>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Eurovision Song Contest 2016

ludozerca 606

ludozerca

Użytkownik
Szczerze mówiąc nie wydaje mi się, żeby było TOP 10. Nawet jeśli dostałby dużo głosów od publiczności to tak jak już wcześniej wspomniałem jego występ przed Jury nie powalił na łopatki i nie spodziewałbym się od nich zbyt wielu punktów. Wydaje mi się, że zakręci się koło 15 miejsca, ale zobaczymy, wróżką nie jestem ;)

P 1,8K

patced

Użytkownik
@4,5 polska w top 10✅

czytam te wypowiedzi na roznych portalach itp itd i sa na to spore szanse. jak nuta zapadnie w pamiec to chyba nie musze przypominac co konczita zrobila ???? ? a czy wokal miala mocny no nie wiem ... ;]

Otrzymane punkty reputacji: +4
zielone-pionki 14

zielone-pionki

Użytkownik
Francja - Szwecja 1 @1,80 BET365 ⛔
Szwedzi wiadomo gospodarze jednak ich propozycja jest po prostu kiepska w tym roku i widać to w glosowaniach. Francuska propozycja Amira bije ich i to mocno.

Otrzymane punkty reputacji: +3
abraxas 3,2K

abraxas

Forum VIP
Wygra ktos z 3: Rosja @1,5⛔, Ukraina @9✅ lub Armenia @34⛔. Bet365
Wszyskie panstwa znakomite pozycje startowe. Rosja zdecydowany faworyt ale wiadomo politecznie nie najlepiej, jesli wygraja za rok nie nie zobaczymy Ukrainy. Wystep to ulepszona kopia zeszloroxznej Szwecji.
Ukraina najlepszy glos, u Jury pewnie w top 3, na widzach rowiez zrobi wrazenie, za rok Kijow centrum Europy.
Czarny kon to wdl mnie Armenia, ktorej wystep jest oszalamiajacy, w tv prezentuje sie zdecydowanie najlepiej, (tak lepiej od Rosji). Jesli wygra za rok nie zobaczymy Azerbejdzanu.

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Armenia jako ostatnia zaśpiewa to paradoksalnie dobre losowanie czy jednak mimo wszystko za późno?

ludozerca 606

ludozerca

Użytkownik
Rok temu Włosi wystąpili jako ostatni i dostali najwięcej punktów w głosowaniu telewizyjnym, ale Jury zepchnęło ich na 3 miejsce ;). Myślę, że to jest bardzo dobre losowanie, bo zapada w pamięć tuż przed głosowaniem.

orzeszek28 335

orzeszek28

Użytkownik
Poziom jest znacznie wyższy niż w zeszłym roku i na pewno będzie to wszystko blisko siebie. Moim zdaniem nie będzie zbyt dużych różnic na miejscach 6-15

prof 62,3K

prof

Użytkownik
Nie ogarniam kto tak mocno zbil kurs na Australie. Ludziie rzucili sie na Koreanke jak na rexio szynke. Psychologia tłumu.

Australia bedzie trzecia.

Na Ukraine godzine temu bylo 10 a teraz jest 20 lol ????

Mialbym mega beke gdyby wygrala.

izzi 80

izzi

Użytkownik
Win Ukrainy @12 zagrałem bo naprawdę warto po takim kursie.
I aspekt polityczny myślę, że nie będzie bez znaczenia.
kurs na Ukrainę rośnie, już @16 może buki mają przecieki :razz:

S 1,5K

saruman27

Użytkownik
Ukraina ma napewno sporo szans, tym bardziej jak prowadzący odrazu na wstępie mówią o wojnie, a u nas co to za Reksio komentuje?, bo strasznie się podnieca tą Szwecją, chyba ktoś mu kazał( psychologia tłumu), według mnie fajne kawałki Hiszpani i Węgier, Rosja najlepsze show napewno,Polska niewiem czy w 15 będzie niestety

pawelex 237

pawelex

Użytkownik
Wcale Rosyjski kawałek nie porywa. Jest kilka dużo lepszych a na Rosje żenujące 1,4. Nie kumam

5567 719

5567

Użytkownik
&quot;Jedna z najwiekszych osobowosci swiata - Justin Timberlake!!!!&quot; - czy ja dobrze uslyszalem? aż sie oplułem browarkiem :grin:

Do góry Bottom