Muszę się z tobą zgodzić - Masz całkowitą rację ????
Jako że jestem przezorny i nigdy nie pakuję się w nową strategię ,której nie znam nim sam jej nie przetestuję na wiarygodnie
długim ciągu zdarzeń,to dzięki temu nie tracę swoich pieniędzy.
Testowałem komputerowo już wiele licznych strategii na ruletkę od martyngałów po fibonacciego i ich kombinacji ,i zawsze na końcu było tracenie
kasy ,bądź w najlepszym wypadku marny zysk - więc odpuściłem sobie grę w ruletkę na zawsze nie mając tutaj edge !
Wnioski ?
Prawdę mówił Einstein -żeby wygrać w ruletkę w długim terminie - musisz kraść żetony ze stołu :jezora:
Mówił też o magii procentu składanego,który to uważał za największe odkrycie ,ale nie o tym tutaj piszę :-D
Jako ciekawostkę podam że ruletka jest bezpośrednio powiązana z liczbą 666 (suma liczb na kole).
Im dłużej grasz w ruletkę tym stajesz się biedniejszy ,co poniżej wynika matematycznie z mojego robota,którym przetestowałem
wszystkie możliwe warianty - w przeciwieństwie do autora robota z gigakasa ,gdzie zrobił całkowicie błędny generator liczb - nie wiem czy
celowo czy też nie ? ????
i tak na ruletce [1-50 $] na każde 100 tys. losowań średnio zarabiał: +420 $ / przyjąłem $ chociaż tam podane jest w euro.
Mój robot przy identycznych założeniach na każde 100 tys. losowań średnio tracił: -370 $
a więc już na początku jest coś nie tak z wiarygodnością jego robota,ale zobaczmy co będzie dalej...
Przy założeniu,że wykonam bez problemu 5000 losowań / dziennie
To limit 100000 losowań z gigakasa osiągnę już po 20 dniach, podczas gdy moje testy obejmują 100000000 losowań - co zajęłoby
przy tych dziennych założeniach UWAGA !!! 55 lat ciągłych losowań po 5000 /dziennie !
Widać wyraźnie że mój robot odwalił kawał świetnej czarnej roboty - pokazał całą nagą prawdę o strategii z gigakasa.pl
bez owijania w bawełnę i to bez udawania się do jakiegokolwiek
kasyna czy to rzeczywistego ,czy internetowego ????
Próbka testów na 1000-krotnie dłuższym terminie znacznie bardziej uwiarygadnia wartość takiej próby.
Przejdę teraz do głównego testu mojego robota:
Założenia testu:
-----------------
1.W teście zawarte sa już 3 rodzaje ciągów : parzyste/nieparzyste , czarne/czerwone , 1-18/19-36 oraz 0 - tak więc jest to max.zbliżone
do rzeczywistych losowań,w przeciwieństwie do testu z gigakasa - gdzie ujęty był tylko ostatni ciąg.
2.Liczba losowań : 100000000 razy dla każdego wariantu.
3.Przyjąłem 2 rodzaje stołów: a.) Z limitem do 1-50$
b.) Z limitem do 1-500$ (takie też spotkałem na stronach
Betclic)
4.Obstawianie po: a.) 6 liczbach danego ciągu (tak jak jest na gigakasa)
b.) 7 liczbach danego ciągu
c.) 8 liczbach danego ciągu
d.) 9 liczbach danego ciągu
e.) 10 liczbach danego ciągu
f.) 11 liczbach danego ciągu
g.) 12 liczbach danego ciągu
h.) 13 liczbach danego ciągu
Wyniki testu (-strata) lub +zysk w [$]:
Obstawianie | Limit | Limit |
po x-liczbach | 1 - 50$ | 1 - 500$ |
---------------------------------------|
6 |- 696535 $ |- 1069405 $ |
7 |- 335987 $ |- 524109 $ |
8 |- 170152 $ |- 221729 $ |
9 |- 77038 $ |- 98895 $ |
10 |- 36682 $ |- 63728 $ |
11 |- 13583 $ |- 27600 $ |
12 |- 7030 $ |- 4938 $ |
13 |- 5501 $ |+ 3091 $ |
----------------------------------------
Zarabia się powoli po 1$ ,a traci sie nagle po 63$ lub wiecej.Proporcje są niestety na niekorzyść zysków.
Ostatni przypadek wymaga komentarza :
Jak widać pomimo ciągłych strat w poprzednich wariantach tutaj jest zysk +3091 $
No dobra ,ale nie jest to stół z limitem 1-50$ ,tylko 1-500$ i do tego trzeba mieć giga cierpliwość
Ile zysku wychodzi na rok ? Kto to przeliczy to już wie że lepiej już zapierniczać w fabryce - niestety :kwasny4565:!