>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Euro Cup 2014/2015

Status
Zamknięty.
roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Turow to tak cholernie bezjajeczny zespol, ze ciezko obecnie znalesc cos podobnego, w lidze kompromitacje z Toruniem, Rosa Radom i Anwilem Wloclawek, 110 pkt. stracone z Polpharma mozna sie solidnie usmiac z tych pseudozawodnikow. Poza Collinsem i Kuligiem to ciezko tam znalesc kogos sensownego, w kratke gra Jaramaz, Chylinski, Taylor, Wright, Moldovanu. Taka zbieranina ma starczec na Paris? Moze byc bardzo ciezko, tym bardziej, ze goscie wygrali pierwszy mecz 74-71, pokazali dobra obrone i teraz maja duza szanse na wygrana, 50 na 50 a wiec ponad 3 trzeba wziac. Opisywalam gosci wiele razy, ciekawa druzyna z dobrymi liderami. Jesli zagraja madrze to wygraja.
Paris 3,1 2/10 bet365✅

Otrzymane punkty reputacji: +22
roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Gran Canaria - Pinar Karsiyaka Izmir
over 154.5 1.90 3/10 bet365 ⛔ 66 pkt. Pinar zaskakujaco nisko
Troche za nisko oceniaja ten Pinar, nie jest to zaden wielki zespol i maja cholernie waski sklad ale startowa &quot;5&quot; solidna: Strawberry, Dixon, Gabriel, Palacios i Diebler. Oni robia cala gre i atak szczegolnie. Bardzo dobrze graja z dystansu. Z Lietuvosem 81-81 i 91-81 a wiec sporo rzucaja. W lidze majac Fener, Efes, Galate, Darusafake, Banvit, Galate, Besi maja 4 miejsce wiec tez dobrze. Nie cenie bardzo tego typu zespolow ale widac, ze młotki to nie sa. Canarie stac u siebie rowniez na dobry wynik maja kilku ciekawych strzelcow wiec do glowy przychodzi mi zdecydowanie over. Newley, Bellas, Baez, Kuric, Tavares, Urtasun, Oliver, Kendall szalu nie ma ale w ataku obie zespoly maja kim grac. Licze na otwarty mecz a nie branie po 20 sekund i zamule w ofensywie. Linia nie za wysoka mysle, ze bedzie kolo 160.

J 3,4K

jaja

Użytkownik
Banvit - 5.5 kurs 1,7 Bet 365 ⛔ za to co odjebały tureckie kur.. to nie mam pytań w ostatnich 42 sekundach 1 faul dla paryża i 3 ft i za chwilę 2 faul 3 pkt plus 1 ft, i brakło 2 pkt do hc, kryminał koszykarski w wykonaniu Dragicevica i Rowlanda
Długo rozważałem czy pakować się w ten mecz i ostatecznie padło na zagranie z pozoru dość wysokiego HC w stronę Turków. W 1 spotkaniu Banvit miał swoją szansę i właściwie to powinien nawet wygrać w Paryżu. Mieli piłkę przy remisie, zaliczyli pudło, potem raz jeszcze mieli piłkę i strata a na koniec pozwolili Francuzom na zbiórkę i ataku i ostatecznie ponieśli nieznaczną porażkę. Nikomu w tamtym spotkaniu nie udało się zbudować większej niż 7 pkt przewagi i wynik cały czas oscylował wokół remisu. Jednak w tym meczu fatalny występ zaliczył jeden z liderów gości Chuck Davis (0 pkt) oraz Simmons i ostatecznie tych pkt, szczególnie Davisa zabrakło. Nic dwa razy się nie zdarza i w mojej opinii dzięki atutowi własnego parkietu Turcy powinni udowodnić, że są po prostu, lepszym i bardziej kompletnym zespołem. Jeśli komuś z jakichś powodów nie pasuje taki singiel to na wygraną Turków płacą na tyle dużo, że do jakiegoś dubla można dorzucić.

