było bo impreza się przednia szykuje. 4 dni melanżu ... mniam ???? Nie wiem czy ktoś tylko zauważył, że od maja z Gniezna do Skorzęcina odjeżdża tylko 1 pks ????

edit:

może nie tyle co od maja, a w weekend majowy. Tylko jedzie 14.30 pks ????
też to widziałem ???? więc albo na tego trzeba się załapać, albo w kilka osób taxe wziąć ????

kanas 400

kanas

"Gram grubo"
też to widziałem ???? więc albo na tego trzeba się załapać, albo w kilka osób taxe wziąć ????
Popatrzyłem na strony taxi w Gnieźnie. Impreza w taxi to koszt od 177 do 212 zł ????
Ekipie północnej jadącej 1 maja proponuje taki schemat:
9,29 Gdańsk Główny
12:46 Gniezno
14.30 pks gniezno
15,27 będziemy na miejscu.

kanas 400

kanas

"Gram grubo"
Ile to Harnasi?
Wyjdzie litr na dwoje 40%, z obiadem w gnieźnie ????
edit:
Chociaz ...
nie sztuką wypić litr wódki i być pijanym, sztuką jest wypić 30 harnasi i dawać radę ????
Może fakt lepiej harnasie, to wychodzi już liczę.... 6 godzin podróży, piwo 30 min = 2x sześciopak

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
Wstępnie mamy jeszcze jeden domek więc jak wszyscy, którzy się zgłosili zapłacą i przyjadą to się nie będziemy cisnąć w 8-mce tylko się rozloży to na dwa domki.

samuel24 6,7K

samuel24

Użytkownik
no proszę. Skorzęcin zaledwie 25km ode mnie. Znam tam kazdą scieżke ???? szkoda ze nie dam rady wpasc. pozdrawiam

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Firma ComeOn w ramach dobrej współpracy z naszym forum ufunduje ponad 100 litrów piwa dla zlotowiczów ????
Miły gest chłopaków z ComeOn ????
Jest to drugi (po forum.bukmacherskie.com) oficjalny sponsor imprezy.

Do góry Bottom