>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Faza Play-Off Ligi Mistrzów + Rewanże [11.02.2025 - 19.02.2025]

ibis 1,6M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Zrzut ekranu 2025-02-3 o 09.40.55.png

Nie masz konta w Fuksiarz, nic straconego - załóż je wchodząc na fuksiarz.pl lub klikając w baner i odbierz 50% do 1000 zł. Zwrot w gotówce bez obrotu + 2 Freebety!1000x150.png

versa 669,8K

versa

Typer
Juventus - PSV Eindhoven
Drużyna wygra lub będzie prowadziła różnicą dwóch goli w meczu: PSV Eindhoven
Fortuna @3.90

Wydaje mi się, że holenderska drużyna PSV Eindhoven wygra w pierwszym meczu rywalizacji z Juventusem, który w tym sezonie jakoś mi zbytnio nie imponuje. Stracone gole w ostatnich kolejkach z Como, Empoli przegrane z Benfica, Napoli czy bezbramkowy remis z Club Brugge nie napawają optymizmem kibiców starej damy. Jedyne co może napawać optymizmem to nie tak odległa historia, gdzie we wrześniu ubiegłego roku Juve pokonało PSV 3:1, choć mecz był bardzo wyrównany.
PSV - lider holenderskiej ekstraklasy, która nie oszukujmy się, mocno odstaje od włoskiej Serie A, ale wyniki PSV i tak są imponujące - 38:8 w 11 spotkaniach na własnym spotkania wygląda niesamowicie, oraz to co nas bardziej interesuje 31:16 w 11 spotkaniach wyjazdowych również wygląda bardzo dobrze z przodu, choć defensywnie znacznie gorzej. Niemniej jednak pokusze się i niespodziankę w pierwszym meczu i wygraną PSV. Warto wspomnieć że w 8 spotkaniach LM plasują się wyżej od Juventusu i ich mecze były bardziej widowiskowe.

Otrzymane punkty reputacji: +145
R 1,5M

rr62dga

Typer
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga Mistrzów
Godzina: 21:00
Spotkanie: Juventus - PSV
Typ: Juventus
Kurs 1,94
Bukmacher: Betclic
Analiza:
Nowa formuła rozgrywek i los ponownie zetknął te dwie drużyny w 1/16 play off LM. Juventus w pierwszej rundzie fazy ligowej bowiem podejmował już w Turynie PSV i wygrał wtedy dość gładko 3:1 szybko uzyskując w 52 min prowadzenie 3:0. Juve wprawdzie nie błyszczy w Serie A i zajmuje dopiero piąte miejsce ale dwie ostatnie wygrane wprawdzie tylko z Como i Empoli nieco poprawiły nastroje w tym klubie. PSV po dwóch ostatnich remisach stracił prowadzenie w Erdivisie na rzecz Ajaxu i w walce o obrone tytułu będzie musiał mocno się pomęczyć. To nie dawne lata 70-te i zakładam, że trzecia drużyna Serie A poprzedniego sezonu ponownie pokona aktualnego Mistrza Holandii przynajmniej w Turynie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2459
PlayerBetsiarz 85,7K

PlayerBetsiarz

Użytkownik
Spotkanie: Brest - PSG
Typ: BetBuilder: Ousmane Dembélé +1.5 celnych strzałów & PSG +4.5 celnych strzałów
Kurs: 2.10
Bukmacher: Superbet

Ousmane Dembélé jest w świetnej formie i jego statystyki sugerują, że ma duże szanse na przynajmniej 2 celne uderzenia:
- W ostatnich 10 meczach zawsze miał przynajmniej 1 celny strzał, a 8 razy przekroczył linię 1.5.
- W ostatnich 3 spotkaniach był bardzo aktywny – 3, 4 i 3 celne strzały.
- W poprzednim meczu z Brest oddał aż 4 celne uderzenia.
- Ostatnio jest w świetnej dyspozycji, często decyduje się na uderzenia.

PSG również regularnie oddaje dużą liczbę celnych strzałów:
- W 9 z ostatnich 10 meczów pokrywali linię 4.5 celnych strzałów (jedyny wyjątek to mecz pucharowy, gdzie nie grał podstawowy skład).
- W ostatnim meczu z Brest oddali 7 celnych strzałów.

Biorąc pod uwagę ofensywną formę Dembélé oraz PSG, ten BetBuilder wygląda na bardzo solidną opcję.

od.png

psg.png

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2836
tarki_16 343,1K

tarki_16

Moderator
Członek Załogi
Brest - PSG: powyżej 4.5 kartek @2.80 Betclic

Niby kartek w LM nie mamy za dużo i trzeba uważać ze stawkami. Ale zaczynamy już fazę pucharową rozgrywek i może się to trochę zmienić. Dla Brestu awans do 1/16 finału to życiowy sukces i oni już nic nie muszą i nie mają nic do stracenia. Żeby ugrać coś z PSG muszą powalczyć w pierwszym spotkaniu, bo w rewanżu może być już ciężko. Sądzę, że wbrew pozorom może to być wyrównany pojedynek i może się dziać na boisku w postaci ostrej gry i co za tym idzie kartek. Sędzia solidny, jeśli chodzi o statystyki kartkowe, bo 4 ŻK na mecz. Brest też statystycznie łapie sporo kartek, 4 spotkania jako gospodarz w LM i w meczu mieliśmy: 4,6,5,10 kartek.W meczu PSG już tak kolorowo nie było, ale z Bayernem na wyjeździe 9 kartek w meczy zobaczyliśmy. Jak dla mnie kurs warty ryzyka, mimo,iż to dopiero pierwsze spotkanie 1/16 finału.

Ostatnia edycja:
A 42,1K

ar0nek

Użytkownik
Brest - PSG: powyżej 4.5 kartek @2.80 Betclic

Niby kartek w LM nie mamy za dużo i trzeba uważać ze stawkami. Ale zaczynamy już fazę pucharową rozgrywek i może się to trochę zmienić. Dla Brestu awans do 1/16 finału to życiowy sukces i oni już nic nie muszą i nie mają nic do stracenia. Żeby ugrać coś z PSG muszą powalczyć na własnym boisku, bo w rewanżu może być już ciężko. Sądzę, że wbrew pozorom może to być wyrównany pojedynek i może się dziać na boisku w postaci ostrej gry i co za tym idzie kartek. Sędzia solidny, jeśli chodzi o statystyki kartkowe, bo 4 ŻK na mecz. Brest też statystycznie łapie sporo kartek, 4 spotkania u siebie w LM i w meczu mieliśmy: 4,6,5,10 kartek.W meczu PSG już tak kolorowo nie było, ale z Bayernem na wyjeździe 9 kartek w meczy zobaczyliśmy. Jak dla mnie kurs warty ryzyka, mimo,iż to dopiero pierwsze spotkanie 1/16 finału.
Powalczyć na własnym boisku? Mecz jest na neutralnym gruncie. LM Brest nie rozgrywa u siebie.

tarki_16 343,1K

tarki_16

Moderator
Członek Załogi
Dzięki za poprawkę, nie sprawdziłem i wyleciało mi z głowy - typ podtrzymuję mimo wszystko/

qkens1986 93,9K

qkens1986

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
City- Real
Betbuilder:
Real x2
Mbappe over 1.5 celnego strzału
Kurs 3.60 Superbet. ✅✅✅
Uważam że takie combo ma duże szanse na pozytywny wynik. Kursy według mnie zbyt mocno faworyzują gospodarzy, którzy ostatnio formą nie grzeszą. Real osłabiony w obronie ale moim zdaniem i tak tego meczu nie przegra. Dodatkowo dwa celne Mbappe, uważam że będzie miał w tym meczu sporo okazji żeby zaliczyć conajmniej 2 celne strzały. Zieloności...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +671
versa 669,8K

versa

Typer
City- Real
Betbuilder:
Real x2
Mbappe over 1.5 celnego strzału
Kurs 3.60 Superbet
Uważam że takie combo ma duże szanse na pozytywny wynik. Kursy według mnie zbyt mocno faworyzują gospodarzy, którzy ostatnio formą nie grzeszą. Real osłabiony w obronie ale moim zdaniem i tak tego meczu nie przegra. Dodatkowo dwa celne Mbappe, uważam że będzie miał w tym meczu sporo okazji żeby zaliczyć conajmniej 2 celne strzały. Zieloności...
Osłabienie w obronie to trochę mało powiedziane, Tchoameni na śo, Valverde na po.
No jest ciekawie

L 2,3M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Spotkanie: Manchester City - Real Madryt
Typ: Manchester City powyżej 4.5 celnych strzałów
Kurs: 1.40

Wiele jest opinii na temat tego meczu, ale fakty są takie, że oba zespoły nie mają formy i o ile w przypadku Realu ten brak formy i tak oznacza realne szanse na mistrzostwo kraju np, tak w przypadku City ta walka została już zakończona i w zasadzie ratunkiem dla sezonu mógłby być triumf w LM. Póki co szanse na to są niewielkie, ale taka wygrana nad Realem to byłby idealny punkt zwrotny i jasny sygnał. Nastawiam się tutaj na to, że City będzie atakować, bo po 1. gra u siebie i musi zrobić wszystko, by mieć zaliczkę przed rewanżem, a po 2 obrona Realu jest zdziesiątkowana, tak więc można naprawdę spróbować zaskoczyć nie raz nie dwa Belga w bramce.

Ostatnia edycja:
neutralny 630,4K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
+1
Brest - PSG
Poniżej 3,5 goli @1,61 Superbet
Nie do końca rozumiem oczekiwania tu wielu bramek. Bukmacherzy spodziewają tu łatwej wygranej Paryża i minimum 3-4 goli, co według mnie nie do końca ma swoje uzasadnienie w faktach, chyba że pod uwagę ostatni mecz obu drużyn w Ligue 1, jednak dziś jest spotkanie zupełnie innej wagi.
Jestem przekonany, iż Brest dziś podejdzie do tego pojedynku mocno defensywnie i skupi się na obronie własnej bramki i ewentualnym kontratakowaniu gości. Gospodarze w tej edycji zaledwie raz przekroczyli 3,5 gola, a na Stade Francis-Le Blé ani razu nie padły 4 gole. Dziś mamy fazę play-off, więc stawka ogromna i mam uwierzyć, że nagle ten zespół pójdzie z PSG na wymianę ciosów i przekroczy moją linię? No jakoś tego nie widzę kompletnie.
Co do Paryża wiadomo jak radzą sobie w ostatnich edycjach Lig Mistrzów. Jak tylko przychodzi gracz pojedynki mecz i rewanż to mistrzów Francji nagle paraliżuje i zazwyczaj kończy się to źle. Nie mówię, że tym razem skończy się tak samo, jednak jestem przekonany, że dziś nie wygrają minimalnym nakładem sił jakieś dwubramkowe zwycięstwo wzięliby w ciemno. Jeśli chcą racjonalnie podejść do tematu to też nie powinni na siłę podkręcać tempa, aby wygrać 3, czy 4 do 0, bo w sumie po co? Typuję, że skończy się tu minimalnym zwycięstwem gości i odradzam szukanie tu ofensywnych statystyk.

Manchester City - Real Madryt
Real wygra @3,45 Betfan
Nie mogę przejść obojętnie obok tego typu. Ogólnie trochę się dziwię, że faworytem w pierwszym meczu jest jednak City, nawet przy pladze kontuzji w defensywie Królewskich.
Bardzo szanuję pracę, jaką Guardiola wykonuje w City, jednak w tym sezonie to już nie jest ten zespół i pomijam tu kontuzje, czy wiele pecha w niektórych meczach. Zachowania Obywateli w niektórych meczach są po prostu żenujące i nie przystoją zespołowi tej klasy. Manchester czasami przypomina mi trochę zespół, który wychodzi na boisko i uważa, że co by się nie działo to jednak ich jakość zgniecie rywala, a to przestało się sprawdzać, szczególnie w Premier League, gdzie większość drużyn jest mocno zmobilizowana i dobrze zorganizowana.
W Realu masa kontuzji, głównie w obronie i tu faktycznie będzie dziura, a prawdopodobnie na prawej obronie zagra Mendy, dla którego będzie to nowość. Patrzę jednak na kwartet Jude, Vini, Rodrygo i Mbappe, wspierani przed Fede, Camavingę, czy Modricia i jakoś mam przeczucie, że ten mecz może wyglądać, jak druga połowa z Atletico i nawet jeśli zdarzą się błędy w defensywie to jednak siła ofensywna Królewskich przechyli szalę zwycięstwa na swoją korzyść.

Juventus - PSV
Poniżej 2,5 goli @1,76 Fortuna
Tu mam podobne odczucia co do rywalizacji francuskiej. Juve od lat jest mocno wyrachowane, do tego w tym sezonie bardzo dobrze radzą sobie w grze defensywnej. W meczach Starej Damy w tej edycji Champions League padają zaledwie 2 gole na mecz. Tu stawka wysoka, do tego Juve u siebie skupi się na czystym koncie i ewentualnie jakimś minimalnym zwycięstwie, dającemu jakąkolwiek zaliczkę przed rewanżem w Holandii.

Sporting - Borussia Dormund
Powyżej 22,5 fauli @1,64 Superbet
Według mnie może to byc obok City - Real najżywsze spotkanie. Dwie ofensywnie grające drużyny, które niekoniecznie lubią zbyt dużo kalkulować. Myślę, że wiele się dziś będzie działo w tym spotkaniu i to w każdym aspekcie, a wiem, że jak jest szybkie tempo, a mierzą się dwa wyrównane zespoły to warto szukać kartek i fauli. Kartki ostatnio trochę omijam z racji, iż sędziowie w ostatnich czasach zaczynają się być irracjonalnie oszczędni w ich pokzywaniu, a faule jednak odgwizdywać muszą. Linijka nie jest jakaś bardzo wysoka, bo wychodzi na średnio przewinienie na 4 minuty, co spokojnie jest do ogarnięcia przez oba zespoły, więc mam nadzieję, że będzie to dobra lokata.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2351
ibis 1,6M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Przewidywane składy na mecz City - Real

Machester City: Ederson; Akanji, Stones, Dias, Gvardiol; Kovačić, Bernardo, De Bruyne; Savinho, Foden i Haaland
Pozostali dostępni: Ortega i Carson; Lewis, Chusanow, Aké, O’Reilly, Gündoğan, Nico, McAtee, Nunes, Doku, Marmoush oraz Grealish

Real Madryt: Courtois; Valverde, Tchouaméni, Asencio, Mendy; Camavinga, Ceballos, Bellingham; Rodrygo, Vinícius i Mbappé
Pozostali powołani: Łunin i Mestre; Vallejo, Fran García, Jacobo, Lorenzo, Modrić, Güler, Chema, Endrick, Brahim oraz Gonzalo.

M 10,6K

makalele007

Użytkownik
Brest - PSG
Nie do końca rozumiem oczekiwania tu wielu bramek. Bukmacherzy spodziewają tu łatwej wygranej Paryża i minimum 3-4 goli, co według mnie nie do końca ma swoje uzasadnienie w faktach, chyba że pod uwagę ostatni mecz obu drużyn w Ligue 1, jednak dziś jest spotkanie zupełnie innej wagi.
Jestem przekonany, iż Brest dziś podejdzie do tego pojedynku mocno defensywnie i skupi się na obronie własnej bramki i ewentualnym kontratakowaniu gości. Gospodarze w tej edycji zaledwie raz przekroczyli 3,5 gola, a na Stade Francis-Le Blé ani razu nie padły 4 gole. Dziś mamy fazę play-off, więc stawka ogromna i mam uwierzyć, że nagle ten zespół pójdzie z PSG na wymianę ciosów i przekroczy moją linię? No jakoś tego nie widzę kompletnie.
Co do Paryża wiadomo jak radzą sobie w ostatnich edycjach Lig Mistrzów. Jak tylko przychodzi gracz pojedynki mecz i rewanż to mistrzów Francji nagle paraliżuje i zazwyczaj kończy się to źle. Nie mówię, że tym razem skończy się tak samo, jednak jestem przekonany, że dziś nie wygrają minimalnym nakładem sił jakieś dwubramkowe zwycięstwo wzięliby w ciemno. Jeśli chcą racjonalnie podejść do tematu to też nie powinni na siłę podkręcać tempa, aby wygrać 3, czy 4 do 0, bo w sumie po co? Typuję, że skończy się tu minimalnym zwycięstwem gości i odradzam szukanie tu ofensywnych statystyk.