jozzy22 711,3K

jozzy22

Użytkownik
Khimki - Valencia
Typ: 1(-6) Kurs: 1.90 Sportingbet
Cóż na dziś taki typ. W pierwszym spotkaniu ekipa z Rosji zdobyła lekką przewagę wygrywając na wyjeździe 1 pkt. Przychodzi czas na rewanż i przypieczętowanie awansu do dalszych gier. Handi wystawione na to spotkanie nie jest jakoś wyjątkowo wysokie tak więc śmiało można grać. Valencia raczej nie jest w stanie zagrozić gospodarzom. Khimki u siebie jest mocne i spotkanie moim zdaniem zakończy się jakieś +10 dla gospodarzy
Wynik: 76:61 ✅✅✅

e: na luzie

Otrzymane punkty reputacji: +4
roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Unics Kazan + Khimky Moskwa 2.19 2/10 sportingbet marathonbet ⛔
Eurocup wkroczyl w decydujaca faze, na polu bitwy zostal Unics Kazan, Gran Canaria, Banvit i Khimky Moskwa. Wedlug mnie final bedzie rosyjski. Kazan ratuje sobie sezon pucharowy bo pokonali niespodziewanie Lokomotiv. Wczesniej zawalili Eurolige i generalnie mimo super skladu nic sie tam nie kleilo, wielki zawod. Po wyeliminowaniu Lokomovitu jest szansa na final Eurocup. Gran Canaria to sredniak europejski, opisywalalam tez zespol w lidze i pucharach. Nic sie nie zmienilo. Za to Unics taki jak w drugim meczu z Lokomotivem to jest zespol poza zasiegiem Hiszpanow. 79-58 w Kubaniu to jest masakra.
Kazan:
Jerrells
Bykov
White
Kaimakoglu
Fischer
rez. Panin, Antipov, Likhodey, Gubanov, Sokolov, Freimanis.
W drugim meczu Banvit podejmie Khimky. Turcy rozegrali dwa bardzo srednie mecze z Paris. 65-67 i 75-71. Zawodzi skutecznosc, glownie z dystansu. Bez formy jest Charles Davis (0/8 w dwumeczu) i Jimmy Baron (1/7) w kratke gra Rowland, Simons i Mejia. Szczegolnie za trzy wyglada to marnie 12/46 w dwumeczu. Ciezko bedzie z Khimkami na takiej skutecznosci. Rosjanie rozbili pewnie Valencie. W Hiszpanii wygrali 76-75, u siebie 76-61. Banvit nie czuje sie dobrze z druzynami ktore cisna w obronie. Ekipa Kurtinaitisa potrafi doskonale przechodzic z obrony do ataku. W formie sa niscy Rice i Koponen, solidnie gra Monya. O gore tez sie nie ma co bac skoro jest Davis, Augustine i Honeycutt. Niezle gra rowniez Egor Vyaltsev.

J 3,4K

jaja

Użytkownik
Khimky - 4 kurs 1,7 Bet 365 ⛔ 83-82 tak tu przez nas &quot;dyskredytowany&quot; Banvit zagrał rewelacyjny mecz
Zgadzam się z Roxanne co do obu meczy, jednak w przypadku zespołu z Moskwy pójdę krok dalej i zagram ich w HC. Banvit nie pokazał niczego wielkiego w meczu z Francuzami a do tego sposób w jaki rozegrali końcówkę (ostatnią minutę) w rewanżowym spotkaniu dyskredytuje ten zespół na całej linii. Do tego jedna istotna rzecz, która może mieć niebagatelny wpływ na przebieg meczu z rosyjską drużyną, tj. niemal zupełny brak ławki i fatalna forma Davisa. To niesamowicie zawęża możliwość rotacji w sytuacji gdy i tak właściwe tylko 6 ludzi nadaję się do gry na takim poziomie jaki prezentują gracze z Moskwy. A Khimky to nie Paris i ostatnie ich mecze pokazują, że właściwie trafili z formą. Gładkie uporanie się z naprawdę mocną Valencią, plus 2 dni temu rozbicie w VTB Astany prawie 30 pkt powinny robić wrażenie. Rewelacyjnie funkcjonuje ofensywa (1 ofens w Eurocup), szczególnie na obwodzie (ponad 40% za 3 z Valencią). Dodać należy bardzo ważną rzecz. Zwycięzca Eurocupu ma zapewniony udział w Eurolidze i taki jest cel obu rosyjskich ekip, które już teraz kadrowo wyglądają lepiej niż niejeden zespół grający w tym roku w Eurolidze. Tu nie będzie kalkulacji, bo to może się okazać najprostsza droga (&quot;wystarczy&quot; wygrać 3 mecze) do tych elitarnych rozgrywek (łatwiejsza z pewnością niż przez ligę). Cel jest pewnie prosty. Wygrać ile się da w Turcji i zaprosić Banvit na wycieczkę do Moskwy ???? .

