Hej! ????
Jestem nowy i niestety wpadłem w pułapkę gigakasy i Eurograndu, ale mam nadzieję, że uda mi się coś jeszcze wykombinować.
Wpłaciłem 260zł na konto w Eurogrand, poprzez przelewy24.pl , co dało mi 61,70 Euro w tymże kasynie.
Na szczęście na samym początku zaznaczyłem, że nie chcę żadnych bonusów, tak więc nie mam tego problemu
Ale mam inny...
Grając w tę ruletkę, postanowiłem, że muszę zarobić przynajmniej tyle, żeby mi się zwróciło, a potem niech się dzieje wola nieba.
Po dosyć długiej grze przez wczorajszy dzień w ruletkę oraz stosując zmodyfikowany troszkę przeze mnie system z gigakasy i po 3 czarnych seriach, mam aktualnie na koncie 164,70 Euro.
I tutaj pojawiają się moje pytanie odnośnie wypłaty.
1. Chciałbym wypłacić 100 Euro na moje konto w banku, ale jak to uczynić?
Którą opcję wypłaty wybrać, jeśli pieniądze wpłacałem poprzez przelewy24.pl i przelew wyszedł z banku Millenium, w którym to mam konto?
I chciałbym, żeby pieniądze zostały wpłacone na to samo konto, z którego przelałem depozyt.
2. Mam też pytanie odnośnie kodu weryfikacyjnego...
Dostałem niby maila z tymże kodem, ale miejsce gdzie powinien być kod jest puste! (co widać na załączonym screenie poniżej)
Czy może to być spowodowane tym, że mam maila na onecie? Co powinienem teraz zrobić? Wysłałem maila do Polskiego supportu i jak narazie bez odzewu...
A na czacie nikt się nie odzywa.
Macie może jakiś inny kontakt do nich? (oprócz telefonicznego)
A tutaj screen z moim aktualnym kontem w kasynie Eurogrand (zacząłem od 260zł, co wyniosło 61,70 euro po przewalutowaniu w kasynie, aktualnie mam 164,70 euro i chciałbym wypłacić 100 euro, nie korzystałem z żadnych bonusów). Jeśli uda mi się wypłacić te pieniądze to będę na zero, a nawet troszkę na plus, jeśli nie jest to banda oszustów.
I żeby nie było, nikogo nie zachęcam do grania w tę ruletkę, w tym kasynie i z korzystania systemu gigakasy, ponieważ gdybym grał jego sposobem, na pewno bym więcej stracił niż zarobił, no i troszkę na pewno pomogło mi szczęście.
Bardzo Was proszę o pomoc i odpowiedzi.
Pozdr!
henryk_szyk
@ EDIT
Udało mi się złapać Krzysztofa na czacie i dowiedziałem się kilku rzeczy:
- aktualnie wszyscy gracze z Polski mają problemy z otrzymywaniem kodu weryfikacyjnego, w niedzielę powinno być to już naprawione
- wpłacając pieniądze do nich przez przelewy24.pl i używając własnego konta w którymś z polskich banków, przy wypłacie należy wybrać opcję
Local Bank Payment
- jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, to zarobiłem u nich ok.100zł + zwrot za włożony depozyt ???? a jeszcze zostanie mi 64,70 euro na ewentualną dalszą grę, jednakże na razie, do czasu wypłaty nie będę tykał tej ruletki, bo najprawdopodobniej wszystko bym stracił...