>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

FA Cup III runda 08.01 - 10.01.2011

Status
Zamknięty.
kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP

kursy - bet-at-home
Już niebawem spotkania III rundy FA Cup. Najstarsze narodowe rozgrywki piłkarskie na świecie powoli będą wchodzić w decydującą fazę. Do gry włączą się najlepsze angielskie drużyny, stąd zapowiadają się niemałe emocje. Najciekawszym starciem wydaje się być ten na Old Trafford, gdzie Manchester United zagra z Liverpoolem. Zachęcam do dyskusji na temat tego, ale również pozostałych spotkań oraz oczywiście do pisania analiz.​

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Od razu się rzuca w oczy mecz na Old Trafford. Spodziewam się , że nie będzie w tym meczu taryfy ulgowej ani dla Diabłów ani dla The Redds. Mecz z obu stron zostanie potraktowany zapewne bardzo poważnie co powinno przynieść dobry mecz. Manchesterowi zawsze trudno się grało z Liverpoolem i teraz też spodziewam się ciężkiego meczu. Sądzę że obydwie drużyny strzelą bramkę i chyba to będzie mój typ. Już raz w tym sezonie te ekipy na Old Trafford się spotkały. Wtedy było 3:2. Jak będzie teraz ? Zobaczymy

P 0

pitpst

Użytkownik
Wiecie, czy są rewanże? (czy tylko w przypadku remisów - jest rewanż a nie ma dogrywki?)
Kanonier0392 / tylko w przypadku remisu jest rewanż. Jeśli również on nie przyniesie rozstrzygnięcia, dogrywka i karne.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Tak jak napisał Kanonierz jest rewanż jednak większość drużyn woli rozstrzygnąć w pierwszy meczu wszystko. Ponieważ rewanż wiąże się z kolejnym meczem a wiemy jak rozgrywki w Anglii mają terminarze.
Scunthorpe United - Everton FC
Pojedynek na Glanford Park w ramach FA Cupu będzie o tyle ciekawy co jednostronny. Popularni &#39;&#39;Iron&#39;&#39; mają nad czym myśleć w lidze pozycja spadkowa, Bezpieczna strefa coraz bardziej się oddala w dodatku wiele kontuzji. Everton to natomiast Moysa założył sobie przed sezon że będzie grał w europejskich pucharach w lidze zajmują zaledwie jedenastą lokatę puchary oddaliły się ze słabym początkiem sezonu. Pozostaje im wierzyć że poprzez puchar dostaną się do ligi europejskiej. The Toffees zagra bez Heitingi, Rossa Barkleya oraz Tima Cahilla. Szansę w tym spotkaniu w bramce ma dostać Jan Mucha. Warto dodać że wiatru w żagle podopiecznym dodał David Moyes ostatnio wypowiedzią po zwycięskim meczu z Tottenhamem. &#39;&#39;Wreszcie możemy rywalizować z najlepszymi&#39;&#39;. W Scunthorpe nie zobaczymy na pewno Garry Thompson skrzydłowy nabawił się kontuzji. Pod znakiem zapytania stoi występ dwójki obrońców Cliff Byrne i Rob Jones. Jednak nawet z tymi graczami zespół Toffees wydaje się znacznie mocniejszy od rywala z Glanford Park. Jak wspominałem na wstępie obie drużyny mają inne cele &#39;&#39;Iron&#39;&#39;chcą utrzymać się w lidze i to jest piorytet. The Toffees chcą pucharów. Zwycięstwo gości jest wskazane.

