>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

FB Show Party Vol 5 - Prolog

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Nowi, czy wyjadacze. Mi to już obojętne ???? Co roku i tak jest świetnie. Mimo to zachęcam osoby zainteresowane do debiutu. Co nowa osobowość poznana na żywo to nowa ;) Każdy się odnajdzie w tym zacnym gronie :cool: Nawet rozbójnicy otwierdający tiry, w którym były tylko opony... (drugi zlot SimonS, Kukła, pamiętacie :?: ) ????

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
Zlot: 02.05 - 05.05.
http://www.skorzecin.info oraz http://www.skorzecin-domki.pl - ten sam ośrodek.
4 os. domek/150zł + 20 zł za każdą dodatkową osobę (max. w pokoju do 7 osób = 30 zł/os.).
Domki będą obok siebie
W każdym domku 3 tapczany 2os. + jedynka/rozkładany fotel, kuchenka gazowa, lodówka.
Grilla załatwie. Co do boisk to mówiła, że w Skorzęcinie jest sporo publicznych boisk, kortów itp. co można zobaczyć tu: http://www.skorzecin.info/galeria.html
Ogólnie Pani była bardzo miła, i pozytywnie nastawiona więc z dogadaniem się nie byłoby problemu w razie czego.
Rezerwacja wynosi 50% całości.
Obdzwoniliśmy co można było i moja pierwsza propozycja jest najlepsza i na dobrą sprawę jedyna dobra.
Wszyscy inni:
- za drogo (i nie chodzi o +5zł/noc tylko +20-30/noc),
- za daleko do centrum,
- ośrodki, które odmówiły ze względu na zarezerwowane domki przez rodziny z dziećmi.
Proponuję do końca tygodnia założyć dział z zapisami (tylko osoby, które na 100% przyjadą) i w następnym tygodniu zbieram od wszystkich min. 50% (kto chce to więcej) zaliczki i rezerwuję domki.
Przy zapisach każdy niech poda w ilu chciałby być w domku albo że to obojętne.
E: właśnie rozmawiałem z właścicielką i jest mały haczyk. Trzeba zapłacić za 4 noclegi (na 3 noclegi nie dała się namówić), ale mamy wtedy czas od popołudnia 1.05 - 5.05 do samego wieczoru w niedzielę. W sumie 1 i tak święto więc ja jestem za. Koszty wyniosą 30-40 zł/noc w zależności w ilu będziemy spać.
Wypowiedzcie się konkretnie. Jak 4 noce to za dużo to będziemy szukać na nowo.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
No cztery noclegi trochę dużo, ale czego się nie robi dla integracji :?: ???? Wrócimy zmiażdżeni takim zlotem - kuracja co najmniej dwudniowa. Zawsze narzekamy, że za krótko, że jeszcze... To w tym roku będzie aż za długo zatem ???? Oj będzie melo :|

adwokat_typera 237

adwokat_typera

Użytkownik
Niestety najprawdopodobniej nie pojawię się na zlocie w maju. Przyczyną nieobecności są sprawy służbowe i osobiste.
Udanej zabawy chłopaki ! ???? Być może zobaczymy się w lipcu, a w najgorszym razie za rok ! ????

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Domki są 4-7 osobowe, ja preferuję 4 osoby/ jeden domek. Więc poszukuję 3 współlokatorów na domek. Chętni?

1 domek: Rambo131, Ravau91, jeszcze 2 poszukujemy ;)

ravau91 235

ravau91

Użytkownik
Domki są 4-7 osobowe, ja preferuję 4 osoby/ jeden domek. Więc poszukuję 3 współlokatorów na domek. Chętni?
ja mogę być chętny ;)
Wiadomo że inny komfort jak w domku jest 4 osoby a inny jak 7, a skoro to raptem 10 zł więcej od osoby za dzień - to czemu nie ;)
Wiec szukamy jeszcze 2 osób.
Może Ramzesa ? Bo możliwe, że będzie jechał z nami pociągiem. Napisze mu pw

rickyfcb 159

rickyfcb

Użytkownik
Dobra, to i ja się chętnie do was dobije. Zwłaszcza że razem chyba pojedziemy.

Nowaka można zapytać bo jeśli pojedzie to też chyba z nami.

Do góry Bottom