T
4K
Bardzo dobre typy na KHL, chociaż ta Astana kusi, bo drużyny po powrocie na swoją hale mają często problemy w pierwszym meczu. W TOTALBET udało się poprosić o zakład obie drużyny powyżej 2.5 gola w meczu w Togliatti. Torpedo to zespół, który od lat gra po "kanadyjsku" (nic dziwnego, jak masz tam dyrektorów z Kanady) i w spotkaniach z ich udziałem pada wiele bramek. Aż dziwne, że udało się ostatnio zachować czyste konto z Sochi. Wyniki z tego sezonu 4:3, 3:2, 4:3, 4:3. Lada po beznadziejnym meczu z Loko się zmotywuje, aby powrócić do początku kampanii, gdzie udało się strzelić 4 gole Avto, czy też 3 Torpedo. Do kadry po 1 spotkaniu zawieszenia powinien wrócić jeden z liderów ofensywy Andrei Altybarmakyan, zapewnie strzeli gola. Tydzień temu w Niżni Nowogrodzie padł wynik 4:3, powtórka?Wczorajszy dzień w KHL do zapomnienia a dzisiaj kolejne mecze. Jak dla mnie mecz CSKA vs Loko w zasadzie nie do gry ale 2 kolejne jak najbardziej. Zaczynając od Magnitki z Barysem uważam że gospodarze poradzą sobie bez problemu bo jednak różnica klas jest widoczna. List zaczęły sezon mimo że nie mieli najłatwiejszego początku to sobie poradzili, dzisiaj w zasadzie najsłabsza drużyna z tych wszystkich i sądzę że na fali ich wciągną nosem. Kolejne spotkanie pomiędzy Lada a Torpedo i tutaj również poszukam bramek ale z obu stron. Pierwszy ich mecz zakończył się wynikiem 4:3 i myślę że dzisiaj będzie podobnie. Torpedo mocno zaczęło sezon i po 5 spotkaniach jeszcze nie przegrali za to Lada po wygranej z Avto miała mocny zjazd i dostali baty. Gospodarzy zdecydowanie stać na to aby powalczyć i coś postrzelać bo wydawać się może że łatwy meczyk dla gości przecież pierwsze gra z ostatnim a wedle mnie obie ekipy będą tutaj strzelać i możemy zobaczyć podobny wynik.
KHL
Magnitka vs Barys Astana
Magnitka over 3.5
@1.94
Betfan
KHL
Lada vs Torpedo
over 5.5 @2.06
over 6.5 @2.60
over 7.5 @4.60
Betfan
Przechodząc do MHL czekam w końcu na jakieś trafienia Reaktora, który kiepsko zaczął a dzisiaj idealna sytuacja do tego aby się trochę odbić i odbudować morale bo Barsy są jedną z gorszych ekip szczególnie w defensywie.
MHL
Reaktor vs Barsy
Reaktor over 4.5
@1,7
Kolejne spotkanie to Mamuty z Kuznieckie Medvedi i faworyt jest dla mnie jeden.. Mamuty przegrały wczorajszy mecz po dogrywce co może szokować patrząc na to jak przebiegało spotkanie. Gospodarze totalnie dominowali rywala ale skuteczność nie dojechała a przeciwnik wykorzystał to co miał. Dzisiaj liczę że Mamuty odbiją sobie z nawiązką wczorajszy mecz bo oddając 65 celnych strzałów i strzelając zaledwie 2 bramki to jedno ale przegrać taki mecz to co innego i tutaj ich pewnie zabolało także czekam znowu na totalna dominację z tym że dzisiaj dołożą trafienia.
Mamuty vs Kuznieckie Medvedi
Mamuty over 2.5 @1.48
Mamuty over 3.5 @2.2
Mamuty over 4.5 @3,65