Wolnych kilka słów bo nie mam czasu ani siły tego jakoś mocno objaśniać.
Uważam że handicap na poziomie +20 na Trefl
ZWROT z kapryśnym Kubaniem jest do przyjęcia i myślę że Tabak wyciągnął wnioski. Kubań jest no właśnie … zespołem któremu jak się chce i jak wejdzie dobrze w mecz poza naszym zasięgiem, niemniej nie wiem czy oni nie zlekceważą nas.
Nymburka ogarnęli nie podejmę się typować bo nie wierzę w ich regularne dobre mecze (patrz postawienie się CSKA). Z tego co pamiętam to Jeruzalem był zawsze gorącym terenem i tam sporo było overowych rezultatów mimo zmieniających się zawodników.
Jak szukać niespodzianki to
Zastal . Takie jakieś dziwne przeczucie że gdzie jak gdzie ale w Grecji może być bardzo blisko. Kursy w granicach 6 to przesada i ja chce to wykorzystać.
Handicap +14 na poziomie 1.50 jest bardzo interesujący i ja wchodzę w to mocniej.
Wil-q tak zachwala tą
Crvenę która przekonywująco pokonała Partizan że ja w meczu z Cajasolem chyba się przychylę w ich stronę. Do tego jednak muszę się jeszcze sam przekonać. Cajasol musi się odbić i pytanie czy teraz, jeżeli przegrają to wylatuje trener (moim zdaniem) więc może być różnie. Crvena jakby złapała formę ale dalej czuję że będzie miała przestoje. Należy jednak pamiętać że są podbudowani ostatnimi wynikami dlatego liczę na dobry początek i ……właśnie się przekonałem do tego że gram Win 1Q i win HT Crvenę. FT nie typuję.
BRAK MI SŁÓW ????
Ulm
też wydaje się porządnym typem bo Cibona jest cieniutka jak barszcz.
Niemcy też jakimiś tuzami nie są ale własna hala + Bryant powinni zrobić różnicę.
Reszta kursów jest nie do przyjęcia. Jest to druga kolejka i jeszcze nie wiadomo komu będzie zależeć a kto podejdzie do tego wszystkiego na luzie.
--------------------------------------------
Dzisiejszy wynik
Le Mans a także Bilbao pokazują że może być różnie.
Le Mans zaskoczyła i zagrało tak jak powiedzmy możemy od nich oczekiwać. Bilbao rozniosło Belgów którzy zagrali piach co uważam za określenie delikatne. Mnożące się straty spowodowały że Hiszpanie odbyli sparing który pokazuje tylko że są dobrze usposobieni rzutowo.
------------
Respekt Wilqu ???? ależ potrafiałeś. Ze swoich myśli a także wyborów jestem również wybornie zadowolony. Jedyne co mąci mój dzisiejszy dzień to pluję sobie w brodę z Crveną ???? ale tak to jest jak się za dużo myśli a nie gra oczywistych rzeczy. Szkoda również Trefla bo jakby grali do końca jak Kubań to by nie było zwrotu i dubel z HC zastalem by siadł jak w masło. Ogólnie ZASTAL zrobił dla mnie dziś znaczącą różnicę.
i wybacz xmarcinx, wiem wiem wykrakałem... ;(