>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

F1 Challenge 99-02

ponio 0

ponio

Użytkownik
ja sciągam teraz part1 i chciałem od razu part 2 ale pisze że za 1h 30 min,
a mi part 1 pisze że się sciągnie w 4 h 30 min,

prof 62,3K

prof

Użytkownik
Nastepnej czesci puki co z rapidshare niemoge sciagnac poniewaz pojawia sie takie cos

Your IP address is already downloading a file. Please wait until the download is completed.

czekam juz troche ponad godzinke ????

Chyba sproboje sciagnac z tego co ty podales 4h 30 min 1 part heh
Z tego rapidsharka jak sciagam teraz to nawet mi net niezamula przez to wow:jezora:

ponio 0

ponio

Użytkownik
Nastepnej czesci puki co z rapidshare niemoge sciagnac poniewaz pojawia sie takie cos

Your IP address is already downloading a file. Please wait until the download is completed.

Z tego rapidsharka jak sciagam teraz to nawet mi net niezamula przez to wow:jezora:
No 4:30 ale az 800MB ????

fabik10 106

fabik10

Użytkownik

Prof, nie wiem dlaczego masz takie problemy, ja też mam stale łącze, ale jak mi się ściągnie jedna częśc to za 15 minut mogę kolejną ściągać, od zawsze tak mam.

D 319

defox

Użytkownik
Pewnie masz wewnętrzne IP i ktoś z Twojej sieci w tej chwili coś ściąga.

prof 62,3K

prof

Użytkownik
Prof, nie wiem dlaczego masz takie problemy, ja też mam stale łącze, ale jak mi się ściągnie jedna częśc to za 15 minut mogę kolejną ściągać, od zawsze tak mam.
tzn sciaglem 4 czesci po kazdej 15 minut musialem czekac ale juz 5 niemoge pobrac ????

prof 62,3K

prof

Użytkownik
Raczej tak, ja z tego nie sciagalem bo wykorzystywalo mi tylko 50% lacza a z rapida szlo pelna parą ????
Snajper szykuj sie bo jak sciagne to do wieczora i potrenuje troche to kursy ze wygram beda siegaly 1.05:spokodfhgfh: bedziemy grac przez neta za pomoca haimachi?

snajper 322

snajper

Forum VIP
Snajper szykuj sie bo jak sciagne to do wieczora i potrenuje troche to kursy ze wygram beda siegaly 1.05:spokodfhgfh: bedziemy grac przez neta za pomoca haimachi?
tak hamachi

No to ja sie biore do roboty i kombinuje z ustawieniami bolidu ????

prof 62,3K

prof

Użytkownik
tak hamachi
No to ja sie biore do roboty i kombinuje z ustawieniami bolidu ????
pamietam ze w starszej wersji cos niemoglem dobrze skonfigurowac bolidu i ladowalem na scianaach w ogole nie potrafilem controlsow ustawic niewiem czemu :| mam nadzieje ze tutaj bedzie latwiej i bez wiekszych problemow :jezora:

ponio 0

ponio

Użytkownik
Wytlumacz mi, to sie gra 1vs1 czy mozna w kilku naraz taki wyscig?
PS: mam juz ostatni Part 88%, za 30 min powinienem już mieć

snajper 322

snajper

Forum VIP

w kilku naraz oczywiscie. Tylko wiadomo ze im wiecej graczy tym lepiej zeby wieksze lacze byly. Ja mam 1mb i jak gralismy w 5 to dalo rade, niewiem jak wiecej osob by bylo

prof 62,3K

prof

Użytkownik
mozna grac razem nawet w 10 osob ????
Z tego co pamietam to na forum fify jak grali to nawet w 10+ sie wyscigowali bo tam mieli swoj sezon i co tydzien wyscigi robili :p byly ustalony kalendarz xd

a ja mam 96% :p wiec bede mogl niedlugo popykac

snajper 322

snajper

Forum VIP
mozna grac razem nawet w 10 osob ????
Z tego co pamietam to na forum fify jak grali to nawet w 10+ sie wyscigowali bo tam mieli swoj sezon i co tydzien wyscigi robili :p byly ustalony kalendarz xd

a ja mam 96% :p wiec bede mogl niedlugo popykac
No ja tam tez jezdzilem w lidze F1 Challange ale potem musialem zrezygnowac bo w akademiku nie wykrywalo mi ich serwera ????

prof 62,3K

prof

Użytkownik
No ja tam tez jezdzilem w lidze F1 Challange ale potem musialem zrezygnowac bo w akademiku nie wykrywalo mi ich serwera ????
ty bardziej jestes obeznany w F1 wiec jak cos nie bede wiedzial to mi pomozesz :p wlasnie wypakowywuje:-D

prof 62,3K

prof

Użytkownik
Jak ta gre mam odpalic:-D? jest takie cos jak darksiders 100 daje w to i Markowska spiewa heh..

Do góry Bottom