>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

f.v.h 2012

adasko6910 166

adasko6910

Użytkownik
Ajax, City, Unibax ⛔ tak to jest jak się dodaje żużel do pewniaków, którym za bardzo się nie interesuje..
ako: 1.63

Jastrzębie - Zaksa 1 ⛔ hmm..
kurs: 1,45

za drobne. Jastrzębie DW 3-0
Kurs: 3,3

adasko6910 166

adasko6910

Użytkownik
Małe podsumowanie:
Wydane pieniądze: 1400 zł
Wygrane: 1897 zł
Zysk: 497zł
Yield: 35,5 %
Policzone z jednym postem, którego już nie mogę edytować, oraz nie dodałem do tego jednego typu za drobniaki. Co do tematu to nie wygląda tak źle, szkoda, że wczoraj Unibax zepsuł, ale jak pisałem nie jest to moja dyscyplina i jednak mogłem dać coś z piłki jak zamierzałem.Ostatnio też miałem mniej czasu, żeby opisywać mecze, ale postaram się to robić na bierząco. Jestem jak na razie na plusie grania ciągle jedną stawką za 50 zł każdy kupon, ale możliwe, że będę zmieniał stawko. Zostaje ostatni tydzień kwietnia, więc cel to nie zejść poniżej 30 %, a być jeszcze więcej na ✅
Pozdrawiam.

adasko6910 166

adasko6910

Użytkownik
Barcelona - Chelsea
Dzisiaj drugie spotkanie półfinałowe. W pierwszym meczu Chelsea oddała jeden celny strzał na bramkę po którym zdobyła gola, a tak praktycznie nie miała żadnej sytuacji bramkowej. Dzisiaj gram trochę nie typowo, bo na wybicia z bramki. Barcelona w Londynie miała 72% posiadania piłki i dzisiaj pewnie będzie podobnie. Chelsea będzie się broniła podobnie jak w meczu i siebie. Będzie stwarzała mało sytuacji bramkowych i 70-80 % piłka będzie na połowie Chelsea. Do tego w pierwszej połowie Chelsea nie miała żadnego rzutu rożnego, więc i Valdes nie musiał rozpoczynać gry z 5 metra.
Drużyna 1, pierwsza połowa spotkania - ile razy dojdzie do wybicia piłki (wybicie z 5. metra)? under 3,5

kurs: 1,5 ✅

adasko6910 166

adasko6910

Użytkownik
Valencia - Atletico over 4,5 ŻK
Athletic - Sporting under 6,5 ŻK

ako : 2,03 ⛔
Zbrakło jednej kartki w meczu Valencia - Atletico. Szkoda, że mecz się tak ułożył, że przed dłuższy czas był wynik 0-0 to nie było, aż takiej nerwowości w meczu. Było jedno duże zamieszanie,ale sędzia nie chciał dać jeszcze jednej żółtej, a była ku temu okazja. W meczu Athletic jak jak myślałem, sędzia z Anglii dał pograć i spokojnie under 6,5 kartek by wszedł.

adasko6910 166

adasko6910

Użytkownik
Lech - Polonia Jak wiadomo nie zagra ich najlepszy strzelec Rudnevs, który zdobył 50% bramek. Niby Lech ostatnio zaczął lepiej grać, ale moim zdaniem nie stwarzają sobie, aż tylu sytuacji do strzelenia bramki i do tego nie widzę w Lechu drugiego snajpera, który wyjdzie nagle na szpicy i strzeli bramkę Polonii. Z Lechią mieli kilka okazji, ale nie będę porównywał Lechii do Polonii, bo obrona Polonii na prawdę potrafi dobrze grać.
Lech - Polonia : Lech poniżej 1,5 gola
kurs: 1,65 ✅

adasko6910 166

adasko6910

Użytkownik
AZS Koszalin - Asseco Prokom Gdynia
Koszalinianie po przyjściu Urlepa poprawili grę w obronie i grają na wysokim poziomie. Niestety w play-off przyszło im rywalizować z Asseco, który na silną ławkę rezerwowych i w dwóch ostatnich pojedynkach dzięki niej Asseco wygrało mecz, bo Koszalinianie potrafili dobrze grać przez 30 min meczu. Koszalin na swojej hali dobrze sobie radzi i potrafi dobrze rzucać, jeśli wyeliminuje głupie straty piłki dzisiaj powinniśmy zobaczyć wyrównany mecz.
AZS - Asseco : AZS +10,5 pkt
kurs: 1,52 ✅
Koszalin nawet wygrał ;)

adasko6910 166

adasko6910

Użytkownik
Inter - Cesena 1
THW Kiel - HC Croatia Zagreb 1
AZS Koszalin - Asseco Prokom
2
ako: 1,71 ⛔
Szkoda, że wziąłem typ z kosza, bo miałem pierw inny, ale wielkie graty dla Koszalina za postawę w dzisiejszym meczu i pokonanie drugi raz z rzędu Asseco.

adasko6910 166

adasko6910

Użytkownik
Podsumowanie:
Kwiecień
Postawione pieniądze: 1780 zł
Wygrane pieniądze: 2296 zł
Zysk: 516 zł
Yield: 28,9 %
Jak na pierwszy miesiąc nie jest źle, oby maj był jeszcze lepszy ;)

adasko6910 166

adasko6910

Użytkownik
Ajax, Chelsea 1x, Juventus ,Feyenoord 1x
ako: 1,5 ⛔
tutaj stawkę zwiększam na 80 zł.

Kuban - Anzhi 2dnb
kurs: 1,55 zwrot

adasko6910 166

adasko6910

Użytkownik
Heerenveen - Feyenoord 1 lub 2
Ronnie O&#39;Sullivan - Ali Carter 1
Anzhi - Rubin Podwójna szansa 1X

ako: 1.68 ✅

adasko6910 166

adasko6910

Użytkownik
Metalurg Donetsk - FC Shakhtar Donetsk 2
Excelsior - PSV Eindhoven 2

ako: 1.62 ⛔ PSV bez problemu wygrało, a Shakhtar po dogrywce wygrał.
Shakhtar dzisiaj stanie przed szansą zdobycia pucharu Ukrainy, gdzie w Kijowie zmierzy się z Metalurgiem. Zdecydowanym faworytem jest Shakhtar, który w lidze zajmuje pierwsze miejsce i jest na najlepszej drodze do wygrania ligi. Metalurg to drużyna, która w lidze zajmuje miejsce w środku tabeli i moim zdaniem nie ma argumentów na pokonanie najlepszej drużyny na Ukrainie. W poprzednich meczach między tymi zespołami praktycznie zawsze wygrywał Shakhtar. Metalurg wygrał 2 lata temu właśnie w Pucharze z Shakhtarem 2-1 i myślę, że dzisiaj mistrz kraju weźmie rewanż i zdobędzie puchar.
W Holandii dzisiaj ostatnia kolejka, gdzie PSV walczy o wicemistrzostwo i taki przeciwnik jak Excelsior nie powinien im zagrozić.

adasko6910 166

adasko6910

Użytkownik
Bułgaria - Slovenia 1
CSKA Moskva - Kuban Gol gospodarzy Tak

Finlandia - Włochy 2
Anastasia Pavlyuchenkova - Serena Williams 2

ako: 1.50 ⛔
Cska mnie zawiodło i to bardzo.Grali u siebie walczą o wicemistrzostwo, a nie potrafią strzelić bramki najsłabszej drużynie w grupie mistrzowskiej.

Do góry Bottom