Jestem zdziwiony a zarazem zadowolony bo będzie można coś ugrać ciekawszego, mianowicie mecz Kiel-Kolding jeden z ciekawszych meczy na tym weekendzie buki obstawiają gładką wygraną Kieloni, ale moim zdaniem będzie to ich koszmar. Gospodarze męczą się strasznie w każdym rozgrywanym meczu. Natomiast Kolding to inna bajka są w gazie i nie sądzę, aby na tym etapie rozgrywek odpuszczali i przestraszyli się "lepszego" rywala. Jak dla mnie jedynym atutem gospodarzy to ich własny parkiet, gdzie jest jeden z lepszych dopingów w czasie meczu, jednak goście przyjadą mocno zmotywowani, aby wywieźć komplet pkt z Niemiec. Jak wiadomo w obu drużynach wypadło jak i wpadło wielu znakomitych zawodników, lepiej na tym wypadło Kolding szczerze mówiąc. Krótko mówiąc stawiam na wygraną przyjezdnych.
Niska linia jest na Vive z Porto tylko 9,5 nie wiem dlaczego, może to przez dobry wypad Portugalczyków z Duńczykami no nie wiem. Kielce klasę wyżej od gości wiadomka. Dodatkowo w Porto mamy kryzys jak możemy wyczytać na sportowefakty.pl
Czyżby chcieli zneutralizować Strleka? No zobaczymy jeżeli to zrobią to pole do popisu będzie miał Ivan Cupić więc za dużo Portugalczycy nie zdziałają. Jak wiadomo Polskie drużyny nie odpuszczają (
Polska to co innego) więc czy 10 czy 15 to dla Kielczan bez różnicy Boguś będzie chciał wprowadzać w plan swoje założenia więc o żadnej taryfie ulgowej nie ma mowy! Nie powinno być niespodzianki w tym meczu.
Kiel-Kolding 2 @8.80
Kiel(-5,5)-Kolding 2 @ 1.93
Vive(-9,5)-Porto 1 @1.93
Wszystko = Marathonbet