Widze że cisza zapadł po ostatniej kolejce i wcale sie nie dziwie bo w tym roku cokolwiek wytypować graniczy z cudem.Ja ten tydzień odpuszczam i postaram sie w skrócie coś napisać ale będą to wyłacznie suche typy.Po ostatnim tygodniu cieżko mi podjąć sie typowania na poważnie.
Barcelona - CSKA
under 146.5 1.85 WilliamHill
Wszyscy wiem na czym bazują obaj trenerzy,Barca po kiepskim starcie sezonu teraz gra bardzo dobrze a defensywa to ich klucz do wygrywania każdego spotkania.Messina to samo,praktycznie dwa defensywne zespoły i nie obrażam sobie by jeszcze na parkiecie CSKA padł wysoki wynik.Ciężko przewidzieć kto wygra w tym meczu ale sklaniałbym sie jednak zostać przy CSKA.
Siena+Partizan 1.99 WilliamHill
Chyba najlepszy dubel na ten tydzień,Partizan jest znany z tego że we własnej gorącej hali mimo młodego skladu są w stanie pokonać każdego.Zagrali świetny mecz z CSKA przegrywając po dogrywce,tydzien temu postawili sie Barcelonie więc niby czemu mają przegrać ze słabym Bambergiem bazującym tylko i wyłacznie na Nachbarze?
Siena przegrała włoskie derby ale to nadal zespół dużo lepszy od Prokomu,to jest mecz z serii must win i nie wyobrażam sobie innego rezultatu.To będzie szarpany mecz coś jak z Malagą ale jednak Siena powinna wyjechac z Gdyni z druga wygraną.Wszystkie spotkania Sieny były na styku,dwie pechowe porażki potem gonili wynik z Chalon ale teraz chyba już postawią kropke nad i odniosą pewne zwycięstwo.Nawet przez moment nie myślalem tutaj o prokomie w aspekcie jakiejś niespodzianki.
Fenerbahce 1.55 Expekt
Cały czas mam wrażenie że Ulker gra na pół gwizdka.Kulminacja gry tego zespołu dopiero przyjdzie bo jak narazie to nie grają na 100% a możliwości mają ogromne.Widze ich tutaj w roli faworyta jedna mimo to uważam że mecz będzie na styku.Cantu ma potencjał ogromny ale w tym roku nie wygląda to tak dobrze jak w poprzednim.W meczu ligowym z Besiktasem nie grał Mccaleb a Fener łatwo uporał sie rywalem.
72:84
Khimki(+5.5) ??? 1.91 Unibet
Mecz 50/50,dwa zespoły które ja do tej pory zawodzą.Panata jeszcze jakoś można tłumaczyć poprzez przebudowe zespołu ale Khimki nic nie tłumaczy.Wyszedł im tylko jeden mecz z Realem.Dla mnie mecz z serii no bet
Milano 1.62 Bwin
Każdy normalny szkoleniowiec wie jak ograniczyć rywala w momencie kiedy jego siła opiera sie wyłacznie na dystansie.Jednak Olympiakos nie ma normalnego trenera a ich katastrofalna obrona jeszcze bardzie utwierdza mnie przekonaniu że włosi to wygrają.
Olympiakos gra fatalnie i jeśli włochom siądze
trójka i zagrają tak jak w meczu z Efesem to nie widze czerwonych w tym meczu.Milano podbudowane bo wygrali mecz z Siena gdzie każdy skazywał ich na porażek.Scariolo uratował swój tyłek i teraz ma okazje udowodnić niedowiarkom kolejny raz że ten zespół ma potencjał.
Besiktas(+2.5) ??? 1.90 Bet365
Kolejne 50/50 gdzie nie wiadomo czego sie chwycić.W Rytas problemy z Seibutisem który nie jest w pełni zdrowia a to ich kluczowy strzelec.Zbliżone potencjały obu ekip z lekką przewagą turków...nie wiem czy opłaca sie to ruszać.