Barcelona + Panata dubel 1,7 ogólnie dostępny - Panata to dno...
Jak dla mnie najlepsza dziś propozycja, przenosimy się na parkiety drużyn niżej rozstawionych a kursy na gospodarzy malutkie...
Ale co się dziwić, skoro tak się ułożyły te play off. Barcelona dla mnie pewny bet, mocni w swojej hali, lepszy skład, ogranie, wszystko po ich stronie, ponadto goście spuchli na te play off i nawet u siebie cieniowali a co dopiero w Palau Blaugrana. Drugi mecz trochę mniej jestem pewien, bo Panata jest słaba, ale jakoś nie wierze, ze odpadną 3-0. Myśle, że ten mecz wyrwą gościom, jednak ta magiczna hala zrobi swoje no i jednak u siebie zagrają lepiej niż w Baskoni. Drugi mecz już wyglądali lepiej, przebudził się Diamantidis, dziś powalczą a Caja to jednak na wyjazdach nie błyszczy w tym sezonie, więc myślę, że gospodarze ogarną to.
Fenerbahce +7,5 po 1,7 betgun + Real to też dno i kilo mułu ????
Tutaj idę w strone gości, bardzo mocna ekipa, obok CSKA dla mnie główny faworyt rozgrywek. Pierwsze dwa mecze Real nie miał nic do powiedzenia ale mecze były w Turcji. Ogólnie Real w tym sezonie jest strasznie cienki i nie wejdzie do F4. Dziś mecz ostatniej szansy, nie wiem może to wyrwą, w końcu w swojej hali są mocni, ale moim zdaniem Turków stać na to, aby tu wygrać nawet dziś. A jak nie to wydaje mi się, że zapowiada się wyrównany mecz i Real jak wygra to jakimś fartem czy paroma punktami, Fener jest za mocne aby dać się sklepac tak słabo grającym gospodarzom.