Real wygra @3,45 Betfan
Nie mogę przejść obojętnie obok tego typu. Ogólnie trochę się dziwię, że faworytem w pierwszym meczu jest jednak City, nawet przy pladze kontuzji w defensywie Królewskich.
Bardzo szanuję pracę, jaką Guardiola wykonuje w City, jednak w tym sezonie to już nie jest ten zespół i pomijam tu kontuzje, czy wiele pecha w niektórych meczach. Zachowania Obywateli w niektórych meczach są po prostu żenujące i nie przystoją zespołowi tej klasy. Manchester czasami przypomina mi trochę zespół, który wychodzi na boisko i uważa, że co by się nie działo to jednak ich jakość zgniecie rywala, a to przestało się sprawdzać, szczególnie w Premier League, gdzie większość drużyn jest mocno zmobilizowana i dobrze zorganizowana.
W Realu masa kontuzji, głównie w obronie i tu faktycznie będzie dziura, a prawdopodobnie na prawej obronie zagra Mendy, dla którego będzie to nowość. Patrzę jednak na kwartet Jude, Vini, Rodrygo i Mbappe, wspierani przed Fede, Camavingę, czy Modricia i jakoś mam przeczucie, że ten mecz może wyglądać, jak druga połowa z Atletico i nawet jeśli zdarzą się błędy w defensywie to jednak siła ofensywna Królewskich przechyli szalę zwycięstwa na swoją korzyść.

Juventus - PSV
Tu mam podobne odczucia co do rywalizacji francuskiej. Juve od lat jest mocno wyrachowane, do tego w tym sezonie bardzo dobrze radzą sobie w grze defensywnej. W meczach Starej Damy w tej edycji Champions League padają zaledwie 2 gole na mecz. Tu stawka wysoka, do tego Juve u siebie skupi się na czystym koncie i ewentualnie jakimś minimalnym zwycięstwie, dającemu jakąkolwiek zaliczkę przed rewanżem w Holandii.

Według mnie może to byc obok City - Real najżywsze spotkanie. Dwie ofensywnie grające drużyny, które niekoniecznie lubią zbyt dużo kalkulować. Myślę, że wiele się dziś będzie działo w tym spotkaniu i to w każdym aspekcie, a wiem, że jak jest szybkie tempo, a mierzą się dwa wyrównane zespoły to warto szukać kartek i fauli. Kartki ostatnio trochę omijam z racji, iż sędziowie w ostatnich czasach zaczynają się być irracjonalnie oszczędni w ich pokzywaniu, a faule jednak odgwizdywać muszą. Linijka nie jest jakaś bardzo wysoka, bo wychodzi na średnio przewinienie na 4 minuty, co spokojnie jest do ogarnięcia przez oba zespoły, więc mam nadzieję, że będzie to dobra lokata.
Skoro Brest gra u siebie i ma bronić wyniku to gdzie ma chcieć wygrać na wyjeździe? Jak tu nic nie ugra to w rewanżu może zapomnieć tymbardziej że psg w formie jest a w szczególności ich gwiazda Dembele
Post automatycznie złączony:

Brest - PSG

Real wygra @3,45 Betfan

Juventus - PSV

Jeszcze jedna sprawa już był mecz Psg że studgartem gdzie miał iść ponoć na remis bo obojgu dawał awans a skończyło się pogromem

chamberlain 691,8K

chamberlain

Moderator
Członek Załogi
+1
Real Madryt DNB @ 2.60 Fortuna
Real Madryt (Zakład wygrany przy prowadzeniu dwoma bramkami) @ 3.55 Lvbet

