>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

f.v.h 2012

adasko6910 166

adasko6910

Użytkownik
Shakthar - Oleksandriya over 2,5
Radwańska - Vinci 1

ako: 1,55 ✅
Gospodarze muszą dzisiaj wygrać i zapewnić sobie drugi tytuł w ciągu tygodnia. Oleksandriya to najsłabszy zespół w lidze i nie powinien zagrozić dzisiaj drużynie z Doniecka. Kurs na zwycięstwo gospodarzy jest bardzo słaby, więc zdecydowałem się zagrać over 2,5. W 5 ostatnich meczach między tymi zespołami Shakthar wygrał wszystkie, a stosunek bramek wynosi 17-4. 3 ostatnie mecze zespoły grały ze sobą dość dawno, bo goście nie grali w najwyższej klasie rozgrywkowej, ale w dwóch ostatnich meczach, gdzie dzisiejszy gospodarze grali na wyjeździe wygrali : 3-2 i 2-1.
Oglądałem wczoraj Agnieszkę i pokazała, że jest w dobrej formie. W pierwszym secie rywalka nie miała nic do powiedzenia.Miała piłki na wygranie gema, ale Radwańska potrafiła wyjść z tego i 1 seta wygrać do 0. W drugim gemie było podobnie. Rywalka wygrała jednego gema i przegrała cały mecz 0-6 : 1-6. Nie widzę innego wyniku jak zwycięstwo Radwańskiej.

Ostatnie typy trochę z pośpiechu były, więc dzisiaj muszę trochę odrobić i gram za 100 zł.

adasko6910 166

adasko6910

Użytkownik
Kazachstan - Stany Zjednoczone 2
Agnieszka Radwanska - Varvara Lepchenko 1

Roger Federer - David Ferrer 1
Slovenia - Serbia -1,5 seta 2

ako:1.66 ⛔ wtopa na Usa..

O 13:30 zaczynają grać Serbia, nie spodziewał się trudnej przeprawy, bo Serbowie są zespołem zdecydowalnie lepszym. Pokusiłbym się tu nawet o szybkie 3-0 dla Serbii, ale wczoraj po dwóch gładko wygranych setach z Hiszpanią w 3 secie przyszło trochę rozprężenie i to Hiszpanie wygrali 3 seta, ale w 4 secie Serbia pokazała kto jest tu lepszy. Co do Agnieszki to przeciwniczka moim zdaniem niezbyt wymagająca.Polska jest w dobrej formie i nie powinno być tutaj niespodzianki. Roger wczoraj gładko wygrał z Gasquetem i Ferrera powinien pokonać w podobnym stylu. Federer wszystkie spotkania wygrał z Davidem, raz było 2-1 w setach i to właśnie w Madrycie. Amerykanie dzisiaj bez większych problemów wygrają ten mecz. Kazachstan to nie ta liga co USA i nie ma za bardzo co tu się rozpisywać. Spodziewam się wysokiego zwycięstwa Amerykanów.
Dzisiaj gram za 60 zł

adasko6910 166

adasko6910

Użytkownik
Pogoń - GKS Katowice 1
kurs: 1,7 ✅
O 17 rozpocznie się mecz o wszystko dla Pogoni. Tracąc punkty w tym meczu Portowcy mogą zapomnieć o awansie do ekstraklasy. Ostatni mecz Pogoni to zwycięstwo w Łęcznej 1-0, trzeba dodać, że trener Tarasiewicz posadził na ławce lidera Pogoni Ediego i pierwszego bramkarza Janukiewicza. Pewnie i dzisiaj zobaczymy jakieś niespodzianki w składzie, ale Pogoń na wyrównaną ławkę. Do składu powraca Kolendowicz, który pauzował za kartki. Atmosfera w zespole się poprawiła i na pewno Pogoń zrobi wszystko, żeby 3 pkt zostały w Szczecinie. Tydzień temu Pogoń przegrała u siebie, ale nie potrafiła wykorzystać dogodnych sytuacji. Z Katowicami ostatnio pada dużo goli i mam nadzieję, że dzisiaj gospodarze się przełamią i strzelą w końcu 2-3 gole w meczu. Goście są na bezpiecznym 11 miejscu, ale wciąż nie są pewni utrzymania. Na wyjeździe GKS nie gra najlepiej, wygrał tylko dwa razy i najczęsciej pada wynik remisowy, gdzie goście strzelają mało bramek.Goście zagrają bez pomocnika Tomasza Hołoty.
Pogoń musi pokazać, że wciąż jej zależy na walce o awans i wierze, że dzisiaj kibice będą mieli powody do zadowolenia po końcowym gwizdku sędziego.
Betis - Barcelona -1 2
kurs: 1,8 ⛔
Messi over 1,5 gola 2,3 ⛔
Barcelona - Atletico Madryt over 55,5 gola
kurs: 1,9 ✅

opiszę później

adasko6910 166

adasko6910

Użytkownik
Dzisiaj gram wszystkie typy za 20 zł, a trochę ich będzie.
Aguero strzeli
Arsenal x2

ako: 1,86 ✅
West Brom - Arsenal : kto więcej fauli : West Brom +0,5
kurs: 1,85 ✅
Inter +1
Udinese x2

ako: 1,8 ⛔ szkoda Interu prowadzili 1-0, do tego, gdy przegrywali mieli słupek.

Azoty Tarnów -8,5 pkt
kurs: 1,7 ✅
Słowacja x2
Norwegia +1,5

ako: 2,1 ✅

adasko6910 166

adasko6910

Użytkownik
Bayern - Chelsea : Bayern powyżej/poniżej 19pkt za kartki? Powyżej
kurs: 1,65 ⛔
Wisła - Vive 2
kurs: 1,55 ✅

adasko6910 166

adasko6910

Użytkownik
Rosja - Słowacja : Rosja over 2,5 gola
kurs: 1,35 ✅
stawka 250 zł
Rosja nie powinna mieć problemu z pokonaniem przeciwnika, gra tu najlepszy hokej i spokojnie wiśnie 3 bramki. Stawka taka, bo muszę odrobić trochę straty z meczu Polski.

Francja - Korea : Korea +1,5 seta
kurs: 1,8 ✅
stawka 30 zł

adasko6910 166

adasko6910

Użytkownik
Lucie Hradecka - Alexandra Panova 1
Alison Van Uytvanck - Chanelle Scheepers 2
Mirjana Lucic - Francesca Schiavone 2

ako: 1.94 Expekt ⛔
stawka: 35 zł

adasko6910 166

adasko6910

Użytkownik
Tenis nie jest moją dyscypliną co widać po typach, więc już nie podejmuje się grania tenisa. Ostatnio mniej typów, bo i oferta w tygodniu słaba, a nie lubię grać na siłę.
Na dzisiaj dubelek z żużla, zaczyna się o 20:30. Powodzenia
Birmingham - Poole 2
Swindon - Peterborough 1

ako: 1,74 Expekt ✅
stawka: 60 zł

adasko6910 166

adasko6910

Użytkownik
na dziś żużel, bo ostatnio ładnie wszedł
Antonio Lindbäck - Fredrik Lindgren 1
Nicki Pedersen - Emil Saifutdinov 1

ako: 2.48 ⛔
stawka: 35zł

adasko6910 166

adasko6910

Użytkownik
M.Fyrstenberg/M.Matkowski - P.Andujar/G.Garcia-Lopez 1
R.Hidalgo/A.Ramos - M.Llodra/N.Zimonjic 2
Ayumi Morita - Maria Sharapova: 1 set? Sharapova

ako: 1.49 ✅

adasko6910 166

adasko6910

Użytkownik
Podsumowanie:
MAJ
Wydane pieniądze: 1919 zł
Wygrane pieniądze: 2538,7 zł
Zysk: 619,7 zł
Yield: 32,29 %
Temat:
Wydane pieniądze: 3699 zł
Wygrane pieniądze: 4834,7 zł
Zysk: 1135,7 zł
Yield: 30,7 %
Jak na 2 miesiące tematu to jestem zadowolony. Teraz przyszedł czerwiec, więc czas Euro 2012, Ligi Światowej i Grand Prix siatkarek. Będzie co grać i mam nadzieje, że utrzymam swoją skuteczność, a najlepiej jakbym jeszcze poprawił. Powodzenia ;)

PS. post nr 46 został rozliczony jako ✅ i jest on błędny. Nie mogę już edytować tego, a cytować nie chcę, bo jakiś porządek chce zachować. Oczywiście zakład z tego postu rozliczyłem jako ⛔ , dlatego wszystko się zgadza w ogólnym rozrachunku.

adasko6910 166

adasko6910

Użytkownik
Netherlands - Rumunia 1 wynik: 3-0
Polska - Canada 1 wynik: 3-0
Turcja - Austria 1 wynik: 1-3 : 2 posty niżej poszła kontra
Hiszpania - Denmark 1
Brazylia - Finlandia 1
wynik: 3-0
ako: 1,77 ⛔
Bukmacher: Expekt
stawka: 50 zł
Dzisiaj gram samą siatkówkę. Nie widzę tutaj żadnych przeciwskazań, żeby faworyci nie wygrali. Holendrzy już pokonali tydzień temu Rumunie i dzisiaj także nie powinni mieć problemów, do tego Rumunia grała tydzień temu u siebie, a teraz już nie będzie miała na trybunach swoich kibiców. Polacy po dobrym turnieju w kanadzie zagrają dzisiaj w Katowicach z Kanadą. Tydzień temu po świetnym naszego zespołu pokonaliśmy Kanadę. Kanada jest po kwalifikacjach olimpijskich i nie wiadomo w jakiej formie przyjadą do Polski. Nie da się utrzymać przez długi czas wysokiej formy, do tego zmiana czasu nie wpływa dobrze na gości. Wiadomo jak się gra przed Polska publicznością nie będzie to łatwe zadanie dla Kanady. Brazylia po nieudanym dla niej turnieju w Kanadzie dzisiaj zagra z Finlandia. Do składu wraca Murilo, ale nie wiadomo, czy wyjdzie w pierwszej szóstce. Brazylia miała trochę czasu na zgranie się i potrenowanie razem i to powinno być dzisiaj widoczne na boisku. Turcja gra u siebie z Austrią, która jeszcze nie grała w Lidze europejskiej. Wiadomo jak się gra w Turcji. Publiczność nigdy nie sprzyja. Nie widzę tutaj innego wyniku jak zwycięstwo Turcji u siebie. Na koniec Hiszpania, która świetnie zaczęła turniej, gdzie po 3 meczach mają komplet punktów na koncie i tylko jednego straconego seta. Duńczyków, ani razu w grze nie widziałem, ale tutaj nie można się po nich dużo spodziewać. Powinno być szybkie 3-0 dla Hiszpanów i kolejne 3 pkt w tabeli.

Do góry Bottom