>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Temat z analizami Europejskie ligi sezon 2025/2026

T 4,5K

tommyjohnson

Użytkownik
Czechy 2 liga
Vsetin - Chomutov 1 @4,40 Fuksiarz

Z góry mówię, że nie mam pojęcia o 2 lidze hokeja w Czechach. Natomiast 7 innych bukmacherów ma na ten moment kursy na gospodarzy w granicach 1,78-1,84. Różnica całkiem spora. Z matematycznego punktu widzenia warto spróbować, więc spróbuję.

sunxl 2,7M

sunxl

Typer
Wczoraj beznadziejny dzień w hokeju, dzisiaj prostota:

Frankfurt Löwen vs Dresden Eislöwen: powyżej 4.5 gola @1.42✅
Servette vs Fribourg: powyżej 4.5 gola @1.55✅
AKO bez podatku @2.20 Betclic✅

Servette zrehabilituje się po blamażu w derbach? Kto wygra derby Lwów? 🇨🇭🇩🇪

Spróbuję z prostym dublem na moje dwie ulubione hokejowe ligi. Servette kompletnie zawiodło w derbach rzeki Genf z Lausanne. Przykro się na to patrzyło i każdy gol rywali był fetowany przez kibiców rywali. Przegrać można ale aż 0:11? Dzisiaj kolejny wymagający przeciwnik, wszak Fribourg ma kim straszyć w ofensywie. Sorensen, Wallmark, Bertschy bez gola, szykuje się overowe spotkanie.

W Niemczech czekają nas derby Lwów, tych zwykłych i lodowych. Frankfurt kompletnie sobie na radził w sparingach i forma ligowa to potwierdza, że zespół Tima Rowe nie jest przygotowana do kampanii. 2 kary większe dla Wilkiego i Wedmana spowodowały, że trudno było nawiązać walkę z Tygrysami ze Straubing. Dzisiaj dobra okazja, aby się odbić. Beniaminek #DEL też ma taką okazję. Oba kluby regularnie mierzyły się ze sobą w DEL2 i oglądaliśmy wiele bramek. Po drugiej stronie Ortega, czy Parkes to będzie spore zagrożenie dla gospodarzy.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +706
verno 1,3M

verno

Znawca - Hokej
Wczorajszy dzień w KHL do zapomnienia a dzisiaj kolejne mecze. Jak dla mnie mecz CSKA vs Loko w zasadzie nie do gry ale 2 kolejne jak najbardziej. Zaczynając od Magnitki z Barysem uważam że gospodarze poradzą sobie bez problemu bo jednak różnica klas jest widoczna. List zaczęły sezon mimo że nie mieli najłatwiejszego początku to sobie poradzili, dzisiaj w zasadzie najsłabsza drużyna z tych wszystkich i sądzę że na fali ich wciągną nosem. Kolejne spotkanie pomiędzy Lada a Torpedo i tutaj również poszukam bramek ale z obu stron. Pierwszy ich mecz zakończył się wynikiem 4:3 i myślę że dzisiaj będzie podobnie. Torpedo mocno zaczęło sezon i po 5 spotkaniach jeszcze nie przegrali za to Lada po wygranej z Avto miała mocny zjazd i dostali baty. Gospodarzy zdecydowanie stać na to aby powalczyć i coś postrzelać bo wydawać się może że łatwy meczyk dla gości przecież pierwsze gra z ostatnim a wedle mnie obie ekipy będą tutaj strzelać i możemy zobaczyć podobny wynik.

KHL
Magnitka vs Barys Astana
Magnitka over 3.5
@1.94

Betfan

KHL
Lada vs Torpedo
over 5.5 @2.06

over 6.5 @2.60
over 7.5 @4.60

Betfan
spory niedosyt jak na 87 celnych strzałó..

Przechodząc do MHL czekam w końcu na jakieś trafienia Reaktora, który kiepsko zaczął a dzisiaj idealna sytuacja do tego aby się trochę odbić i odbudować morale bo Barsy są jedną z gorszych ekip szczególnie w defensywie.

MHL
Reaktor vs Barsy
Reaktor over 4.5
@1,7

Kolejne spotkanie to Mamuty z Kuznieckie Medvedi i faworyt jest dla mnie jeden.. Mamuty przegrały wczorajszy mecz po dogrywce co może szokować patrząc na to jak przebiegało spotkanie. Gospodarze totalnie dominowali rywala ale skuteczność nie dojechała a przeciwnik wykorzystał to co miał. Dzisiaj liczę że Mamuty odbiją sobie z nawiązką wczorajszy mecz bo oddając 65 celnych strzałów i strzelając zaledwie 2 bramki to jedno ale przegrać taki mecz to co innego i tutaj ich pewnie zabolało także czekam znowu na totalna dominację z tym że dzisiaj dołożą trafienia.

Mamuty vs Kuznieckie Medvedi
Mamuty over 2.5 @1.48
Mamuty over 3.5 @2.2

Mamuty over 4.5 @3,65

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1179
sunxl 2,7M

sunxl

Typer
Wczorajszy dzień w KHL do zapomnienia a dzisiaj kolejne mecze. Jak dla mnie mecz CSKA vs Loko w zasadzie nie do gry ale 2 kolejne jak najbardziej. Zaczynając od Magnitki z Barysem uważam że gospodarze poradzą sobie bez problemu bo jednak różnica klas jest widoczna. List zaczęły sezon mimo że nie mieli najłatwiejszego początku to sobie poradzili, dzisiaj w zasadzie najsłabsza drużyna z tych wszystkich i sądzę że na fali ich wciągną nosem. Kolejne spotkanie pomiędzy Lada a Torpedo i tutaj również poszukam bramek ale z obu stron. Pierwszy ich mecz zakończył się wynikiem 4:3 i myślę że dzisiaj będzie podobnie. Torpedo mocno zaczęło sezon i po 5 spotkaniach jeszcze nie przegrali za to Lada po wygranej z Avto miała mocny zjazd i dostali baty. Gospodarzy zdecydowanie stać na to aby powalczyć i coś postrzelać bo wydawać się może że łatwy meczyk dla gości przecież pierwsze gra z ostatnim a wedle mnie obie ekipy będą tutaj strzelać i możemy zobaczyć podobny wynik.

KHL
Magnitka vs Barys Astana
Magnitka over 3.5
@1.94
Betfan

KHL
Lada vs Torpedo
over 5.5 @2.06
over 6.5 @2.60
over 7.5 @4.60
Betfan

Przechodząc do MHL czekam w końcu na jakieś trafienia Reaktora, który kiepsko zaczął a dzisiaj idealna sytuacja do tego aby się trochę odbić i odbudować morale bo Barsy są jedną z gorszych ekip szczególnie w defensywie.

MHL
Reaktor vs Barsy
Reaktor over 4.5
@1,7

Kolejne spotkanie to Mamuty z Kuznieckie Medvedi i faworyt jest dla mnie jeden.. Mamuty przegrały wczorajszy mecz po dogrywce co może szokować patrząc na to jak przebiegało spotkanie. Gospodarze totalnie dominowali rywala ale skuteczność nie dojechała a przeciwnik wykorzystał to co miał. Dzisiaj liczę że Mamuty odbiją sobie z nawiązką wczorajszy mecz bo oddając 65 celnych strzałów i strzelając zaledwie 2 bramki to jedno ale przegrać taki mecz to co innego i tutaj ich pewnie zabolało także czekam znowu na totalna dominację z tym że dzisiaj dołożą trafienia.

Mamuty vs Kuznieckie Medvedi
Mamuty over 2.5 @1.48
Mamuty over 3.5 @2.2
Mamuty over 4.5 @3,65​
Bardzo dobre typy na KHL, chociaż ta Astana kusi, bo drużyny po powrocie na swoją hale mają często problemy w pierwszym meczu. W TOTALBET udało się poprosić o zakład obie drużyny powyżej 2.5 gola w meczu w Togliatti. Torpedo to zespół, który od lat gra po "kanadyjsku" (nic dziwnego, jak masz tam dyrektorów z Kanady) i w spotkaniach z ich udziałem pada wiele bramek. Aż dziwne, że udało się ostatnio zachować czyste konto z Sochi. Wyniki z tego sezonu 4:3, 3:2, 4:3, 4:3. Lada po beznadziejnym meczu z Loko się zmotywuje, aby powrócić do początku kampanii, gdzie udało się strzelić 4 gole Avto, czy też 3 Torpedo. Do kadry po 1 spotkaniu zawieszenia powinien wrócić jeden z liderów ofensywy Andrei Altybarmakyan, zapewnie strzeli gola. Tydzień temu w Niżni Nowogrodzie padł wynik 4:3, powtórka?

Łada vs Torpedo: obie drużyny powyżej 2.5 gola @3.20 TOTALBET🟥

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +487
sunxl 2,7M

sunxl

Typer
Brace (Frankfurt) gol @3.00✅
Ortega (Dresden) gol @3.50✅
Parkes (Dresden) gol @3.50✅
Puljujavri (Servette) gol @3.20🟥
Bertschy (Fribourg) gol @5.00✅
Fortuna

Bertschy wykorzysta słabą defensywę rywali?

Spróbuję dzisiaj jeszcze ze strzelcami. Mało meczów, więc mam nadzieję, że logiczne wybory dadzą profit.

Strasznie wysoki kurs jest na Bertschy'ego. Jest to zawodnik, który wyjeżdża na lód z Sandro Schmidem, który znajduje się w świetnej dyspozycji od początku sezonu. Jest jeszcze bez trafienia, zaliczył premierową asystę kilka dni temu. Myślę, że przy słabej obronie Servette pokusi się o pierwszą bramkę.

Puljujavri próbuje już od dłuższego czasu, ale bez skutecznie, jak go odpuszczę to pewnie się przełamie. Sportowa złość po przegranych derbach będzie z pewnością w Servette. Blamaż 0:11 powinien motywująco wpłynąć na gospodarzy. Fin bez trafienia w tym sezonie, a spędza grubo ponad 18 min na tafli.

Pod nieobecność Wilkiego, ktoś we Frankfurcie musi wziąć ciężar gry za zdobywanie goli. Dzisiaj w teorii najłatwiejszy rywal dla ekipy ze stolicy banków. Brace jeszcze bez trafienia w tej kampanii a to najlepszy strzelec Lwów w poprzednim sezonie z 22 bramkami.

Jak beniaminek to oczywiście najbardziej doświadczony duet. Ortega z Parkes mają w nogach wiele meczów w DEL. Obaj strzelili gola w pierwszym starciu w Berlinie. Ten drugi nie wykorzystał rzutu karnego w poprzedni weekend z Ingolstadt. Jako że spodziewam się w tym spotkaniu sporo goli, to jest szansa, że obaj znów zapiszą się na listę strzelców przy słabej grze Frankfurtu.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1506
sunxl 2,7M

sunxl

Typer
Dzisiaj Pantkowski w bramce Frankfurtu, nie skończy się to dobrze dla gospodarzy.

Frankfurt vs Dresden:
Dresden powyżej 3.5 gola @3.00✅
Dresden powyżej 4.5 gola @5.30✅
Betfan

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3069
verno 1,3M

verno

Znawca - Hokej
Wrzucam już dziś bo mecz stosunkowo wcześnie. Kolejne spotkanie pomiędzy Tygrysami a Nowosybirskiem. Pierwsze spotkanie 0:2 Tygrysy a w drugim 3:4 po OT dla Nowosybirska. W meczu numer 2 grałem overy bramkowe i jutro też ich poszukam bo zarówno w pierwszym jak i drugim meczu padło za mało bramek. Widzieliśmy ogromną ilość okazji i tylko brak skuteczności powodował to że nie było jeszcze więcej goli bo nawet patrząc na statystyki to ładnie kręcili, 2 mecze a mieliśmy 153 celnych strzałów co jest przepotężną ilością. Tygrysy mają dziurawą obronę ale potrafią się odgryźć, goście również nie nalezą do ekipy, które królują w defensywie a ofensywa ładnie śmiga, co prawda problem jest z finalizacją ale przecież ile można? Tworząc tak dużą ilość sytuacji gole będą padać.

KHL 11:00
Tygrysy vs Nowosybirsk
over 4.5
@1.72
Betfan

Tygrysy vs Nowosybirsk
over 5.5
@2.40
Betfan

Tygrysy vs Nowosybirsk
over 6.5
@3.75
Betfan

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1182
sunxl 2,7M

sunxl

Typer
Mannheim vs Berlin: powyżej 4.5 gola✅
Munchen vs Augsburg: powyżej 4.5 gola✅
AKO @1.90 Betclic✅

Derby Bawarii i hit w Mannheim nie zawiodą?

🏒
Dzisiaj dwa spotkania w DEL wyglądają bardzo dobrze pod kątem bramek. W Monachium czekają nas derby Bawarii i do Byków ma wrócić najlepszy strzelec z poprzedniego sezonu, a więc De Sousa. Z nowym trenerem gra gospodarzy wygląda całkiem przyjemnie i oczywiście nie ma murowania bramki. Pantery również się stale rozwijają i zatrudnili szkoleniowca znanego nam z KHL. Bill Peters może nie zawojował niczego wielkiego z Avto, ale jest to dobry trener, który potrzebuje czasu i zaufania, dlatego po pierwszych porażkach w Augsburgu są cierpliwi. Overek ten był pokryty w ostatnich 12 bezpośrednich starciach z rzędu! Będzie sporo kar przy okazji derbów i sytuacji w PP na bramki.

🏒
Drugie spotkanie to już hit tej serii gier. Popularne Orły podejmą stołecznych i transfery dokonane w Mannheim spisują się świetnie. Przede wszystkim Justin Schütz potwierdza swoją klasę, ale ja najbardziej ciekawy jestem Nicolasa Mattinena, który był najlepszym zawodnikiem w całej DEl, gdy występował w barwach Straubing. Zasłużył jednym sezonem na szanse w NHL, ale w Toronto jej ostatecznie nie dostał. Two way defensor, który czuje się świetnie po obu stronach lodu. Niedźwiedzie pięknie wróciły do meczu z Köln i Rekiny mogą mieć już powoli koszmary z powodu rywalizacji z tym klubem. Po raz 4 z rzędu stołeczni zaaplikowali 7 bramek. Będę mocno zdziwiony, jak nie padnie tutaj minimum 5 goli.

Lean Bergmann (Berlin) strzeli gola @4.80 Fortuna🟥

Tak jak wczoraj z Bertschy, tak i dzisiaj widzę jednego zawodnika z wyższym kursem, który może pokusić się o trafienie.

O Leanie pisałem już na forum na początku tego roku, link poniżej. Cicka już u Orłów nie ma, więc nie ma z kim mierzyć się na pięści. Jest to krótko mówiąc nielubiany zawodnik w Mannheim i gdy tylko przyjeżdża do tego miasta, to udaje mu się strzelać gole.

Dzisiaj spróbuję jego trafienia. W tej kampanii jeszcze bez bramki, a przecież jego drużyna gra mocno ofensywny hokej. Ostatnio 2 asysty, w PP nie wyjeżdża na lód, ale za to PK potrafi ukłuć przeciwnika.

W poprzedniej kampanii Niedźwiedzie aż 4-krotnie pojawiały się w Mannheim i Bergmann zaliczył łącznie 3 gole. Czas na kolejne trafienie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +797
sunxl 2,7M

sunxl

Typer
Do kadry wraca DeSousa będzie strzelane w derbach Bawarii:

Munchen vs Augsburg:
Chris DeSousa gol @2.06🟥
Chris DeSousa 2 gole @5.75🟥
Betclic

Ostatnia edycja:
sunxl 2,7M

sunxl

Typer
Niestety wczoraj kiepski dzień na forum, prywatnie niezły, nie wrzucam tutaj wszystkiego, bo zbytnio nie ma czasu udzielać się w kilku miejscach.

Dzisiaj zaproponuje na forum gol Aaltonena. Na tle Ajoie przełamuje się każdy. Wczoraj grałem Fazziniego z Lugano i się udało, więc dzisiaj liczę na doświadczonego Fina, który jest jeszcze bez gola w tej kampanii.

Ajoie vs Bern: Miro Aaltonen strzeli gola @2.55 Fortuna

Do góry Bottom