Win Everton @@ 1,65 Bet365
✅ ✅ ✅
Czy Jermaine Beckford pokaże że warto na niego stawiać :?:

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Arsenal Londyn - Leeds United
Jutro na Emirates Stadium przyjeżdża Leeds United aby stoczyć mecz w ramach FA Cupu. Jednak jest to tylko puchar o czym dobrze wiedzą obaj trenerzy. Obie drużyny walczą o zupełnie inne cele. Leeds o powrót do premiership. Arsenal o Mistrzostwo. Jednak aby Leeds wróciło musi wywalczyć awans nie idzie im to tak źle jako beniaminek lokują się na piątym miejscu. Jednak puchar rządzi się swoimi prawami. Kilku graczy Leeds odpocznie jak zapowiedział trener Simon Grayson. Warto dodać że Leeds nie posiada aż tak szerokiej kadry jak Arsenal który od lat jest kuźnią talentów. W jutrzejszej potyczce jednak nie zagra sama młodzież warto tutaj podać skład Wojciech Szczęsny - Kieran Gibbs, Johan Djourou, Sebastien Squillaci, Emmanuel Eboue - Denilson, Tomas Rosicky, Aaron Ramsey - Carlos Vela, Nicklas Bendtner, Andriej Arszawin. Jak widać jest wielu graczy którzy grają w pierwszym składzie. Warto dodać że The Gunners jedynym angielskim zespołem walczący na czterech frontach. Manager Arsen Wenger nie skorzysta z usług : Bacary&#39;ego Sagny zawieszonego za czerwoną kartkę oraz kontuzjowanych Thomasa Vermaelena, Manuela Almunii, Emmanuela Frimponga i Abou Diaby&#39;ego. W Leeds prócz graczy którzy będą odpoczywać i zasiądą na ławce rezerwowych zabraknie kontuzjowanych Richarda Naylora oraz Patricka Kisnorbo. Z kolei Neil Kilkenny udał się na puchar Azji. Wiele źródeł podawało że jutro nie wystąpi Sanchez Watt który przebywa w Leeds na wypożyczeniu jednak Wenger zgodził się na jego występ. Spotkanie powinno przynieś wiele emocji kiedyś te dwie drużyny grały ze sobą jak równy z równym jednak tamten zespół Leeds to już przeszłość a jedynie powoli odbudowuje się stary &#39;&#39;Leeds&#39;&#39;. W tym spotkaniu faworyt jest jeden. Na jego zwycięstwo kurs jest marny jednak over 2,5 już całkiem przyzwoity.

Over 2,5 @@ 1,55 Bwin

mistrz246 7

mistrz246

Użytkownik
Manchester United vs Liverpool
Manchester jak wszyscy wiemy jest w formie, czego nie można powiedzieć o The Reds. Ostatnia przegrana Liverpoolu z średnim Blackburn aż 3:1 pokazuje, że forma podopiecznych Roya Hodgson jest na dużo niższym poziomie niż oczekiwania. Wręcz przeciwnie zespół z Manchesteru - 2 ostatnie wygrane oraz prowadzenie w Premier League pokazuje siłe tego zespołu.
Po ubiegłorocznej wpadce Manchesteru United w FA (przegrana z Leeds), Sir Alex Ferguson najsilniejszy dostępny skład.
&quot;Puchar Anglii to turniej, w którym nie można być niczego pewnym. W zeszłym roku popełniłem błąd wybierając drużynę, która tylko wydawała się wystarczająco silna na pokonanie Leeds. To przypomniało nam, że FA Cup lubi niespodzianki. Tak stało się w poprzednim sezonie, ale mam nadzieję, że nie powtórzy się w obecnych rozgrywkach - przyznał sir Alex Ferguson.&quot;
Dwa ostatnie spotkania między tymi drużynami były na korzyść piłkarzy Fergussona : 3:2 oraz 2:1 (spotkania rozegrane w 2010 roku).
Dlatego jak dla mnie faworyt jest tylko jeden i będzie nim Manchester United.
Kurs na Pinnacle 1.66 na MU jest bardzo kuszący.

kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
Hull City - Wigan Athletic / KC Stadium
Jedno z wielu starć przedstawiciela Championship i Premiership. Na KC Stadium Hull City zmierzy się z Wigan Athletic. Zdaniem wielu bukmacherów, nie ma faworyta, kursy na obie drużyny są bardzo wyrównane, a jak sytuacje będzie przedstawiać się na boisku? Tutaj więcej spodziewam się po &quot;Tygrysach&quot;. Asystent trenera gospodarzy zapewniał, że drużyna zrobi wszystko żeby jak najlepiej wypaść przed własną publicznością, awansuje do kolejnej rundy bowiem FA Cup traktuje bardzo poważnie. Obie drużyny dobrze się znają, w poprzednim sezonie wpadły na siebie na tym samym etapie rozgrywek, tyle że mecz odbył się w Wigan, zdecydowanie lepiej zaprezentowali się wówczas gospodarze. Jeśli chodzi o ostatnią potyczkę na KC Stadium, miała ona miejsce pod koniec 2009r. w Premiership i tutaj górą okazały się &quot;Tygrysy&quot;. Jeśli chodzi o formę obu zespołów w swoich ligach, można czuć spory niedosyt. Wigan zajmuje przedostatnie miejsce w Premiership i myślę, że w tym roku skupią swoją uwagę na tym, aby uniknąć spadku. Ostatnia kolejka przyniosła dla nich wyjazdowy remis z Boltonem Wanderers, wcześniej ulegli Newcastle. Hull City plasuje się na pozycji piętnastej, ale spokojnie celować mogą w miejsca gwarantujące udział w barażach o awans do Premiership, zwłaszcza, że spisują się w ostatnich miesiącach bardzo dobrze. Przegrali zaledwie raz w przeciągu trzech miesięcy, a parę dni temu pokonali na Fratton Park Portsmouth 3:2. Roberto Martinez na pewno da odpocząć kilku swoim podstawowym zawodnikom, skład będzie się różnił od tego, który walczy w lidze. Wykluczony jest występ Ceverleya, który doznał urazu we wcześniej wspominanym przeze mnie meczu z Boltonem. Nie zagra też zawieszony N&#39;Zogbia, kontuzjowani: Di Santo, Boyce i McCarthy. Do składu Hull City powróci być może Koren, a zabraknie takich jak Rosenior, McShane i Cairney. Spodziewam się zwycięstwa gospodarzy, którzy powinni podejść do tego starcia bardziej zmotywowani, nie wykluczam też remisu, a co za tym idzie rewanżu na DW Stadium.
Moja propozycja:
Hull City lub remis - 1,45 Expekt ⛔
Arsenal Londyn - Leeds United / Emirates Stadium

Dwie znane w Anglii firmy spotkają się na Emirates Stadium. Dla Leeds będzie to prawdziwa podróż do przeszłości. Z Arsenalem rozegrali wiele niezapomnianych spotkań, niestety dawno temu, ostatni raz w 2004r. Nie mieli natomiast przyjemności biegać po murawie nowego stadionu &quot;Kanonierów&quot;. Pamiętamy to co wydarzyło się przed rokiem, wtedy los chciał, że zespół Leeds został wylosowany w parze z Manchesterem United. Skazywani na pożarcie goście zachowali czyste konto na Old Trafford, a bramka Beckforda zapewniła im awans do kolejnej rundy. Teraz zawodnik reprezentuje już barwy Evetonu. Leeds raczej nie powtórzy sukcesu sprzed dwunastu miesięcy, Arsenal na Emirates w ramach rozgrywek pucharowych wygrywa niemal wszystko, często wystawiając piłkarzy, którzy na co dzień okazji do zaprezentowania swoich umiejętności nie mają. Nie inaczej będzie i tym razem. W tym sezonie kadra Arsenalu jest dość szeroka, stąd Wenger ma duże pole do manewru. Szanse dostanie być może Ramsey, powracający z wypożyczenia, Eboue, Bendtner, Gibbs, no i oczywiście Szczęsny. Przed paroma dniami kibice zgromadzeni na Emirates obserwowali starcie Arsenalu z Manchesterem City, pomimo miażdżącej przewagi &quot;Kanonierzy&quot; nie zdołali przechylić szali zwycięstwa na swoją stronę. Jutro bramki na pewno padną, myślę, że nie raz i nie dwa razy piłka lądować będzie w siatce Leeds. Reprezentanci Championship nie błyszczą formą ostatnimi czasy, przeważnie remisują, ale utrzymują się czołówce i są jednym z faworytów do wywalczenia awansu. Ciekaw jestem jak zaprezentuje się Bendtner, mu na pewno zależy na tym, aby udowodnić Wengerowi, że zasługuje na częstsze występy w lidze. Jutro stanie przed znakomitą szansą i myślę, że co najmniej raz wpisze się na listę strzelców.
Moje propozycje:
Arsenal (-1) - 1,82 Unibet ⛔
Bendtner strzeli bramkę - 2,00 Unibet ⛔

