No właśnie wypłacam 6000 e ;/ Dane podawałam zawsze te same. Mam nadzieje że to może być na przykład prawo jazdy bo tak jak mówie, nie mam nic na siebie , a pustego wyciągu z banku chyba tesh nie uznają;/ Krzysztof narazie sie nie odzywa ja trafiałm na niego zawsze koło 15 dopiero.Niestety ale wygranych nie wypłacałem jak narazie bo kiepsko mi idzie to granie w ruletke choć walcze od dłuższego czasu ale tylko spadam w dół... . Co do wypłacania kasy to minimum jak wiadomo jest 500 euro natomiast chyba jak chcesz wypłacić więcej niż 5000 euro to oprócz skanu dowodu trzeba też inne dokumenty im przesłać i właśnie takie większe sumy które się chce wypłacać odrazu mogą stanowić problem. Jeszcze jest taka sprawa że jeśli się poda inne dane podczas rejestracji a inne będą na skanie dowodu to też będą chcieli więcej dokumentów. Jeżeli musisz jeszcze jakieś dokumenty im przesłać to najlepiej zapytaj się tego Krzysztofa z czatu co ewentualnie możesz przesłać tylko musisz go zastać ale idzie się od niego wszystkiego dowiedzieć wystarczy wypytać.
wszyscy tu piszą że stracili że jush nie zagrają, albo że w 4 dni nagrali 200e. to ja chyba jakaś wyjątkowa jestem bo w 4 dni nagrałam 11tys e. co prawda straciłam sporo ale tylko przez moją łapczywość bo potrafiłam obstawiać 5setkami;p a na obrocie tesh nic nie straciłam bo jak zaczełam kręcic w te automaty to wpadł mi tysiąc i nim obróciłam takze mi sie wydaje ze jestem bardzo na plus i nie żałuje. Chociaż drugiego depozytu jush nie zrobie bo wole nie kusic losu , w totka dwa razy miliona tesh sie nie wygra;p
pozdrawiam.