undertaker_tsw 2,1K

undertaker_tsw

Użytkownik
Rowniez popieram typ na Khimki. Ogladalem spotkanie Banvitu przeciwko Francuzom i to na prawde była żenada. To wygladało na poziom eurochallenge a nie topu w Eurocup. Davis,niby topowy gracz Banvitu a manewry ma jak z jakiejs ligi szkolnej. Rzutów za 3 to chyba tam sie rowniez nie trenuje. Khimki to obecnie ekipa, ktora spokojnie mogła by grac w top 8 euroligi bijąc wszystkie ekipy co sa ponizej 4 miejsca. W lidze VTB wygladaja rowniez swietnie bijąc sie z CSKA na równi. Na podróz doTurcji i tak trzeba troche sił stracić wiec skoro juz tam sa to lepiej sobie oklepac Banvit i potem u siebie rozwalic tyłki na ławce rezerwowych i dograc dwumecz rezerwą. Jedynym problemem byc moze bedzie dostosowanie sie do ciasnej i kameralnej hali w Turcji gdzie kibice prawie wisza nad boiskiem.

Khimki -2,5@1,52⛔
unibet

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Gran Canaria - Unics Kazan 2.80 3/10 pinn ⛔ -2
Bardzo interesujaco wyglada ten mecz, w pierwszym spotkaniu Hiszpanie wygrali w Rosji 83:70. Kazan to bardzo dziwny zespol, wiele razy o nich pisalam w tym sezonie. Gdyby nie numer, ktory odwalili runde wczensiej to raczej bym nie grala ale 2,80 na mecz praktycznie 50 na 50 to dosc dziwne, tym bardziej, ze Unics nie raz lepiej gral poza wlasna hala. Przypomne rywalizacje z Lokomotivem Kuban. Pierwsze spotkanie 87:78 dla Lokomotivu w Kazaniu a potem rewanz 79:58 dla Unicsu i szokujacy awans. Kto wie jak bedzie na Kanarach. Gospodarze nie sa raczej lepszym zespolem. No i Unics nie ma nic do stracenia, na pewno rusza do ataku i sprobuja rzutowo nadgonic straty z pierwszego meczu, jesli bedzie wpadac to faworytem tego meczu beda goscie. W pierwszym meczu zawiodla skutecznosc bo 22/53 to jest slabiutko a GC za dwa 23/38 i stad taki wynik. Pierwsza kwarta ustawila mecz (11-26) i to nie jest wymowka bo Rosjanie mieli 30 minut na odrobienie ale taki sam scenariusz moze byc w Hiszpanii i ja bym tu wstawila kursy 1,9-1,9. Ostatnia sprawa jest deska, 14 off zbiorek Hiszpanow to jest masa ponowiec akcji, desko mocno przegrana majac takich wysokich jak Kaimakoglu, Freimans, Fischer, Sokolov to jest niedopuszczalne ale nie tylko cm sie licza a czesto ustawienie, ten mecz kompletnie im nie wyszedl bo atak to tez najgorzej wypadl duet Dor-Kostas.