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Manchester United vs Liverpool
Typ: 1
Kurs: 1,66
Buk: Pinncale
Stawka: 6/10
Nie pamiętam aby kursy w męczach między tymi zespołami tak faworyzowały jeden zespół, no ale nie ma się co dziwić. Liverpool ma najgorszy sezon od lat, w lidze o nic nie walczą, przegrywają mecze po 3:0... Są grozni praktycznie tylko u siebie, gdyby nie punkty na Anfild pewnie bronili by sie przed spadkiem. United gra swoje jest liderem może grą nie zachwycają, ale są w dobrej formie. Sir Alex Ferguson zapowiada, iż nie chce popełnić błedu i wystawić słabszego składu i odpaść jak w zeszłym sezonie z Leeds! Teraz zagrają najlepsi a jeżeli o nich mowa, dzisiaj okazało sie, iż będzie mogra zagrać najprawdopodobniej wielka trójka kontuzjowanych w ostatnim czasie! Edwin van der Sar, Wayne Rooney i Rio Ferdinand prawdpodobnie wrócą do gry na niedzielne spotkanie. Mecze między tymi ekipami zawsze były bardzo zacięte kibice obu ekip szykują sie na nie na pewno, ale ja spodziewam się dominacji United w tym spotkaniu!
GLORY GLORY MAN UNITED!!!!

gumbi82 526

gumbi82

Forum VIP
Spotkanie: Blackburn Rovers – Queens Park Rangers
Typ: 1
Kurs: 1.92
Bukmacher: Nordicbet

Analiza:

Bardzo interesująco zapowiada się nam pojedynek pucharu Anglii w którym to zmierzą się zajmujący aktualnie 9 miejsce w Premiership zespół Blackburn Rovers z liderem Championship ekipą Queens Park Rangers. Gospodarze tego spotkania przez jakiś czas przeżywali kryzys notując wysokie wyjazdowe porażki min 4:2 z Tottenhamem czy 7:1 z Manchesterem United. W ostatnim czasie jednak poprawili oni jednak swoją skuteczność i zaczęli grać naprawdę całkiem przyzwoicie i gdyby nie zupełnie głupia porażka na wyjeździe z Sunderlandem 3:0 można by rzec, że kryzys podopieczni Steve Keana mają już za sobą. Goście natomiast obniżyli troszkę noty w nowym roku przegrywając na wyjeździe 1:0 z 3 Norwich a następnie zremisowali u siebie 2:2 z 17 Bristol City. Wbrew pozorom jest to trudne do wytypowania spotkanie ja jednak liczę tutaj na podtrzymanie skuteczności Benjamina Mwaruwari który błysnął skutecznością w ostatnim wygranym spotkaniu z FC Liverpoolem gdzie zdobył 2 bramki co zapewniło wygraną 3:1. Reasumując stawiam tutaj na gospodarzy którzy niesieni dopingiem własnej publiczności która zgromadzi się dzisiaj na Ewood Park w granicach 20tys. powinni ograć przyjezdnych i świętować awans do następnej rundy pucharu Anglii.

1:0 ✅

zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
Zastanawiam się nad postawieniem meczu Southampton - Blackpool. W tobecie kurs na gości jest aż 3.75. Dlatego wydaje mi się to podejrzane troche. Gospodarze to aktualnie 2 drużyna League One, którzy dosyć pewnie zdaje się kroczyć po awans do Chapionship. Z drugiej strony mamy 13 zespół Premier Legue, który ma jednak 2 zaległe mecze. Jeśli w obydwu zwycięzy zajmować będzie 7 miejsce. Jakoś trudno mi sobie wyobraźić, żeby to właśnie gospodarze zlali bardzo dobrze grają w tym sezonei drużynę gospodarzy. A wy co o tym spotkaniu sądzicie?
Blackpool @ 3.75 Tobet

stary-wariat 14

stary-wariat

Użytkownik
Od początku myślałem nad grą na Arsenal, a Doberman tylko utwierdził mnie w tym przekonaniu. Mecz jest na na tyle pewny, że przy kusie ok 1.25 można do czegoś dorzucać. No właśnie, tylko co podbijać? Myślałem o Evertonie, ale kurs tak poleciał, że absolutnie nie wchodzi to w grę. Drugą ciekawą propozycją jest Fulham i ja to pobieram. Pisałem, że ta drużyna się odbudowuje małymi kroczkami, a ostatni mecz z WBA na Craven Cottage tylko to potwierdził. Dzisiaj ich rywal to zaledwie trzecioligowy Peterborough. Zajmują w League Two 7 miejsce i ich celem wydaje się raczej być walka o ligowy awans aniżeli pucharowe wojaże w których i tak nie mają szans. Wszystko przemawia dzisiaj za Fulham, a wypowiedzi Hughesa które można przeczytać na oficjalnej stronie klubu oddają poprawiającą się atmosferę w szatni.

Arsenal - Leeds
Fulham - Peterborough
Arsenal + Fulham @ 1.757 Pinnacle

P 0

pitpst

Użytkownik
Blackpool zagra rezerwami (wypowiedzi trenera, że liga jest priorytetem), dlatego kurs na Southampton poleciał w dół (na Expercie dzisiaj 1,9, wczoraj ponad 2,1). Wątpie, żeby chcieli grać rewanż, bo to dodatkowe niepotrzebne spotkanie.

Kurs na Hull też ładnie poleciał w dół (z 2,6 na 2,1 na Expercie). Wigan zajęte walką o utrzymanie, a w natłoku spotkań też wątpie, żeby chcieli grać rewanż. Hull ostatnio na fali wznoszącej.

z ciekawych spotkań jeszcze Brighton-Porstmouth na 1 (kurs 2,4). Brighton lider 3 ligi, u siebie jeszcze nie przegrali (7-4-0). Grają u siebie, bez osłabień. Portsmouth w dołku, po spadku zajmują dopiero 18 pozycję w lidze (bilans na wyjeździe 4-2-7). Ze strony internetowej gości można wyczytać, że dysponują tylko 14-15 zawodnikami, a że to rozgrywki pucharowe, szanse na powtórzenie zeszłorocznego finału są prawie zerowe, moim zdaniem odpuszczą ten mecz na rzecz walki o powrót do premiership (albo utrzymanie, jak kto woli).

[kursy z Experta]
Southmapton-Blackpool 1 (1,9)
Hull-Wihan 1 (2,15)
Brighton-Portsmouth 1 (2,4)

mistrz246 7

mistrz246

Użytkownik
Zastanawiam się nad postawieniem meczu Southampton - Blackpool. W tobecie kurs na gości jest aż 3.75. Dlatego wydaje mi się to podejrzane troche. Gospodarze to aktualnie 2 drużyna League One, którzy dosyć pewnie zdaje się kroczyć po awans do Chapionship. Z drugiej strony mamy 13 zespół Premier Legue, który ma jednak 2 zaległe mecze. Jeśli w obydwu zwycięzy zajmować będzie 7 miejsce. Jakoś trudno mi sobie wyobraźić, żeby to właśnie gospodarze zlali bardzo dobrze grają w tym sezonei drużynę gospodarzy. A wy co o tym spotkaniu sądzicie?
Blackpool @ 3.75 Tobet
&quot;Na awans mogą liczyć także kibice trzecioligowe Southampton, które podejmie Blackpool. Menedżer The Seasiders Ian Holloway zapowiedział, że wystawi rezerwy, bowiem priorytetem jest dla niego liga.&quot; - dlatego jak dla mnie ten typ jest NO BET ????
Warte uwagi oprócz meczu, który wczesniej opisywałem jest:
Bolton Wanderers - York City ✅
Premier League vs V liga

Fulham FC
- Peterborough United ✅
Premier League vs I Liga
Swansea City - Colchester United ✅
Championship (4 miejsce, dobrze na wyjazdach) vs I Liga

Można z tego stworzyć dobre ako ????

Powodzenia w FA CUP

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
⚽ Manchester Utd - Liverpool 1 1.71 Pinnacle ✅
Radziłbym grać teraz , bo pewnie kursy mocno polecą. Liverpool ostre zawirowania. Wczoraj z Wysp doszła dość spodziewana wiadomość o zwolnieniu Hodgsona. W niedzielę poprowadzi ich drugi trener. Nie wiadomo jak to wpłynie na dyspozycję drużyny. Ale na ogół jest tak , że nic z tego dobrego nie wychodzi. Dalej. W tamtym roku MU odpadło również w III rundzie tyle , że z Leeds. Ferguson się odgraża , że jutro wystawi najsilniejszy skład i otwarcie mówi , że chce wygrać ten Puchar. Do tego dochodzi prestiż spotkania z Liverpoolem. Z Liverpoolem , który nie dość ,że gra bardzo źle w tym sezonie to i jeszcze OT jakoś gościnne dla nich nie było nigdy. A i jeszcze słowa Fergusona
– W ostatnim sezonie wynik przeciwko Leeds był zły, szczególnie biorąc pod uwagę rywalizację pomiędzy klubami. Z perspektywy czasu wiem, że wybrałbym silniejszą jedenastkę. Tym razem nie popełnię takiego błędu.To ważne rozgrywki, więc chęć zwycięstwa i położenia rąk na pucharze oczywiście jest duża. Nie wygraliśmy FA Cup od 2004 roku, a w finale tych rozgrywek nie zagraliśmy od 2007 roku. Chcemy wrócić na Wembley i wygrać
Ja widać mobilizacja dużo i sądzę , że Diabły wygrają jutro z The Reds.
edit // pisząc drugi trener miałem na myśli innego ???? nie to że drugi jako zastępca Hodgsona tylko że drugi jako inny. Trochę źle to ująłem.

kudlaty089 250

kudlaty089

Forum VIP
Garncarze bardzo dobrze zaprezentowali się w ostatnim meczu ligowym z Manchesterem United, także widać, że są w dobrej dyspozycji. Tony Pulis zapowiada, że dzisiaj jego chłopcy zagrają o pełną pulę, bo puchar jest dla nich dość ważny. Oprócz tego opiekun miejscowych mówi, że dzisiaj wystawi najsilniejszy skład jakim obecnie dysponuje. W poprzednich latach Stoke pokazał, że potrafi grać w tych rozgrywkach, eliminując z nich Manchester City czy Arsenal. Goście to wicelider The Championship. Dzisiaj na pewno będą chcieli pokazać, że poziomem nie odstają od zespołów z najwyższej klasy rozgrywkowej. Tym bardziej, że mają w ataku takich grajków jak Bellamy czy Chopra. Jednak Cardiff słabiutko radzi sobie poza własnym obiektem, ostatnie cztery mecze to cztery porażki. Dzisiaj przyjdzie im się zmierzyć ze Stoke, które u siebie gra bardzo dobrze, do tego dzisiaj wystąpi w najsilniejszym zestawieniu. Gospodarze wygrają ten mecz.

Stoke City - Cardiff 1 1,75 ⛔

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Leicester -Manchester City
Już jutro Leicester ze Svenem Goranem Ericsenem na ławce zmierzy się z Manchester City. Jak zapowiada Roberto Mancini na spotkanie pucharowe zabiera najmocniejszy skład. W tym meczu nie zobaczymy u piłkarzy City nowego nabytku napastnika Edina Dżeko z Wolfsburga. Tak samo jak kontuzjowanych Silvy, Balotelliego. Zabaleta który otrzymał w meczu z Arsenalem czerwoną kartkę może w tym meczu zagrać kartka została anulowana. Warto tutaj zacytować słowa włoskiego managera &quot;Fa Cup jest bardzo ważny. Wygrałem 10 pucharów we Włoszech jako piłkarz i jako manager, więc wiem jakie te trofea są ważne&quot;. &quot;Te rozgrywki są bardzo ważne w Anglii. Po 5 spotkaniach możemy być już w finale. To jest mój cel&quot;. Jak widać bardzo ambitne plany manager The Citizens wystarczy jutro pokonać drugoligowego rywala. Leicester zawodzi mają atut mocnego manager Svena Gorana Ericssona tego pana przedstawiać nie trzeba zaledwie dwunasta pozycja w lidze mówi wszystko. Drużyna miała walczyć o awans do premiership a bije się o środek tabeli. City natomiast ma czym jutro postraszyć Adebayor, przede wszystkim Tevez i Jo. Dochodzi do tego Yaya Toure świetny Adam Johnson czy Barry który potrafi posłać znakomitą piłkę. To wszystko pokazuje jak silną ekipą dysponuje Mancini tym bardziej że jutro wystąpi pierwszy skład. Z całym szacunkiem dla Leicester ale nie mają żadnych szans.

Win City @@ 1,68 Bwin

cl9vius 17

cl9vius

Użytkownik
⚽ Manchester Utd - Liverpool 1 1.71 Pinnacle
Wczoraj z Wysp doszła dość spodziewana wiadomość o zwolnieniu Hodgsona. W niedzielę poprowadzi ich drugi trener. Nie wiadomo jak to wpłynie na dyspozycję drużyny. Ale na ogół jest tak , że nic z tego dobrego nie wychodzi.
Jutro King Kenny za sterami..
- Jesteśmy zachwyceni faktem, iż Kenny Dalglish zgodził się poprowadzić zespół w niedzielnym spotkaniu, a także w pozostałej części sezonu - dodał Henry.
Co nie zmienia faktu, że faworytem nadal jest MU. Dla mnie i tak no-bet, puchary żądzą się swoimi prawami.
Ostatnie potyczki w FA obu drużyn..
FA Cup 2005/2006
Liverpool Manchester Utd 1:0 18.02.2006
FA Cup 1998/1999
Manchester Utd Liverpool 2:1 24.01.1999

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Rewanżowe spotkania 3. rundy zostaną rozegrane w weekend 29-30 stycznia
Para 4. rundy Pucharu Anglii
Torquay United v Crawley Town or Derby County
Watford v Brighton and Hove Albion
Bolton Wanderers v Wigan Athletic
Arsenal or Leeds United v Huddersfield Town
Fulham v Tottenham Hotspur
Everton v Chelsea
Southampton v Manchester United
Swansea City v Leyton Orient
Burnley v Burton Albion
Birmingham City v Coventry City
Doncaster Rovers or Wolverhampton Wanderers v Stoke City or Cardiff City
Notts County v Leicester City or Manchester City
Stevenage v Reading
Aston Villa v Blackburn Rovers
West Ham United v Nottingham Forest
Sheffield Wednesday v Wycombe Wanderers or Hereford United

kudlaty089 250

kudlaty089

Forum VIP
Powtórkę obejrzymy dzisiaj w Pucharze Anglii, pierwsze spotkanie nie zostało rozstrzygnięte (remis 1:1). Do walijskiego Cardiff przyjedzie Stoke City. Gospodarze w tym sezonie walczą o awans na zapleczu angielskiej Ekstraklasy. Póki co zajmują 3 miejsce, a tacy piłkarze jak Bellamy czy Chopra gwarantują, że ta walka będzie trwała do końca. Miejscowi dobrze spisują się na swoim obiekcie, gdzie strzelają blisko dwie bramki na mecz. Dzisiejsi rywale ostatnio są w naprawdę dobrej formie, co pokazał mecz z Boltonem, który miałem okazje śledzić w całości. Świetnie wyglądał z przodu Tuncay, dobrze spisali się Jones czy Etherington. Tony Pullis zapowiada, że dzisiaj nie odpuści i wystawi najsilniejszy skład jakim dysponuje. Forma jego zespołu pozwala wierzyć, że goście dzisiaj będą walczyli o awans. W tym meczu nie będzie fajerwerków, jednak obydwa zespoły zdobędą bramki.
Cardiff - Stoke BTS 1,72

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom