>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

FB Show Party Vol 5 - Prolog

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
@Kanas, zobaczymy kto wszystko przegra w pokerka ???? Poza tym kociołek panoramixa to dla mocnych zawodników. Wręcz zawodowców ???? Nie wiem czy ktoś się skusi ????

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Raz piłem ale to była jakaś wersja &quot;light&quot; smak fajny ale alkoholu to tam nie było czuć za bardzo. Ja bym skonstruował coś w stylu tiger+wódka+szampan żeby to miało od 15% do 20%

E:luźna propozycja,chociaż jakby dać piwo zamiast energetyka to nie wiem czy by było w smaku ok.

ravau91 235

ravau91

Użytkownik
dziś byłem u lekarza który zdiagnozował u mnie ciężko chorobe i wypisał zwolnienie ????

Z tego to co wiem to Rambo i Pawel1 ruszą z Warszawy przed 7 na Toruń i tam dalej na Gniezno. Ja jeszcze tam sie musze ogarnąc i potem tam koło 12 zabiore z Płocka Foxsa który dojedzie i Lagune (bedzie trzeba wcześniej wstać ???? ) i tak jak pisałem wcześniej trasa przez Włocławek, Brześć Kujawkski i jakieś wioski ???? Jak sie nie zgubie to na 15 będziemy.

Dziwi mnie że nikt jeszcze nie zapytał jaki to ośrodek:p Bo w linkach tylko ze domki w Skorzecinie ale nie ma żadnej nazwy czy adresu, to dojedzie sie na miejsce i co dalej :p ?
Z Torunia ja sie z nimi zabieram ????

No własnie jedyne co znalazłem odnośnie osrodka to nr telefonu więc jak coś to się zadzwoni. Chyba że ktoś zna adres ?

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
U mnie mała reorganizacja planów, będę dopiero 2 maja w godzinach popołudniowych. Muszę być na 2h w robocie w czwartek nie ma innej możliwości nawet L4 od Kaszpirowskiego nie pomoże.
Moja trasa zahacza o Piłę, Wągrowiec i inne pochodnie wioski, jak ktoś z tych rejonów to mogę zabrać bo lecę swoją furą, jest w gazie więc koszt przejazdu - groszowy :grin:

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
Więc tak:
&quot;Wjeżdżamy do Skorzęcina, przez bramę wjazdową prosto (a nawet lekkie odbicie w lewo), po lewej mamy jezioro i Biały Hotel, w tym miejscu skręcamy w prawo w aleję okrężną, za pensjonatem &quot;Mieszko&quot; druga przecznica w prawo, jesteśmy na alei jeziornej , po prawej stronie będzie &quot;Wehikuł czasu&quot;, po lewej stronie plac z trawa gdzie możemy zaparkować&quot;
Wydrukować i na ścianę ????
W domkach będą nawet po 4 tapczany 2-osobowe więc jak ktoś kogoś gdzieś pozna problemu nie będzie ????
Uciekam, będę w nocy, jakby co to duża część osób ze zlotu ma mój nr.

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Znasz ją Foxie ???? Była na pierwszym zlocie, a wcześniej spotkaliśmy się w Warszawie ????
Faktycznie,przypominam sobie.Jutro założę koszulkę z III Zlotu z nickiem fox71 ,ułatwi to identyfikację...:razz:

kanas 400

kanas

"Gram grubo"
Ale masakra, ścisk jak w d... Kojota w tym pociągu. Nawet piwa nie idzie wypić.

Otrzymane punkty reputacji: +17
Do góry Bottom