szymongigant
Użytkownik
oszyści na stronie głównej powinno pisac że obrót 5 razy kretacze jedni nie polecam szkoda że postawiłem nawet !!!
Ludzie nauczcie sie czytać ze zrozumieniem . Gdzie wy macie ze tylko piłka nożna ??
Aby być upoważnionym do otrzymania bonusa w promocji od depozytu i zakładu, jeden depozyt musi zostać dokonany i aktywowany na koncie gracza w dniach 14-16 listopada. Minimalna kwota depozytu wynosi 10 EUR. Wymagany w promocji podwójny zakład musi zostać złożony po kursie min. 2.00 za stawkę 9 EUR i musi zawierać zdarzenia z dni 14-16 listopada.
- Zakłady systemowe i zakłady na handicap azjatycki nie wliczane są do promocji.
**Szanowny Kliencie, jedynym ograniczeniem w tej promocji jest fakt, iz zakłady systemowe i zakłady na handicap azjatycki nie wliczane są do promocji.**
To mi odpisał support . !! Wiec co piszecie głupoty !
Skąd ja mam kurwa wiedzieć jakie są zasady ich serwisu ? W regulaminie nie było ani słowa o tym że muszą być postawione mecze piłki nożnej, trzeba było wpłacić 35 zł i postawić podwójny zakład o kursie ponad 2, warunki spełniłem a ci złodzieje nie chcą mi dopisać kasy, już grosza do tych oszustów nie wpłace, jak promocja dotyczyła meczów piłki nożnej to mogli to napisać to bym postawił piłke nożną , po prostu żal, co za bezmózgi z nichWitam,
Szanowny Panie, zgodnie z zasadami naszego serwisu: "nie przegap hitów
piłkarskich w ten weekend w Premier League, Serie A i La Liga, a
wśród nich derby Roma vs Lazio ! " bonus nie zostanie przyznany.
I sie nie doczekasz miales wyraznie napisane co masz zrobic :/ Niestety tego nie zrobiles.Ponad 7...
http://img75.imageshack.us/my.php?image=81636570av2.jpg
i najlepsze, że pewniak mi nie wlazł ale AZS Częstochowa z kursem prawie 5 tak, heh, życie... ????
Wracając do expektu, to jeszcze czekam na bonus.