nie zebym pisał coś złośliwie czy coś ale na ewinner masz kurs na rybnik plus 18.5 handicap po kursie 1.6Orzeł Łódź - Row Rybnik (+18,5) 2. 1.45 STS
Jak dla mnie spoko do dubla. To pierwszy mecz sezonu, obu drużynom nie wszystko będzie wychodzić ale myślę że masakry nie będzie. Dużo zależy od tego co pokażą Gdańscy juniorzy bo na tych z Rybnika w ogóle nie ma co liczyć. Pieszczek, Zengi czy Lyager będą robić punkty a że mają do wykorzystania ZZ i do tego zmiany taktyczne to myślę że spokojnie będą trzymać się w okolicy 10-15 punktów straty. Linia zbyt wysoka.
Gdańsk - Krosno -4,5 2 1.8 STS
Krosno mega mocne w tym sezonie. Musielak i Lebiedew będą regularnie przywozić dwucyfrówki, do tego mocna druga linia z Milikiem, Karczmarzem i Szczepaniakiem. Jak jeden będzie miał słabszy dzień to inny może zrobić wynik. W ekipie gospodarzy więcej dziur i niepewności. Brak wyraźnego lidera, każdy z zawodników może być solidna druga linia ale nie wiem czy będą w stanie pokonywać najlepszych.
Powodzenia
No w Rybniku Paweł Trześniewski więc spokojnie może postawić się Łódzkim junioromOrzeł Łódź - Row Rybnik (+18,5) 2. 1.60 ewinner
Jak dla mnie spoko do dubla. To pierwszy mecz sezonu, obu drużynom nie wszystko będzie wychodzić ale myślę że masakry nie będzie. Dużo zależy od tego co pokażą Gdańscy juniorzy bo na tych z Rybnika w ogóle nie ma co liczyć. Pieszczek, Zengi czy Lyager będą robić punkty a że mają do wykorzystania ZZ i do tego zmiany taktyczne to myślę że spokojnie będą trzymać się w okolicy 10-15 punktów straty. Linia zbyt wysoka.
Gała jest nieobliczalny ale też bym się skłaniał do undera. Obecnie w sts under 8,5 wisi po 2.22Gała under 8,5 @1,85 Betfan
Inne buki wystawiają po 9,5-10,5, ale dla wszystkich biegów Gały, który może pojechać w 6-7 biegach. Tu mamy tylko 5. Gała poprzedni sezon w Bydgoszczy całkiem niezły, ale na wyjazdach (poza Gnieznem), było bardzo kiepsko, przez co (i generalnie kiepski charakter) zrezygnowano z niego. Tutaj pierwszy mecz w Gdańsku w roli gospodarza, a na przeciwko mocny rywal. Biegi:
Lebiediew, Szczepaniak, ZZ (Jensen?)
Szczepaniak, Musielak, Krzykowski
Milik, Karczmarz, Marciniec
Jamróg, Lebiediew, Milik
Z 2 łatwe punkty na juniorach, może jak Szczepaniak/Karczmarz będzie jechał słabo to tu będą z kolejne 2-3, ale tu dalej potrzeba 4, gdzie ten 13 to dla mnie wygląda na 0. Dochodzi jeszcze bieg z ZZ pewnie, strzelam że 11, czyli znowu Musielak i Karczmarz. Jak dla mnie tutaj linia jest przynajmniej o punkt za niska.
Co do Trześniewskiego to przecież ma kontuzję, i był wpisany bo inaczej by nie mogli jechac.No w Rybniku Paweł Trześniewski więc spokojnie może postawić się Łódzkim juniorom
Gała jest nieobliczalny ale też bym się skłaniał do undera. Obecnie w sts under 8,5 wisi po 2.22
Łódz odwłoana
Przecież ZZ to jest argument przeciwko Gdańskowi, jeden zawodnik nie jedzie i mają totalną dziurę.Jeśli pojadą w Gdańsku to rano złapałem Gdańsk +6.5 po kursie 1.84 Sts...teraz jeszcze w miarę bo około 1.6 stoi ten zakład...
Idzie masówka na Krosno nawet w handi widzę...ja czuję że Gdańsk sprawi psikusa i w końcu zaskoczy...te 42 pkt w zasięgu....
Krosno fatalnie na sparingach i zobaczymy czy to nie trafiony sprzęt forma czy coś innego...
W Gdańsku trochę tak jakby bez presji w końcu skład mają taki jaki mają, ale są chłopaki którzy chcą wyjść z cienia i przy dobrym ZZ i taktykach są w stanie mocno powalczyć...tak czuję zobaczymy...
Jedzie Joergensen zamiast ZZ, ale to i tak punktowo może wyjść podobnieJeśli pojadą w Gdańsku to rano złapałem Gdańsk +6.5 po kursie 1.84 Sts...teraz jeszcze w miarę bo około 1.6 stoi ten zakład...
Idzie masówka na Krosno nawet w handi widzę...ja czuję że Gdańsk sprawi psikusa i w końcu zaskoczy...te 42 pkt w zasięgu....
Krosno fatalnie na sparingach i zobaczymy czy to nie trafiony sprzęt forma czy coś innego...
W Gdańsku trochę tak jakby bez presji w końcu skład mają taki jaki mają, ale są chłopaki którzy chcą wyjść z cienia i przy dobrym ZZ i taktykach są w stanie mocno powalczyć...tak czuję zobaczymy...