cytat z dnia 17 maja 2019 15:13 przez mkl
Poszedł finalny główny kuponik - może ewentualnie coś
live pogram ale to się zobaczy.
Włochy -
Rosja @1,95
Nie dość, że prywatnie wole
Włochy to logika tak nakazuje. Gość bardziej charyzmatyczny, super piosenka w narodowym języku z mocnym przesłaniem. Dodatkowo pod koniec konkursu a Sergey jako piąty pójdzie jeszcze bardziej w niepamięć po masie super występów do końca.Dodatkowo swoją szanse już miał, był na swoim pierwszym występie najlepszy a i tak mu się nie powiodło, nie ma wielkiej sympatii.
Wielka Brytania -
Niemcy @1,38
Trochę mały kurs ale specjalnie na
podbicie bo jestem tego baaardzo pewny. Zacznijmy od Niemiec... jakieś niby siostry, które chyba nawet nimi nie są. Słaba piosenka i wykonanie, najgorszy utwór moim zdaniem jak i według bukmacherów... już fajniejszy pozytywny staruszek z San Marino. A co do Wielkiej Brytanii to jak dla mnie najbardziej niedoceniana pozycja w całym konkursie. Według bukmacherów pozycja około 20. Na top10 kurs @15 na STS. Gdyby to nie była WB, która nigdy nie cieszyła się wielką popularnością a teraz jeszcze temat brexitu to by było murowane top10. W dodatku na oficjalnym kanale eurowizji na yt próżno szukać jego "aktywności" a nawet występ nie jest pokazany cały podobno z uwagi na problemy techniczne i jest tylko fragment występu. Gość ma taki głos, że masakra - świetnie zaśpiewane, od sędziów dostanie całkiem sporo punktów według mnie i polegnie na publiczności totalnie. Pewniak
Australia -
Szwajcaria @2,50
Tak jak pisałem, bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Nie dość, że show to bardzo dobrze zaśpiewane. Straci może trochę od jury ale będzie na samym szczycie wśród ludzi.
Australia traktowana będzie zapewne znów po macoszemu. W 2018r. 90pkt jury a 9pkt widzowie. Rok wcześniej 171pkt a od widzów 2!!!. W 2016 na ich debiucie tylko drugie miejsce dzięki... publiczności.
Australia nie jest i nie będzie akceptowana do końca na EUROwizji a klasa występów porównywalna.
AKO @6,73 STS
Stawka: 51zł EW: 302,04zł
(Numer kuponu jakby ktoś chciał ???? 311 371 988 022 352 942)
Fajną opcją jest
Szwecja z Islandią po kursie 1,45 na
fortunie ale tam nie można łączyć nic... + jak ktoś gra na bet365 kurs ponad 3 na to, że
Szwecja wygra u jury piękny.
Na koniec ja też się zabawie w dokładne miejsca ????
Chciałbym:
1.
Szwecja
2.
Włochy
3.Azerbejdżan
4.
Szwajcaria
5.
Estonia
6.
Wielka Brytania