>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

FB Show Party Vol 5 - Prolog

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Gniezno 13:11 park. Pijemy piwo przy okazji zaczepilismy sie o bar Ha Long ktory polecamy. Wsiadamy w bus relacji gniezno - skorzecin przez Cwierdzin.

kanas 400

kanas

"Gram grubo"
???? I nie wszedł mój pewniaczek na dziś ???? ???? Ktoś jeszcze baluje w skorzęcinie ?

K 1K

komandos5

Użytkownik
???? I nie wszedł mój pewniaczek na dziś ???? ???? Ktoś jeszcze baluje w skorzęcinie ?
No zostali jescze chlopaki : Enriques , Bandeo , Obserwator , Dawid , Firer , Benek , Patrycja .... o ile mnie pamiec nie zwodzi to chyba Ci najtrwadsi :cool:
a i jescze XmarcinX ...

hardison 3,9K

hardison

Użytkownik
Zostali natwardsi. Siedzimy na Karałoke z Bandeło jednak bez Pitbulla to nie to samo ????

Staramy sie jutro wrocic ale nikt nie chce. Mamy pic do smierci czyli jeszcze jakies dwa dni :p
Pozdro ;)

pawacki 2,1K

pawacki

Użytkownik
może się znajdzie jeszcze jak ten syf się ogarnie :p dobra ja ide spać musze wytrzezwieć

Otrzymane punkty reputacji: +11
kanas 400

kanas

"Gram grubo"
Ją też foxiu mam sporo ciekawych ujęć na telefonie :d dziś wracam do siebie na wieś, to jutro wam powysylam ???? kto będzie chętny (z tych co byli ) to niech mi @ zapoda na pw.

Otrzymane punkty reputacji: +17
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Dotarłem na miejsce, co psiurów na drodze to głowa mała.
&quot;Ściągaj spodnie będziemy się żegnać&quot;
tymże miłym akcentem mówię wam DOBRANOC. :grin:

ravau91 235

ravau91

Użytkownik
Dotarłem na miejsce, co psiurów na drodze to głowa mała.

&quot;Ściągaj spodnie będziemy się żegnać&quot;

tymże miłym akcentem mówię wam DOBRANOC. :grin:
Madzik tym tekstem wygrał życie ????

Dzięki Dawid pińcet za podwózke do Gniezna ????
Z Obserwatorem i Pawłem dotarliśmy do Torunia godzinę temu. Ja wróciłem do siebie do domu i zaczynam odwyk, a ich gdzieś na mieście zostawiłem. Nie wiem jak oni ogarną powrót do Lublina/Mińska bo są &quot;dobrze zrobieni&quot;

Więc dajcie znać co bym sie nie martwił ;)

Jutro jak dojdę do siebie to zrobie szeroką relacje. Aa i głosowanie na MVP zlotu trzeba zrobić ????
Pozdro dla wszystkich.

Otrzymane punkty reputacji: +6
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Informuję, że wrocławska banda dojechała szczęśliwie. Z Furerem na czele! ????
Dzisiaj nie mam siły pisać na klawie. Jutro relacja ;)
Dziękuje za niesamowite 5 dni :!: ????

hardison 3,9K

hardison

Użytkownik
Mi się w pociągu przypomniało, że słuchawek nie wziąłem, mimo że koń Rafał przypominał przed wyjazdem o nich ????
Oby Bandeo wziął i je odesłał ????
Za godzinkę w domciu będę, zmęczony acz bardzo szczęśliwy po zlocie.
Jedne z najlepszych 5 dni w moim życiu - oby więcej ????

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Z tego co piszecie widze, że zlot zajebisty. Na przyszły jadę na 100 % .. :p Mogę ogarnąć w wakacje jakieś domki po lepszej cenie więc poznacie uroki nadmorskiego życia. Plaża , kobiety , piwko i imprezy do białego rana .. ????

Do góry Bottom