No i o czym to ma świadczyć?cytat z dnia 26 września 2019 14:17 przez macio106Nie wiem dlaczego tak wszyscy idą w Najmana, jak Bonus po wygranej ma zapewnioną walkę z Wojtkiem Golą. I raczej nie bez przyczyny Bonus się zmienia i trenuje.
W jaki sposób z tego powodu ma "Lewandowskiego obrócić"? Przecież gamę to żadna konkurencja dla ksw. Prędzej niż dla tego fff. Natomiast mam wrażenie, że gdyby Polsat poważnie potraktował fff to z budzetami jakimi posiadają to szybko się może okazać, że gamę zostanie w tyle.
Podsumowując całkiem zabawna karta. W tym tempie to oni na narodowy wejdą, a wtedy Pana Lewandowskiego obróci.
Jakie ma znaczenie fenomen fame mma w kontekscie bukmacherki ? Bukmacherka to ciągłe szukanie value, poziom sportowy jest nieistotny.cytat z dnia 26 września 2019 14:46 przez kibic-zwierze
- cytat z dnia 25 września 2019 22:00 przez jan_3_sobieski
W jaki sposób z tego powodu ma "Lewandowskiego obrócić"? Przecież gamę to żadna konkurencja dla ksw. Prędzej niż dla tego fff. Natomiast mam wrażenie, że gdyby Polsat poważnie potraktował fff to z budzetami jakimi posiadają to szybko się może okazać, że gamę zostanie w tyle.
Trzeba fame przyznać, że mieli fajny pomysł, trafili w to i mają fajne narzędzie marketingowe do zarabiania pieniędzy. Natomiast w życiu bym nie uważał, że z powodu "sukcesu" fame mma wpłynie to negatywnie na ksw. Zupełnie inna grupa docelowa.
Pytanie też na jak wiele gal starczy fame "materiału ludzkiego" . Ksw ma ilu zawodników u siebie? Pewnie ze 100 a fame? Praktycznie na każdej gali te same osoby max co druga gala.
Poza aspektem marketingowym ja kompletnie nie rozumiem fenomenu fame mma. Owszem dla takich 15 czy 20latkow walki jakiś jutuberow to zajawka ale żeby na podobno poważnym forum bukmacherskim to rozkminiac to jestem zdziwiony.
Zobaczysz po walce, i tych wszystkich z wielka promocją na Najmana ostrzegam.cytat z dnia 26 września 2019 14:38 przez kibic-zwierze
No i o czym to ma świadczyć?
Mam wrażenie ,że jesteś osobą bardzo młodą i wszystko co wiesz opiera się o to co widziałeś w TV i przeczytałeś w internecie.cytat z dnia 29 września 2019 07:48 przez ar0nekJa Przypominam ze Najman doznaje kontuzji bez zadania ciosu. Taka mała uwaga