rickyfcb
Użytkownik
Ok, więc będę musiał powiedzieć że wyjeżdżam służbowo. ????1 dziewczyna raz była na III zlocie, ale chyba jej sie nie spodobało i jej się nie dziwie. Typowo męskie grono mile widziane, tam dup będzie od groma zresztą
Ok, więc będę musiał powiedzieć że wyjeżdżam służbowo. ????1 dziewczyna raz była na III zlocie, ale chyba jej sie nie spodobało i jej się nie dziwie. Typowo męskie grono mile widziane, tam dup będzie od groma zresztą
drzewa do lasu się nie ciągnie ????- I jak sprawa z partnerkami? Brał ktoś w latach poprzednich? Bo nad tym się zastanawiam.
Rambo mówił, że chce klucze nosić od domku więc on pewnie nie pije :razz:mogę być z kimś w domku kto chodzi szybko spać i nie pije
...jakieś podziały na domki ktoś już ma ustalone ? Proponuję, żeby Ci już podobierani się określili, bo zapewne pomoże to w organizacji... ten 8-osobowy średnio mi się widzi (podejrzewam, że nie tylko mi), choć w sumie mi to rybka, tak jak pisałem enriquessowi i jeśli już tak jest postanowione, że najpóźniej zapisani tam trafiają to ok :wink: będzie się piło w większym gronie kacowe piwko po przebudzeniu :grin: a tak to zawsze można by się dogadać kto z kim...
Możliwe że ja mam jakieś problemy z bankiem, bo trochę perypetii dziś miałem.Wszystko jest w porządku... Chociaż niektóre banki potrzebują pełnych danych - adres, kod, miejscowość. Może to oto chodzi :?: Tak jest w BZWBK.
Na razie mało osób piszę z kim chciałoby być w domku i w ilu.no chyba, że te podziały to są umowne i co będzie to się okaże na mscu
Żebym jeszcze miał taką moc ????No zebrało się ludzi, choć ja wciąż wolę być ostrożny i poczekam aż ludzie wpłacą zaliczki. Enriquess tam edytuj kto wpłacił, kto nie by było wszystko jasne