K
0
krystian2009
Użytkownik
Daj spokój, nie ma sensu tracić czasu na zemstę na jakimś tam gostku, który sam dał się złapać w szpony kasyna, z którego może wypłacić dopiero jakąś tam wielokrotność tego co wpłacił, a że generator losowań w kasynie EuroGrand jest jaki jest to mu się nie dziwię, że teraz woli zarabiać na naganianiu kolejnych jeleni temu kasynu niż na ryzykowaniu swojej kasy poprzez obstawianie, bo jaki maja generator losowań to już z tego wątku wiemy wszyscy - losuje nie dla jednego gracza, tylko dla wielu. Beznadzieja.Witam. Czy mógłbyś podać co to za bukmacher i czy warto? jak ci tam idzie?
A co do pana z gigakasy to wysłałem mu parę maili i jak nie odpisze to coś z tym zrobie ???? mam jego dane i namiar, nawet nr tel ????
jeśli ktoś chce moge się podzielić
Nie chcę podawać adresu mojego bukmachera, bo nie mam zamiaru robić nikomu tu reklamy ani naganiać. Idzie mi tam bardzo dobrze, wpłacony kapitał pomnożyłem o ponad 100% w ciągu kilku godzin, ale to norma w hazardzie, więc nie ma się czym chwalić. Odnośnie mojego bukmachera - uważam, że warto i jak na razie jestem zadowolony w 100%. Zobaczymy jak będzie dalej.
Idzie mi bardzo dobrze, jestem w pełni zadowolony zarówno z efektów, jak i z funkcjonowania całego serwisu tego bukmachera, dla mnie pełen profesjonalizm.
Jednak nie chcę podawać nazwy ani adresu, bo za naganiacza żadnego nie mam zamiaru tu robić. Mam opory przed takim zachowywaniem się na forum.