Otrzymane punkty reputacji: +5
I 58

irasziom

Użytkownik
Gran Canaria - Unics Kazan 2.80 3/10 pinn

Bardzo interesujaco wyglada ten mecz, w pierwszym spotkaniu Hiszpanie wygrali w Rosji 83:70. Kazan to bardzo dziwny zespol, wiele razy o nich pisalam w tym sezonie. Gdyby nie numer, ktory odwalili runde wczensiej to raczej bym nie grala ale 2,80 na mecz praktycznie 50 na 50 to dosc dziwne, tym bardziej, ze Unics nie raz lepiej gral poza wlasna hala. Przypomne rywalizacje z Lokomotivem Kuban. Pierwsze spotkanie 87:78 dla Lokomotivu w Kazaniu a potem rewanz 79:58 dla Unicsu i szokujacy awans. Kto wie jak bedzie na Kanarach. Gospodarze nie sa raczej lepszym zespolem. No i Unics nie ma nic do stracenia, na pewno rusza do ataku i sprobuja rzutowo nadgonic straty z pierwszego meczu, jesli bedzie wpadac to faworytem tego meczu beda goscie. W pierwszym meczu zawiodla skutecznosc bo 22/53 to jest slabiutko a GC za dwa 23/38 i stad taki wynik. Pierwsza kwarta ustawila mecz (11-26) i to nie jest wymowka bo Rosjanie mieli 30 minut na odrobienie ale taki sam scenariusz moze byc w Hiszpanii i ja bym tu wstawila kursy 1,9-1,9. Ostatnia sprawa jest deska, 14 off zbiorek Hiszpanow to jest masa ponowiec akcji, desko mocno przegrana majac takich wysokich jak Kaimakoglu, Freimans, Fischer, Sokolov to jest niedopuszczalne ale nie tylko cm sie licza a czesto ustawienie, ten mecz kompletnie im nie wyszedl bo atak to tez najgorzej wypadl duet Dor-Kostas.
Myślę, że już od dawna nikt typów Roxanne nie bierze na poważnie. Pani moderator i jej wyjątkowo agresywny ton wypowiedzi stanowią swoisty i unikalny folklor. Ja sam od jakiegoś czasu gram progresją przeciwko w/w. Nie wymaga to wielkich nakładów a przynosi zadziwiająco dobry skutek. Analiza może niezbyt wyszukana jednak jestem pewien, że zawiera trafną wskazówkę dla osób pojawiających się na tym forum sporadycznie.

Gran Canaria - Unics Kazan 1.52 BET365 ✅

massimo 215,4K

massimo

Użytkownik
Gran Canaria - Unics Kazan 2.80 3/10 pinn

irasziom, musiałem się wtrącić bo sam myślałem nad typem na Kazań a powyższa analiza mnie tylko utwierdziła w przekonaniu, więc to raczej Ciebie nie powinno się brać na poważnie. Unics właśnie w meczu z Kubaniem pokazał że mimo porażki u siebie jest w stanie odrobić z nawiązką wszystko. 2.6 na to zdarzenie to przesada, Ruscy mają aspiracje euroligowe więc jak najbardziej oczekuję od nich walki w tym meczu

L 3,1K

loveparade

Użytkownik
A ja wiem jedno ze Kazan to najgorszy zespół do gry. Trafienie ich to nie lada sztuka. Potrafili rozbic real na wyjezdzie, ale tez potrafiliby dostac lanie od takiego jeziorka tarnobrzeg. Bardzo dziwna ekipa. Nie wiadomo czym się kierowac grajac na ich win. Tam chyba graja baby, bo innego wytłumaczenie ich dziwnych wyników nie ma. najlepiej się trzymac z daleka od nich. Bo bardzo niezarobjkowa druzyna ????

jozzy22 711,3K

jozzy22

Użytkownik
Gran Canaria - Unics Kazan

Typ: 2(4.5) Kurs: 1.80 STS

A ja spróbuje polecieć z takim typem. Zasadniczo o meczu zostało powiedziane już wszystko. Po cichu licze tu na rozprężenie w ekipie gospodarzy. Umówmy się mają sporą przewagę z pierwszego meczu tak więc na pewno nie będą zbytnio się forsować. 13 pkt zaliczki może zrobić swoje. Jeśli tylko Kazań zagra na swoim przyswoitym poziomie(a jak wiemy potrafią) to takie handi wchodzi jak w masło według mnie. Gram i czekam na rozwiązanie!

Wynik: 78:76 ✅✅✅

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom