>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Euroliga 07/08

Status
Zamknięty.
remisiek 48

remisiek

Użytkownik
Euroliga
godzina: 19:50
Maccabi Tel Aviv - Olympiakos CFP
mój typ: Maccabi Tel Aviv handicap -8
kurs: 1.90
bukmacher: expekt
Dla mniej odważnych typ 1 (kurs 1.27)

Kolejne spotkanie, które mnie zainteresowało to mecz pomiędzy Maccabi Tel Aviv, a Olympiakosem CFP. W pierwszym meczu tych zespołów zwycięstwo zanotowali moi dzisiejsi faworyci:
14/02/2008 Euroliga Top 16, Grupa F Olympiakos vs. Maccabi Telaviv 67:75
Maccabi to drużyna swojego parkietu, gdzie poza jednym spotkaniem gdzie okazali się gorsi od drużyny Lietuvos 82:87 nie mieli sobie równych. Ponadto ostatnie zwycięstwo z Realem na swoim parkiecie stawia ich w roli zdecydowanego faworyta. Natomiast jeśli chodzi o Olympiakos to ostatnio szczęśliwe zwycięstwo na własnym parkiecie z Żalgirisem po dogrywce pozwoliło im mieć cień szansy na grę w dalszym etapie tych rozgrywek.
Moim zdecydowanym faworytem w dniu dzisiejszym jest drużyna z Izraela i wiele wskazuje na to, że wygrana różnicą większą niż 8 punktów zostanie osiągnięta.

remisiek 48

remisiek

Użytkownik
Euroliga
godzina: 20:45
Panathinaikos - Efes Pilsen
mój typ: Efes Pilsen handicap +15.5
kurs: 1.90
bukmacher: expekt

Widzę, że Roxanne również wypatrzyła to spotkanie, a ja w 100% się zgadzam ztym typem. Uważam, że drużyna z Turcji nie przegra, aż taką dużą ilością punktów. Drużyna z Aten widać, że przechodzi kryzys, który widać nie tylko w Eurolidze, ale również w lidze, gdzie zanotowali ostatnio dwie porażki z rzędu:
01/03/2008 Grecja A1 Panathinaikos vs. Marousi 89:93
24/02/2008 Grecja A1 Aris vs. Panathinaikos 82:75
Jeśli chodzi o drużynę z Turcji, grają w tym roku bardzo nierówno co mnie bardzo dziwi, bo grać potrafią o czym świadczą wyniki z zeszłego roku. Wygrana z Lietuvos czy z Unicają powinny zobowiązywać drużynę do lepszej gry.
Myślę, że drużyna z Aten poradzi sobie dzisiaj z gośćmi, ale osiągnąć przewagę 15 punktów będzie bardzo trudno.

docent_bukmacher 0

docent_bukmacher

Użytkownik
Tau Cerámica (ESP) - Aris (GRE)
typ- under 159,5 ⛔⛔⛔
kurs - 1,91

Aris ma ciągle szanse na awans ale żeby były one realne musi pokonać Tau na wyjeżdzie. W otwartej wyminie ciosów nie ma zadnych szans jedyną drogą do sprawienia niespodzianki jest zwalnianie tempa gry i twarda defensywa. Tau już się ma awans a trener coś czuje ze ten mecz rzecz jasna chciałby wygrać ale i przy okazji sprawdzić nowe elementy w defensywie by ja poprawić. Suma sumarów dla mnie under 159,5 powinien wejść i padnie tu gdzieś w granicach 153 punktów.

Dałem się zmylić terenerowi Arisu który przed meczem mówił że ich kluczem do
sukcesu będzie zwalnianie tępa gry... nie było tego wodać a Aris dostał po dupie i dobrze.

CSKA Moskwa (RUS) - Unicaja Malaga (ESP)
typ-unicaja under 69,5 ⛔⛔⛔
kurs - 1,85

Dla mnie to trochę prezent od buków no ale może sie mylę. Obrona CSKA staje się coraz lepsza i przypomina już tą z poprzednich sezonów no a Unicaja na wyjazdach traci bardzo dużo ze swojej wartości a w pierwszym meczu u siebie gdzie zagrała świetnie rzuciła 72 pkt no a że na wyjazdach średni rzuca duzo mniej to uważam że granicy 69,5 punktów nie przeskoczą.

Ciągle nie wierzę ze w tym meczu Unicaja zdobyła 70 punktów po prostu nie wierzę w to i już. CSKA w ostatniej kwarcie nie grało jak CSKA i dało sobie rzucić 26 punktów!!!!!!!!!! tyle samo co w całej pierwszej połowie i to najlepszy komentarz do tego co się stało.

Lottomatica Roma (ITA) - F.C. Barcelona (ESP)
typ - Lottomatica Roma (ITA) under 71,5 ✅✅✅
kurs - 1,91

Barcelona po wodzą nowego szkoleniowca zdecydowanie poprawiła grę w obronie
mecz jest bardzo wazny dla obu ekip tak więc spodziewam się twardej obrony po obustronach i zdobyczy punktowych w graniach 70-60 dla druzyny Romy.

krycha18 16

krycha18

Użytkownik
Spotkanie : Partizan Belgrad - Panathinaikos Athen
Typ : 1
Kurs : 2.70
Buk. : BAH
Analiza : Jest to ostatnie spotkanie w fazie 1/16 Euroligi meszczyzn. Bedzie to jedno z ciekawszych spotkań tej kolejki . Jak wiadomo w grupie są po 4 druzyny i 2 przechodzą dalej . Ta grupa jest niesamowicie zacięta ponieważ 1 jest Montepaschi z 6 pk drugie jest Belgrad z 6 pk i 3 jest Pantahinaikos który równiez ma 6 pk a wiec widać wybrałem spotkanie w którym druzyny walczą o być albo nie być w dalszych rozgrywkach , stawiam dzisiaj na Gospodarzy z Belgradu ponieważ są bardzo mocni na włąsnym pakiecie u siebie wygrali z Efesem 78-65 i pokonali 1 druzyne w tabeli Montepishi 78-75 . Na wyjazdach im szło nieco gorzej ,ale 20 lutego grali na wyjeździe z Pantahinaikosem i przegrali tylko 67-65 a przez 3 kwarty całyy czas prowadzili !! Troszke napiszemy o Panthinaikosie hmm.. Druzyna bardzo mocna ale od pewnej fazy tych rozgrywek przezywa widoczny strasznie kryzys na wyjżdzie przegrali z Efesem 74-64 i przegrali z Montepehi 84-75 jedynie u siebie są bardzo mocni ale jak wudać tylko pokonali 2 pk druzyne z Belgradu.Stawiam dzisiaj zycięstweo Gospodarzy i awans do następnej rundy !!

docent_bukmacher 0

docent_bukmacher

Użytkownik
Partizan - Panathinakos
typ - Panathinakos
kurs - 1,4

To zdaję się było w zeszłym sezonie Partizan rywalizował wtedy o wejście do Top 16 i udało mu sie to dzięki wygranej na parkiecie Panaty mimo że był wtedy w złej formie dzis jest pora żeby serbscy bracia oddali swój dług braciom z Grecji i dali im dalej awansować... a zresztą nie chce mi sie o tym duzo pisać

krycha18 16

krycha18

Użytkownik
Spotkanie : Partizan Belgrad - Panathinaikos Athen ✅ ✅ ✅ 82 - 73
Typ : 1
Kurs : 2.70
Analiza : Jest to ostatnie spotkanie w fazie 1/16 Euroligi meszczyzn. Bedzie to jedno z ciekawszych spotkań tej kolejki . Jak wiadomo w grupie są po 4 druzyny i 2 przechodzą dalej . Ta grupa jest niesamowicie zacięta ponieważ 1 jest Montepaschi z 6 pk drugie jest Belgrad z 6 pk i 3 jest Pantahinaikos który równiez ma 6 pk a wiec widać wybrałem spotkanie w którym druzyny walczą o być albo nie być w dalszych rozgrywkach , stawiam dzisiaj na Gospodarzy z Belgradu ponieważ są bardzo mocni na włąsnym pakiecie u siebie wygrali z Efesem 78-65 i pokonali 1 druzyne w tabeli Montepishi 78-75 . Na wyjazdach im szło nieco gorzej ,ale 20 lutego grali na wyjeździe z Pantahinaikosem i przegrali tylko 67-65 a przez 3 kwarty całyy czas prowadzili !! Troszke napiszemy o Panthinaikosie hmm.. Druzyna bardzo mocna ale od pewnej fazy tych rozgrywek przezywa widoczny strasznie kryzys na wyjżdzie przegrali z Efesem 74-64 i przegrali z Montepehi 84-75 jedynie u siebie są bardzo mocni ale jak wudać tylko pokonali 2 pk druzyne z Belgradu.Stawiam dzisiaj zycięstweo Gospodarzy i awans do następnej rundy !!

