>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Expekt - Wpłaty i wypłaty

U 0

under5

Użytkownik
Klikałem dzisiaj troszeczkę po Expekt.pl i znalazłem takie zdanie :&quot;Proszę zauważ, że do czasu przesłania do nas wyżej wymienionych dokumentów i potwierdzenia ich otrzymania, depozyty na Twoim koncie nie będą akceptowane. &quot;. Kuźwa, nie zrobiłem tego a rano wpłaciłem 40zł ;/ Przepadła kasa?

kasztaneiro 362

kasztaneiro

Użytkownik
Klikałem dzisiaj troszeczkę po Expekt.pl i znalazłem takie zdanie :&quot;Proszę zauważ, że do czasu przesłania do nas wyżej wymienionych dokumentów i potwierdzenia ich otrzymania, depozyty na Twoim koncie nie będą akceptowane. &quot;. Kuźwa, nie zrobiłem tego a rano wpłaciłem 40zł ;/ Przepadła kasa?
Nie bój się, nie przepadnie.
Ja wpłacałem do nich przez przelewy24 i wszystko było dobrze.
Skany dowodu będą chcieli przy wypłacie dopiero.

W 1

wojnecki

Użytkownik
A jak czesto mozna wyplacac pieniadze? Zalozmy ze wygrywam codziennie 50 zl i codziennie wyplacam na swoje konto bankowe po 50 zl. nie pogubia sie lub nie zablokują ze tak czesto wyplacam? Wiem, mozna zbierac sobie kase i np na koniec miesiaca przelac to co sie uzbieralo ale tak z ciekawosci pytam?

W 1

wojnecki

Użytkownik
Jeszcze mam jedno pytanie. Np gdy wygram w tych grach na expekt 100 zl typu Keno i zrobie transfer z Games do Sport i bede chcial wyplacic te 100 zl czy nie bedzie problemu? Chodzi o to czy musze z pieniedzy wygranych na grach robic obrot na zakladach sportowych?

W 1

wojnecki

Użytkownik
A jaka przegladarka jest najbezpieczniejsza? Chodzi o to ze na operze czesto wyskakuje &quot;strona uzywa slabego klucza szyfrowania i dane moga byc przeczytane przez osoby trzecie&quot; itd itd itd. Chyba sie przeniose na Mozille. Po za tym lepiej chodzi expekt na Mozilli. Na Operze literki sie gubia i reklamy skacza.

W 1

wojnecki

Użytkownik
Powielilem to pytanie bo tam minęło już pare dni i nikt mi nie odpisał. Zalozylem nowy temat i licze na odpowiedz ????

W 1

wojnecki

Użytkownik
Ostatnio dwa razy wplacałem poprzez przelew bankowy pocztowy kase na expekt. Zawsze to byl czwartek. Kasa na koncie mialem zawsze we wtorek. Raz o godzinie 8:40 i raz o 12:50. Dzis wplacilem kase. A dzis jest poniedzialek. I mam pytanie. Moge liczyc ze kasa bedzie w srode trzeciego dnia a nie jak dotychczas czwartego dnia? No bo weekend mi nie przegradza.

expekt-betclic 293

expekt-betclic

Użytkownik
Myślę, że koło czwartku powinno dojść.
Na przyszłość jak masz w pobliżu bank pekao SA to u nich rób wpłatę, powinno być dużo szybciej.

expekt-betclic 293

expekt-betclic

Użytkownik
Już było o tym pisane, iż to obojętne.
Czy podasz adres swojego banku czy adres zamieszkania pieniądze dojdą, gdyż dane będę się zgadzac

xivu 0

xivu

Użytkownik
Gdzie mam wpisać na druku pocztowym Numer Referencyjny Opłaty ? Bo w tytule przelewu mam podać mój numer ID. A tam pisze coś takiego: &quot;...Pamiętaj o wprowadzeniu Numeru Referencyjnego Opłaty podczas dokonywania transferu aby Twój depozyt został zrealizowany jak najszybciej.
MUSISZ WPROWADZIĆ NUMER REFERENCYJNY PONIŻEJ ABYŚMY MOGLI OTRZYMAĆ TWÓJ DEPOZYT&quot;

U 0

under5

Użytkownik
No to ja już nie wiem. http://w255.wrzuta.pl/obraz/9hsLpW01JNi/1 tak wysłałem 40zł. Ale tego numeru referencyjnego nie wpisałem, wpisałem zaś ID. Kilka odpowidzi temu powiedzieliście, że dobrze wypisałem ale czyając ostatni post w temacie mam wątpliwości. Pieniązki wysłał mój tata w piątek ok. 12. Mamy już wtorek ok. godz.13 a kasiory nie ma :/ więc pewnie jednak źle napisałem.

patryk1708 6

patryk1708

Użytkownik
A co w przypadku, jeśli już wpisze się zamiast numeru referencyjnego numer ID w tytule przelewu? Niestety zrobiłem to samo co kolega wyżej i nie wiem czy liczyć na to, że kasa wpłynie na moje konto czy nie. :-|

edit// po wysłaniu maila do Supportu otrzymałem odpowiedź z prośbą o wysłanie screenu dowodu wpłaty... po kilku dniach kasa znalazła się na moim koncie gracza ????

Do góry Bottom