Bez względu na okoliczności, a te w szczególności w obronie Realu Madryt nie są sprzyjające i tak takiego kursu na zwycięstwo hiszpańskiej drużyny lekceważyć nie można, tym bardziej, że Manchester w tym sezonie nie wygląda jak drużyna, która czarowała nas przez ostatnie lata. Real prowadzi w lidze hiszpańskiej, choć w czołówce jest bardzo ciasno, Manchester ma stratę aż 15 punktów do liderującego Liverpoolu, a mają mecz rozegrany więcej, ostatnio w lidze City musiało uznać wyższość Arsenalu aż 5:1, już sytuacja w lidze pokazuje na jak dwóch odmiennych biegunach są obie drużyny. W Lidze Mistrzów Manchester też ledwo uzyskał awans, ich 22 miejsce to w końcu jedno z ostatnich jakie premiowało awansem, uzyskali tylko 11 punktów, tyle co Dinamo Zagrzeb, które skończyło na 25 miejscu, a o ich pozycji zdecydował jedynie dobry bilans bramkowy. Realu nie ma co lekceważyć, mimo ich braków dalej będą bardzo groźną drużyną, tym bardziej mając w ataku takich zawodników, na dodatek LM to ich oczko w głowie, Mbappe brakuje takiego tytułu i przeszedł do Realu głównie po to, żeby mieć większą szansą na podniesienie tego pucharu. Typ z DNB wydaje się być bardzo ciekawą opcją, ale i samo zwycięstwo Realu z super przewagą też wydaje się być interesującą opcją.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1778
zibi16 1,7M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Manchester City - Real Madryt 2:3

W Realu Madryt prawdziwy szpital jeżeli chodzi o linię obrony. Nie zagrają D. Carvajal, Lucas, E. Militao, A. Rudiger, D. Alaba. Z nominalnych obrońców do gry pozostali jedynie Mendy, F. Garcia (ta sama pozycja) i środkowi obrońcy Asencio, Vallejo czyli jest dramat. O ile jeszcze Asencio młody ale utrzymuje pewien poziom i miejmy nadzieję, że będzie z Niego dobry obrońca ale wydaje mi się, że to może być dla Niego jeszcze za wcześnie na takie spotkanie. Do środka obrony zapewne wejdzie Tchouameni więc duet środkowych obrońców lekko mówiąc dramat. Na bok za pewne wejdzie Valverde co osłabia środek pola bo jest on niesamowicie tam potrzebny.
Nie wygląda to zbyt fajnie na papierze dla Realu. O ile jestem kibicem Królewskich to powiem, że wywieziony remis tutaj będzie sukcesem.
Mimo złej formy City uważam, że dziś powinni wygrać ten mecz.
Oczywiście trzymam kciuki za Real ale bukmacherka nie ma czasem skrupułów, fajnym typem jest również co najmniej 2 bramki City.

City + obie strzelą 3,1 Fortuna

Ostatnia edycja:
maarcin14 1,4M

maarcin14

Użytkownik
Spotkanie: Manchester City - Real Madryt
Typ: X2
Kurs: 1.76
Bukmacher: Betclic

Witam, dziś w Lidze Mistrzów mecze barażowe, najciekawiej zapowiada się mecz Manchesteru City z Realem Madryt, goście bardzo mocno osłabieni ale City w tym sezonie pokazuje się ze słabej strony i moim zdaniem Real dziś osiągnie korzystny wynik przed rewanżem u siebie, typuję X2. Dla City jest to bardzo nieudany sezon, w Premier League 5 miejsce ale strata do Liverpoolu czy Arsenalu jest już raczej nie do odrobienia. City traci sporo goli, aż 35 w 24 meczach ligowych, ostatnie mecze to wygrana 2:1 z trzecioligowcem Leyton Orient 2:1 w FA Cup i przegrywali do przerwy 0:1, oraz ligowa porażka 1:5 z Arsenalem. Real ma ogromną siłę rażenia z przodu, Vinicius, Mbappe czy Rodrygo to gwarancja sytuacji strzeleckich, i uważam że mimo problemów kadrowych w defensywie Real tego nie przegra, typuję X2.

Otrzymane punkty reputacji: +1891
IgaŚwiątek 88,3K

IgaŚwiątek

Użytkownik
Brest - PSG:

over 2.5 gola w meczu
BTS
over 4.5 kartek w meczu
over 0.5 kartek do HT
over 0.5 gola do HT

MyCombi w Betlclicu - 6.13 Brest zesrało się przed wyjściem na boisko. Ostatnio mieli 9 fauli w meczu i dostali 2-5, dziś więc postanowili faulować 7 razy w meczu i stali jak pachołki obserwując co robi przwciwnik, szczególnie przy drugim golu. Nie ten poziom.

PSG wydaje się być w niesamowitej formie w ostatnim czasie, niemniej jednak na wyjazdach traci sporo goli. Od początku sezonu na wyjazdach grając 17 spotkań wyjazdowych stracili bramki w 13 z nich. Bramki nie strzelił im Salzburg (wybitnie słaby sezon w lidze austriackiej), Marsylia (czerwona kartka na początku spotkania), Auxerre i drużyna z National Le Mans. Dwie bramki potrafiły paryżanom strzelić nie tylko Monaco, Arsenal, czy w niedawnym meczu Brest, ale także chociażby Angers, czy drużyna z niższej ligi Espaly (tu powiedzmy, że było kilku rezerwowych). Tak więc widzę w tym spotkaniu BTS, tym bardziej, że Brest w meczu z Realem prezentował się naprawdę dobrze i wynik 0-3 nie oddaje tego, co działo się na boisku (23-14 w strzałach dla Francuzów, cofnięty dziwny gol).

Co do kartek - ewidentnie widzimy tendencję w wielu europejskich ligach, w tym także w LM do odchodzenia od kartkowania, spotkania ponad 30 fauli, czy nawet więcej, gdzie nagle są 2-3 żółte (albo i mniej), więc jest oczywiście ryzyko. Tym bardziej, że sędzia - Pejlto - nie jest żadnym wielkim overowcem. Niemniej jednak liczę, że jednak już w tej fazie i z uwagi na dwumecz, w którym rewanż odbędzie się w Paryżu, gdzie PSG już bardzo mocno dominuje swoich rywali, to jeśli Brest chce powalczyć, musi to zrobić dziś. W LM gracze Roya już trochę kartek łapali, sporo też łapali ich przeciwny. Nadto w ostatnim meczu 2-5 wydaje się, że graczom Brestu brakowało właśnie agresji, by zatrzymywać kontry PSG, czyli to w czym paryżanie czują się najlepiej - tam była tylko 1 kartka w meczu i tylko 9 fauli graczy Brestu.

Dokładam, że jak mają być kartki i gole w meczu to nie ujrzymy 0-0 do przerwy i faule pojawiają się już w dużej ilości do przerwy.

Dla mniej odważnych - moim zdaniem BTS po kursie blisko 1,85 zdecydowanie do gry.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +288
R 1,5M

rr62dga

Typer
Godzina: 18:45
Spotkanie: Club Brugge - Atalanta
Typ: Superprzewaga: Atalanta
Kurs 2,10
Analiza:
Atalanta zajęła dziewiąte miejsce w fazie ligowej co oznacza konieczność gry już w 1/16 play off ale trzeba obiektywnie przyznać, że miała tak trudnych przeciwników jak: Arsenal, Real czy Barcelona. Bruggia do play off weszła z 24 miejsca, czyli ostatniego które dawało awans. Atalanta słabiej spisywała się w Bergamo ale w meczach wyjazdowych była najlepsza w klasyfikacji z bilansem 3-1-0. Biorą to pod uwagę zaryzykuję, że i w Bruggi to właśnie Atalanta zakończy mecz zwycięsko. Drużyna Gasperiniego wprawdzie dość mocno przetrzebiona kontuzjami ale powinna swą jakością wypracować nawet minimalną przewagę przed rewanżem w Bergamo.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom