M
3,5K
Mendieta1992
Użytkownik
Nie sugeruj się Nickiem, zapytałem po prostu, nie szukałem nigdzie, tylko mnie to zainteresowało. Bez odbioru....
Lemgo - Nantes 37-37
Nantes -1.0 @1.85 LVBET
Po weekendzie wracamy do zmagań w rozgrywkach Ligi Europejskiej. Na tapetę wziąłem spotkanie dwóch bardzo mocnych ekip z dwóch najlepszych lig świata wg mnie - niemieckiego Lemgo oraz francuskiego Nantes. Zapowiada się niesamowicie ciekawe spotkanie na bardzo wysokim poziomie, jak na pojedynki niemiecko-francuskie, w którym tym razem idę w stronę ekipę gości. Powodów jest kilka, a zacznę tutaj od tego, że drużyna Alberto Entrerriosa rozgrywa kolejny udany sezon, w którym przegrali zaledwie cztery razy, w tym trzy na początku sezonu, w który zdecydowanie źle weszli… Jednym z tych meczów był pojedynek we własnej hali z drużyną dzisiejszych gospodarzy, a chęć rewanżu francuzów jest wielka i tu trafiamy na powód nr 2. Idąc dalej, co nie trudno zauważyć jest forma zespołu gospodarzy: 1-1-3, w tym porażka ze średniakiem Bundesligowym zespołem Bergscher dwa dni temu. Te dwa dni również mogą powodować zmęczenie, natomiast Nantes miała cztery dni przerwy, a uwierzcie mi to robi różnice, w momencie kiedy mecze w Bundeslidze są przeplatane Liga Europejska! Każdy ten powód jest ważny, ale najważniejszy jest jednak doświadczenie zawodników i samego zespołu na arenie międzynarodowej. W tym sezonie podopieczni Entrerriosa wyciągali wyniki choćby na remis z ciężkich meczów przeciwko GOG czy Benfice. Dodatkowo to właśnie zespół Nantes wyeliminował Vive Kielce w zeszłym sezonie Ligi Mistrzów i dotarł aż do Final Four.
Kurs na to spotkanie mocno już spadł, choćby rano ten handi był po 1.98…
To jest Handball… ale dlatego zagrałem ten mecz, wiedząc ze będzie wyrównany, ale myślałem, ze zadecyduje doświadczenie… ale najwidoczniej zeszły rok to był jednostrzałowy fart zespołu Nantes… nie potrafią dowieźć wyniku, grając szybko prowadząc 4!To co Nantes w tym meczu robiło to kryminal idzie się wkur... miec +4 pod koniec meczu.
Grają z 4 zespołem z przeciwnej grupy, a nie z 3Czy wygrana Fuechse Berlin z Plockiem coś im daje w dalszej fazie?
Co myślisz o tym meczu?Grają z 4 zespołem z przeciwnej grupy, a nie z 3