Motor - Kiel(-4,5) @1.80 William Hill
W końcu doczekałem się
LM No i buk daje od razu nam zarobić na kolejne mecz, które odbędą się w weekend. Jak ktoś się trochę interesuje ręczną to wie, że zdecydowanym faworytem jest drużyna z Niemiec.
Gospodarze u siebie niby prezentują się "dobrze" wygrana 3/5 meczy u siebie w grupie
LM z takimi drużynami jak Zagreb, Petersburg i nie wiem czy kogoś zdziwi, ale z Veszprem osobiście nie jestem zaskoczony wygraną z tą drużyną, gdyż w tym czasie goście nie grali o nic pojechali bo pojechali, aby zagrać i pewnie dali wygrać Ukraińcom ze względu na ich sytuację w tamtym okresie coś w stylu "wszyscy jesteśmy Ukraińcami" ???? Jednak własny parkiet w tym meczu im nie pomoże gdyż grają na neutralnym terenie na Węgrzech więc pewnie i bez kibiców Ukrainy, z dopingiem jakim będzie miała Kiel można stwierdzić, że zagrają "u siebie".
Co można powiedzieć więcej o drużynie gospodarzy? Technicznie to są strasznie słabi no i karnego nie będę kolejny raz wklejał (tak tak Rutenka podobnie odwalił), poza tym jest to ich pierwszy sezon w
LM więc dojdzie stres, presja publiczności i wielka Kielonia, która przyjedzie się z nimi zmierzyć. Spodziewam się dużo błędów własnych po stronie gospodarzy i dobrą obronę gości.
Jak dla mnie będzie to mecz do jednej bramki a handicap 4,5 to prezent na rozpoczęcie
LM, no zawsze wchodzi jeszcze w grę ulitowanie się nad rywalem jednak myślę, że
polityka nie będzie dzisiejszego wieczoru grała większej roli. Zebry nie będą mogli skorzystać ze swojego bramkarza Sjöstrand'a jednak zostaje jeszcze reprezentant Szwecji Palicka, który na pewno uprzykrzy życie rywalom.
E: Gorszego meczu Kielonii nie widziałem, tragedia niczym nie odstawiali poziomem od Ukraińców gdybym nie znał drużyny byłbym pewny, że to Ukraińska liga