M
10,6K
makalele007
Użytkownik
Akurat city za przeproszeniem gówno grało posiadanie piłki i tysiące podań nie tędy droga.Tego sie nie spodziewalem. Mecz jak najlepszy final. Kluby moze i graja ale Real wygrywa mecze![]()
Akurat city za przeproszeniem gówno grało posiadanie piłki i tysiące podań nie tędy droga.Tego sie nie spodziewalem. Mecz jak najlepszy final. Kluby moze i graja ale Real wygrywa mecze![]()
Oglądaliśmy chyba inny mecz w takim razie. Po pierwszej polowie mowie do kumpla, ze dawno nie widzialem meczu gdzie Real gra lepiej od przeciwnika, a przegrywa, bo brakuje im skutecznosci. Na szczęście w drugiej polowie zrobili Real i wygrali.Tego sie nie spodziewalem. Mecz jak najlepszy final. Kluby moze i graja ale Real wygrywa mecze![]()
Jaki bukmacher ?Kolejna sytuacja po której zaczynam wątpić w sens stawiania zakładów..
Postawiłem we wczorajszym meczu City - Real linie 30,5 strzałów.
Na oficjalnej stronie UEFA widnieje 31 strzałów, na stronie Opta skąd niektórzy bukmacherzy też czerpią statystyki również 31.
Zakład rozliczony na minus, powodem jest to, że bukmacher korzysta przy rozliczaniu z oficjalnego raportu pomeczowego ze strony UEFA.
Statystyki na stronie UEFA - 31 strzałów.
Statystyki w raporcie pomeczowym UEFA (Full time-report) - 29.
I teraz UWAGA - Raport pomeczowy dot. statystyk zawodników wg. UEFA - 30 strzałów.
Jedna statystyka, trzy różne liczby.
Porażka.
Przerabiałem temat,gdzie miałem identyczną sytuację,poszła reklamacja i kasę buk-w tym przypadku superbet,wypłacił.Kolejna sytuacja po której zaczynam wątpić w sens stawiania zakładów..
Postawiłem we wczorajszym meczu City - Real linie 30,5 strzałów.
Na oficjalnej stronie UEFA widnieje 31 strzałów, na stronie Opta skąd niektórzy bukmacherzy też czerpią statystyki również 31.
Zakład rozliczony na minus, powodem jest to, że bukmacher korzysta przy rozliczaniu z oficjalnego raportu pomeczowego ze strony UEFA.
Statystyki na stronie UEFA - 31 strzałów.
Statystyki w raporcie pomeczowym UEFA (Full time-report) - 29.
I teraz UWAGA - Raport pomeczowy dot. statystyk zawodników wg. UEFA - 30 strzałów.
Jedna statystyka, trzy różne liczby.
Porażka.