>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

[Fantasy] Baseball Yahoo 2011!

Status
Zamknięty.
J 7K

juanroman08

Forum VIP
Moja ekipa cały czas przeżywa regres formy :roll: z numerem 1 w drafcie dostałem się na koniec ligowej tabeli ???? Zawsze miałem nadzieje że nie stanę się chłopcem do bicia, a jednak w tym sezonie mogę zanotować bardzo negatywny bilans... :-?

shen 408

shen

Użytkownik
JuanRoman08 wiesz ze jest tylko jedna szansa a mianowicie nowy manager ktury zrobi porzadek z tymi patalachami w twoim zespole.Jesli czujesz ze nic nie osiagniesz z tym skladem to fire your manager.Baqu kombinuj cos jak mozesz faster faster ;)

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Nie no bez przesady, nie podam się do dymisji :razz: choćbym miał bym być cały czas czerwoną latarnią to moja drużyna będzie walczyła do końca :roll:

crowned 10

crowned

Użytkownik
@JuanAntonio
Nie wiem czy wysłała się do Ciebie moja wiadomość, którą napisałem podczas odrzucania Trade. Jeśli nie, to daj znać, napiszę ją jeszcze raz ;)

Baqu 1,5M

Baqu

Forum VIP
Fantasy baseball week 7 - czyli tam gdzie Crowned Mariners trzymają rękę na pulsie

Sam muszę przyznać, że w cały tydzień przegrywałem JuanAntonioMuchachos,
batterzy ostro dawali dupy i musiałem się nieźle pocić, żeby wygrać odpowiednio
więcej w statach pitcherów... myslałem, że max co wyciągnie, to remis, a tutaj
taka niespodzianka i wygrana, co w takim wypadku bardzo cieszy.

Otrzymane punkty reputacji: +2
ted 12,8K

ted

Forum VIP
ja niestety dałem ciała, 3 batterów było DL a ja tego nie zauważyłem, dopiero w ostatnim dniu dobrałem jednego grajka a i tak w runach i czymś tam jeszcze minimalnie przegrałem
spokojnie mogłem ograć lidera 10:6 ???? :|

crowned 10

crowned

Użytkownik
ja niestety dałem ciała, 3 batterów było DL a ja tego nie zauważyłem, dopiero w ostatnim dniu dobrałem jednego grajka a i tak w runach i czymś tam jeszcze minimalnie przegrałem
spokojnie mogłem ograć lidera 10:6 ???? :|
Ojjj tam ojj tam ????
Wyniki co prawda były na pograniczu, ale remis uważam za sprawiedliwy ;) Moje pole zagrało bardzo słabo, ale i tak jakoś udało się uciułać punkty. A gdybym wystawił jednego piczera to ja bym miał 10-6. Więc remis bardzo dobry ???? I jeden z cięższych pojedynków jaki grałem. Ale prawdę mówiąc, to jednak czuje niedosyt wyniku z pola, bo akurat od początku sezonu mam bardzo mocne, a tutaj, przeciwko Tobie (notabene praktycznie zero zmienników i 3 DL ) wyniki na pograniczu.
Dzięki za pojedynek, i rewanż zagramy za paręnaście tygodni ????
Swoją drogą zaskoczeniem tygodnia jest dla mnie Vader ???? . Zobaczymy czy to zwyczajne chwilowe przebudzenie, czy powrót... hmm... Jedi... ;)
Teraz Ciekawa kolejka 1z15, 2z16... Ciekawe czy będą pogromy. Mam nadzieję, że za tydzień znowu uda mi się utrzymać pozycję lidera :twisted:

Baqu 1,5M

Baqu

Forum VIP
Fantasy baseball week 8 - czyli tam gdzie Romano Giants żegnają się z play offami

cóż liczyłem na tak wysoką wygraną i się nie przeliczyłem... jedyny minus tego
tygodnia to fenomenalna forma Pietraszka, którego pitcherzy odwalili kawał
dobrej roboty, łudzę się, że może w tym tygodniu spadnie im forma, bo kiedyś
spaść musi ;-) Wszyscy z czołówki oprocz Crowned w sumie powygrywali,
w tym tygodniu gram z LukascashCelticPride, którzy są w formie, przekonam
się tak na prawdę na ile mój team stać.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
musze przyznac ze Lupus sie po mnie ładnie przejechał, spadek z 2 na 5 i ponowna walka o Play offy. Szkoda niestety Vadera na którym będę musiał sobie odbić ta porazke

T 52

thedon

Użytkownik
Prosba
Mam prosbe ... Gram w Fantasy juz kilka lat i zawsze bylem gotowy do walki jednak przez kilka ostatnich miesiecy nie mialem dostepu do neta (nagly wyjazd) i nie moglem brac udzialu w lidze Fantasy Baseball. Teraz juz moge brac udzial w grze i prosilbym o odblokowanie mnie na dalszy etap rozgrywek. Pierwsze spotkania z h2h zagralem bez zmian a teraz rewanze rozegralbym juz normalnie. Dziekuje i pozdrawiam.

Baqu 1,5M

Baqu

Forum VIP
Odblokowałem ( na próbę )

mam nadzieję, że teraz będziesz ogarniał swój zespół, gdyż nadal ( o dziwo ) masz szanse na PO.

pozdr,

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom