Z Torunia ja sie z nimi zabieram ????dziś byłem u lekarza który zdiagnozował u mnie ciężko chorobe i wypisał zwolnienie ????
Z tego to co wiem to Rambo i Pawel1 ruszą z Warszawy przed 7 na Toruń i tam dalej na Gniezno. Ja jeszcze tam sie musze ogarnąc i potem tam koło 12 zabiore z Płocka Foxsa który dojedzie i Lagune (bedzie trzeba wcześniej wstać ???? ) i tak jak pisałem wcześniej trasa przez Włocławek, Brześć Kujawkski i jakieś wioski ???? Jak sie nie zgubie to na 15 będziemy.
Dziwi mnie że nikt jeszcze nie zapytał jaki to ośrodek Bo w linkach tylko ze domki w Skorzecinie ale nie ma żadnej nazwy czy adresu, to dojedzie sie na miejsce i co dalej ?
o właśnie !! więc niech ekipa samochodowa coś ogarnie, bo takie na wsiach, prywatne będą otwarte, więc wóda, kiełbasa, rozpałka no i ew.zapojka albo piwo ????Nie wiem czy to problem
Ładna ta kumpela?:razz:Moja kumpela weźmie aparat
Zdjęcia Panie! Przecie każdy facet to wzrokowiec ????Znasz ją Foxie ???? Była na pierwszym zlocie, a wcześniej spotkaliśmy się w Warszawie ????
Faktycznie,przypominam sobie.Jutro założę koszulkę z III Zlotu z nickiem fox71 ,ułatwi to identyfikację...:razz:Znasz ją Foxie ???? Była na pierwszym zlocie, a wcześniej spotkaliśmy się w Warszawie ????
Poprzednio ruszałem o 19 dnia wcześniejszego ???? To była inna misja ????Oj Kanas, nie za mało :?: ???? Poprzednio były dwa ośmiopaki ????