>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

EuroBasket 2025

deepred 1,6M

deepred

Moderator
Członek Załogi
W tym temacie wymieniamy się spostrzeżeniami na temat meczów kwalifikacyjnych do ME w koszykówce mężczyzn, które odbędą w czterech krajach: na Łotwie, Cyprze, w Finlandii oraz w Polsce. Zachęcam do merytorycznej dyskusji.

EDIT: Niska aktywność w temacie, nie ma sensu zakładać nowego, dlatego w tym samym temacie można podawać swoje typy na imprezę główną.

Ostatnia edycja:
Pablito91 2,3M

Pablito91

Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
Czechy handicap +8.5 @1.70 superbet

W ostatniej kolejce grupy F eliminacji Eurobasketu dojdzie do pojedynku Wielkiej Brytanii i Czech. Obie drużyny awansują, bowiem outsider grupy Holandia nie ma szans nikogo wyprzedzic. Nie wiem czemu aż tak mocno faworyzowani są wyspiarze. Czesi wygrali pierwszy mecz 90:82. Według mnie powinno to być wyrównane spotkanie a skoro jest aż tak wysoki Kurs na Czechów to pogram w ich stronę handicap +8.5.

Ostatnia edycja:
mahony1983 35K

mahony1983

Użytkownik
Czechy handicap +8.5 @1.70 superbet

W ostatniej kolejce grupy F eliminacji Eurobasketu dojdzie do pojedynku Wielkiej Brytanii i Czech. Obie drużyny awansują, bowiem outsider grupy Holandia nie ma szans nikogo wyprzedzic. Nie wiem czemu aż tak mocno faworyzowani są wyspiarze. Czesi wygrali pierwszy mecz 90:82. Według mnie powinno to być wyrównane spotkanie a skoro jest aż tak wysoki Kurs na Czechów to pogram w ich stronę handicap +8.5.
Czechy without Satoransky, Balvin and with 3 young guys. Maybe over 162 is better, but good luck.

Otrzymane punkty reputacji: +1786
Z 1,3M
Dyscyplina: Koszykówka
Godzina: 12:30
Spotkanie: Wielka Brytania - Litwa handicap [ 23,5 -0 ]
Typ: Wielka Brytania +23,5 pkt
Kurs: 1,44
Bukmacher: Forbet
Analiza: Jest to inauguracyjny pojedynek Mistrzostw Europy które zostaną rozegrane w 4 krajach między innymi w Polsce.W tym meczu faworyt jest znany i są nimi koszykarze Litwy i każdy inny wynik tego meczu niż ich pewne wysokie zwycięstwo będzie bardzo dużą niespodzianką.Litwa to bardzo dobry zespół z medalami na tej imprezie niejednokrotnie.Teraz na tych mistrzostwach trudno będzie im powalczyć o medal.W ostatnich sparingowych spotkaniach wygrali 96-83 z Islandią a wcześniej przegrali po bardzo zaciętym pojedynku 81-84 z Turcją.Ich rywale Wielka Brytania w ostatnicjh latach poczyniła duże postępy i tak wysoko jak 23,5 punktami jednak tego meczu nie przegra.

Z 1,3M
Dyscyplina: Koszykówka
Godzina: 14:00
Spotkanie: Izrael - Islandia handicap [0-15,5 ]
Typ: Islandia +15,5 pkt
Kurs: 1,46
Bukmacher: Forbet
Analiza: W tym spotkaniu na Mistrzostwach Europy większe szanse na odniesienie zwycięstwa mają koszykarze Izraela,ale jednak moim zdaniem to będzie bardzo zacięty i wyrównany pojedynek i ich wygrana wcale nie jest taka pewna ,a na pewno nie będzie ona zbyt wysoka..W ostatnich meczach przed tymi mistrzostwami Izrael przegrał z Czarnogórą 88:76 a wcześniej niespodziewanie wygrali z drużyną Grecji 75-58.Ich rywale koszykarze Islandii w ostatnich latach poczynili duże postępy i nie są już przysłowiowymi chłopcami do bicia..Ostatnie kontrolne pojedynki tej drużyny były całkiem udane mimo ze prze4grywali kolejne spotkania z Litwą,Portugalią i Szwecją.

Psychosocial 1,7M

Psychosocial

Ekspert - Irlandzka Piłka
Członek Załogi
"Alban56:"

Mecz jutro.

Czechy v Portugalia 2 2,44 / kosz ME 13.45 /
Stawka 5/10

https://www.betexplorer.com/basketball/europe/eurobasket/czech-republic-portugal/tSuiLz15/#ha

https://www.fiba.basketball/en/even...w7HYlwt9-nvaBxLkF6-WMEf6seL000qxoCdTIQAvD_BwE

Spróbuję bo nie kumam . Grupa A to Serbia , Łotwa , Turcja , Estonia , Portugalia i Czechy .
Czesi są z tych drużyn najniżej notowani / 20 miejsce / . Portugalia na 17-tym .
Wiadomo że na 99% Serbia wygra grupę a ich gwiazda Jovic zdobędzie pewnie MVP .
Silne są Turcja i Estonia . Pozostałe drużyny będą grały o 4-te miejsce .
Czesi w meczach przygotowawczych przegrali 4 z 5-ciu meczów . W tym turnieju zagrają
bez paru swoich gwiazd jak Satoranaski czy Vesely . Sam Krejci / Atalanta NBA / może
nie wystarczyć .
Portugalia zdołała ograć Hiszpanów . Mają bardzo dobrą obronę . Alternatywą przynajmniej
Portugalia +3,5 ze st. 6 . Jeśli ktoś ma opcję Czechy się nie zakwalifikują z grupy
kurs wynosi 2,60 .

Pzdr/Psycho.

Ostatnia edycja:
anzelmo 522,4K

anzelmo

Użytkownik
Na rankingi to tu nie ma co patrzeć kwestia kto przyjedzie za wielkiej wody i w jakiej formie będzie wiadomo te 1 mecze to takie jak u kobiet w siatce jak najmniejszym nakładem sil żeby wygrać. Taka pora grania 12-30 to ....ja bym bardziej szedł w staty graczy orientuje sie ktoś czy jest jakieś fantasy na ta imprezę ?

K 3,2K

kcz18

Użytkownik
Na rankingi to tu nie ma co patrzeć kwestia kto przyjedzie za wielkiej wody i w jakiej formie będzie wiadomo te 1 mecze to takie jak u kobiet w siatce jak najmniejszym nakładem sil żeby wygrać. Taka pora grania 12-30 to ....ja bym bardziej szedł w staty graczy orientuje sie ktoś czy jest jakieś fantasy na ta imprezę ?

Nie mam niestety nikogo, a więc żadnej ligi nie zakładałem, draftu z nikim też nie robię, tylko Classic Mode. Jak zbierzesz większą ekipę, możemy pójść i w Draft Mode.

Co do samych spotkań, oferta na Zawodników dopiero się pojawia, ale nic mi się nie rzuciło w oczy!

Otrzymane punkty reputacji: +355
BanksyGA 264,4K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
Lauri Markannen over 27,5 pkt @1,69 - Lebull

Lauri dokładnie lub więcej niż 30 pkt @1,84 - Lebull

Sprawa dziecinnie prosta. Lauri ma monopol na rzuty w reprezentacji. Czy będzie podwajany, czy potrajany i tak będzie głównym punktującym swojej drużyny. Świecił w meczach towarzyskich, między innymi: 42 pkt przeciwko Polsce czy 31 pkt przeciwko Belgii. Tutaj mecz raczej na styku nie będzie, mimo to uważam, że Lauri zdobędzie znaczną część punktów Finlandii. 28-30 minut to minimum które spędzi na parkiecie i w tym czasie te 30 punktów powinien spakować. Rzecz jasna Szwecja nie ma na niego obrońcy, więc zawodnik Utah będzie błyszczeć, tak jak i w sparingach, a tutaj jednak mecz znacznie ważniejszy.

Do góry Bottom