MożnaCzy z konta mozna korzystac na roznych komputerach?
Jest taka możliwośćJeśli ja i mój brat chcemy zagrać na Expekcie, tyle że każdy na oddzielnym koncie (wiadomo, na jednym koncie są potem problemy z podziałem kasy ;]), a mieszkamy w jednym domu, mamy ten sam adres IP (ale dwa komputery) to czy jest taka możliwość?
Lepiej więcej miejsca, niż mniej. W niektórych wypadkach adres osoby jest dłuższy niż u innych osób.Drugie pytanie: chodzi o rejestracje. W polu adresu są aż trzy okienka. Dlaczego?
Można korzystać z własnej, imiennej karty kredytowej.Trzecie: jestem pełnoletni, ale nie mam karty kredytowej. Czy jest mozliwosc wpłaty pieniędzy z karty mojego ojca?
no to po piszesz nie oto sie pytam chyba widzisz :roll:Ja grałem normalnie.. ale o ile pamietam to byl bonus w formie darmowego zakladu.
Jak nei o to ? nie wiem jaka jest aktiualna oferta w expekt!!! Mowie jak bylo kiedy ja dokonalem wplaty! Zlozylem zaklad na x sume i napisalem email w sprawie bonusu a w miedzy czasie gralem za reste pieniedzy!!! Jak masz jakies ale to wylacz komputer chcialem ci pomoc a tu jakies babskie fochyno to po piszesz nie oto sie pytam chyba widzisz :roll:Ja grałem normalnie.. ale o ile pamietam to byl bonus w formie darmowego zakladu.
Nie stanowi to żadnego problemuCzy jesli podalem jedno imie w Expekcie a na koncie bankowym posiadam dwa imiona tak samo jak w dowodzie czy stanowi to jakis problem?
Tak, ponieważ promocja jest od depozytu.Czy jeśli złożylem depozyt i jeszcze mi go nie podwoili to czy moge za to stawiać i czy wtedy i tak bonus zostanie przyznany ?
z tego co wiem to nie można założyć dwóch kont na jedno domostwo :;/: sam miałem taką sytuację że miałem kiedyś konto założone na mamę przegrałem tam kasę i zapomniałem o nim wogóle, niedawno chciałem wpłacić na nie kasę i znów grać ale nie pamiętałem hasła i loginu, więc chciałem założyć nowe na siebie, i tu pojawił się problem przy rejestracji, musiałem pisać do supportu o skasowanie starego konta i dopiero mogłem założyć nowe, więc podsumowując nie można założyć dwóch kont na jedno domostwo, od razu z czają jeden adres i koniec, o bonusie to już nie ma mowy :;/:Korzystając z okazji mam jeszcze 1 pytanie. Otoz czy jest mozliwosc otworzenia 2 kont na jedno domostwo? Jesli jedno mam juz od 3 lat, to czy moge otworzyc 2? oczywiscie bedzie to konto innej osoby i czy ta osoba może wtedy skorzystać z bonusu powitalnego 100% ?