krycha18 16

krycha18

Użytkownik
Spotkanie : Axa FC Barcelona - CSKA Moscow
Typ : Axa FC Barcelona ( -3.5 )
Kurs : 1.85
Analiza : Spotkanie ostatniej kolejki Euroligi Męszczyzn pomiędzy Axa Barcelona konta CSKA Moskwa . Jest to spotkanie 1/16 fazy Euroligi. Wybrałem to spotkanie ponieważ jestem przekonany zwycięstwa Gospodarzy. Po 5 kolejkach CSKA zajmują 1 pozycje w tabeli z dorobkiem 8 pk i mają juz zapewniony awans , natomiast Barcelona ma 4 pk i zajmuje 2 miejsce , ale tuż za ich plecami są druzyny Unicja oraz Lottomtica które rówież mają po 4 pk , a wiec jak widać te spotaknia bedzą decydować kto przejdzie do stępnej rundy . Barcelona u siebie w 2 spotkanich rozgrywanych w fazie 1/16 pokonała Unicje 64-62 i równiez pokonała Lottomotice 86-57 . Na wyjazdach nie idzie im najlepiej ale u siebie są nie do pokonania i udowadniają to też w lidze gdzie u siebie na 12 meczy mają 12 zwycięstw !! Natomiast CSKA w fazie 1/16 finału przegrało na wyjeździe 72-67 z Unicją i pokonali na wyjeżdzie 54-82 Lottomotice. Obie druzyny rozegrali medzy sobą juz spotkanie w tej fazie rozgrywek i wtedy we włąsnej hali okazali sie lepsi mistrzowie z Rosji wygrali wtedy gładko 72-55 . Myśłe ze gospodarze niesieni dopingiem swojej swietenej druzyny i rozluznieni Rosjanie pewnym swoim juz awnsem wygrają to spotkanie i myśłe ze bedą atakować os samego początku dlatego stawiam Handicap na Barcelone bo róznicą 4pk powinni wygrać to spotkanie spokojnie i przejść do kolejnej fazy rozgrywek @@!!

shen 408

shen

Użytkownik
Olympiakos-Real Madryt
Typ: powyżej 150 pkt
Buk:Betsson
Kurs:1.86
Ostatnie decydujące spotkanie pomiędzy zespołami które przed sezonem miały wielkie ambicje by awansować do final four.Oba zespoły preferują ofensywny styl gry.średnie z top16,Olympiakos 74,2 ,Real 85.2.W calej eurolidze w tym roku Olympiakos 81.9,Real 82.2.W pierwszym meczu 80-70 dla Realu.Oba zespoły mają w składach superstrzelców więc ponad 150 punktów raczej na 95% pewne.

S 7

smyku1910

Użytkownik
hmm ja mam odmienne zdanie, właśnie dlatego, że wszystko wskazuje ( przede wszystkim staty) za overem, ja zagram na under. Czemu? Ano dlatego, że jest to decydujące o awansie spotkanie dla obu drużyn. Tu nie będzie dzisiaj szybkiej gry, będzie kluczowa dokładność, precyzja, długie konstruowanie składnych akcji, mocna defensywa i walka, walka i jeszcze raz walka, a jak walka to wiadomo, że spodziewany wynik będzie niższy niż wszyscy zakładają. Sądze, że żadna z drużyn nie przekroczy dziś progu 74 pkt. Polecam także na zagranie na under 17,5 pkt Lynna Greera. Lynn jakoś nie błyszczy ostatnimi czasy, poza tym jak na rozgrywającego przystało jego głównym zadaniem będzie dostarczanie piłek do partnerów i utrudnianie dostarczania po drugiej stronie, pewnie rzuci jak to PG przy okazji trochę punktów, ale linii 17 przy underowym meczu nie powinien uskrobać.

alex76 21

alex76

Użytkownik
No tak rzeczywiście Greer gra słabo w Top16 rzuca średnio niespełna 21 punktów na mecz do tego u siebie w Top16 Maccabi rzucił 26, Żalgirisowi 22, ale to rzeczywiście słaba dyspozycja. Poza tym nie Macijauskasa więc ma otwartą drogę do zdobywania punktów.

telprzem 136

telprzem

Użytkownik
AXA Barcelona - CSKA Moskwa
CSKA Moskwa -4,5
2.90
Bet365​
Dziś ostatnie spotkania w fazie grupowej euroligi. AXA Barcelona która ma jeszcze szanse na awans podejmuje na własnym parkiecie, moim zdaniem najlepszą europejska druzyne CSKA Moskwa. CSKA tydzin temu zapewniła juz sobie awans do kolejnej runde rozgrywek Euroligi. AXA aby awansować potrzebuje dziś zwycięzyc. W drugim meczu z tej grupy Unicaja podejmuje Romę. Zwycięsca pojedynku przy porazce Barcy przechodzi dalej. CSKA to potega koszykówki. Mogą wygrać z każdą ekipą europejską a na pewno z hiszpańską Barceloną. Moim zdniame dzisiejsi gospodarze nie zasłuzyli na awans do dalszej fazy. Potrafia jedynie wygrywać mecze u siebie, zaś Druzyny które zaliczamy do najlepszych w Eupie powinny powalczyć na wyjazdach co ekipie z Barcelony sie to nie udaje. Licze dziś na 10 punktowe zwycięstwo gośći. CSKA !!!

alex76 21

alex76

Użytkownik
Tak, ale Olympiakos, gdy grał w Sopocie preferował styl ofensywny i miał innego szkoleniowca co nie oznacza, że CSKA nie wygra, ale handi bardzo trudne moim zdaniem. W końcu liczy się wygrana najmniejszym nakładem sił dla gospodarzy bo za 2 dni rewanż.
Partizan to głównie home team, który na wyjazdach gra słabo. Potrafi zatrzymać zespoły defensywne bowiem te w ataku nie zachwycają aż tak bardzo, ale z ultra ofensywnymi idzie im niezwykle trudno. Siena i tak z Partizanem nie grała na 100% możliwości.

remisiek 48

remisiek

Użytkownik
Alex76 jakie są zasady w eurolidze playoff jeśli chodzi o awans? Gra się do dwóch wygranych czy dwa mecze w przypadku remisu na różnice punktów?

krycha18 16

krycha18

Użytkownik
Spotkanie : TAU Ceramica - Partizan Belgrad
Typ : Over 157
Kurs : 1.90
Buk. : Expekt
Analiza : Spotkanie Ćwierćfinałowe w Koszykówce - Euroliga Męszczyn . Spotykają się Tau Ceramica która gra we własnej hali z Partizanem Belgrad , drużyną rewelacyjną w tym sezonie ! W 1/16 pucharu Cermiaca wyszedła ze swojej grupy z 1 miejsca mając 5 zwycięstw i tylko 1 porażke. Mieli bilans 510 rzuconych i 467 straconych koszy ! Oto wyniku z Grupy : Litovus 81-84 , Ulker 103-84 , Aris 69-87 , Litovus 87-84 , Aris 97-74 , i jedyna porazka który mecz sobie już totalnie odpuścili 75-59 przegrali z Ulkerem na Wyjeździe ! Natomiast Partizan Belgrad wyszedł z grupy z 4 wygranymi i 2 porażkami zdobyli 440 a stracili 430 koszy ! Przegrali 71-54 z Montepeschi na wyjeździe przegrali 67-65 na wyjeździe z Panthinaikosem i następne 4 spotkania już wygrali odpowiednio : Efes 78-65 , Montepeschi 78-75 , Efes 79-83 , oraz Pantahinaikos 78-65 było to decydujące spotkanie o awansie Partizanu ! Jak widac obydwie druzyny rzucają bardzo dużo koszy , a wiec dlatego postanowiłem zagrać typ 157 że bedzie Więcej !!

lalo 36

lalo

Forum VIP
...
Olympiakos Pireus - CSKA Moskwa

Obie ekipy spotkały się wczoraj w Rosji, tam jednak lepsza o dwa pkt. okazała się drużyna z Grecji która pokonała miejscowe CSKA 74:76. Dla drużyny mistrza Rosji jest to mecz o być albo nie być. Zespół z Rosji ma jedną z najlepszych obron w Europie ale dając sobie rzucić aż 76 pkt. to świadczy że zespół przeciwników jest w dobrej formie. Pierwszy mecz to była rewelacyjna gra liderów Olympiakosu, a jeden z Nich zdobył ten najważniejszy zwycięski kosz w ostatniej sekundzie. CSKA w tym roku spotkała się już dwa razy z jutrzejszym rywalem, wyżej wspomniany mecz rozegrany wczoraj oraz 10. stycznia kiedy to także przegrali 71:67. Myślę że drużyna z Rosji w końcu będzie chciała pokazać że są lepsi, mają lepszy skład, lepszą drużynę i wygrają jutrzejsze spotkanie. Olympiakos dość regularnie wszystko wygrywa jak i w Euroleague Playoffs, Men tak i w Greece A1 ale czy będą umieli powstrzymać jutro ataki poddenerwowanych i złych za ostatnią przegraną graczy z Moskwy ? Myślę że nie i jutrzejsze spotkanie wygra właśnie CSKA ! Mój typ na to spotkanie : CSKA Moskwa !

pozdROWienia ????

buzero 59

buzero

Użytkownik
wszyscy typuja CSKA a przeciez OLYMPIAKOS jest naprawde w formie i gra przeciw CSKA bardzo dobrze.......
na ile pewny to typ chodzi mi na jaka stawke???

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom