>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Euro Cup 2014/2015

Status
Zamknięty.
L 3

loczek99

Użytkownik
Cedevita -4.5 1.88 Betsafe
Virtus Roma żenada na wyjeździe, myślę że warto pobierać ten kurs bo tutaj z 8-10 przewagi powinna Cedevita dowieźć do końca. Gram przeciwko moim zdaniem najbardziej chimerycznemu zespołowi w Eurocupie, może z wyjątkiem Valencii. W niedzielę przegrali z ostatnią Casertą rzucając pierwsze punkty w 4 kwarcie w ostatniej minucie! kilkanaście punktów przewagi z 3 kwarty tak zaprzepaścić na tym poziomie, niebywałe. Jak tu zagrają fatalnie to będzie sroga kara.

Otrzymane punkty reputacji: +3
roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Cedevita(-4.5) - Roma 1.78 2/10 maraton⛔

Roma nie ma zbyt udanego sezonu, przyzwoicie graja w Euro Cup, za to bardzo slabo w Lega A. Wlosi maja dosc waski sklad jak na gre co 3-4 dni plus podroze i moze dlatego tak to wyglada. Gra bardzo faluje, dobra kwarta czy polowa i zaraz wielkie przestoje. Cedevita jest u siebie dosc mocna i jesli narzuca swoja gre to bedzie gosciom bardzo ciezko podjac walka o wygrana. W Rzymie bylo 66-73, teraz spodziewam sie podobnego wyniku ale w strone Cedevity. Sklad tego zespolu bardzo solidny: Bilan, Ukic, Zubcic, Babic, Delas, Gordic, Tomas, Arapovic, Pilepic. Zespol zbudowany z glowa, bez szalenstwa z USA. Zgrana, ciekawa druzyna, za slaba na Eurolige ale z szansami powlaczenia w Adriatyckiej i Euro Cupie. Oba zespoly maja bilans 2-1 wiec to bardzo wazny mecz do awansu. Kto przegra postawi sie w trudnej sytuacji, chociaz akurat w grupie &quot;I&quot; wszystko sie jeszcze moze zdazyc.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Nymburk - Strasbourg 1.80 4/10 bet365⛔

Musze przyznac, ze zupelnie nie rozumiem Nymburka, bardzo mocny sklad a dostaja baty regularnie. Burns, Simmons, Welsch, Benda, Washington, Hruban, Stutz, Faivio, Barton... i wtopa za wtopa. W Euro Cup bilans 0-3, ostatnio w VTB u siebie z Ryga rowniez przegrana a przeciez Vef to slaby zespol. Wynik 84-90 co potwierdza, ze obrona jest nadal zerowa a atak mocno improwizowany. Kto ogladal mecz z Sevilla ten wie o czym mwoie. 3/4 akcji w ataku to jest czysta improwizacja i rzuty przez rece bez pozycji. Do tego dodajac zerowa obrone no to jest jedyna odpowiedz czemu oni z taka kadra non stop przegrywaja. Strasbourg to przeciwienstwo Czechow. Solidna, spokojna gra, pisalam ostatnio o tej druzynie w temacie &quot;Pro A&quot;. Bardzo mocny zespol. Sig bilans 2-1 i Francuzi graja o awans. Grupa ciezka bo jeszcze Zenit i Kazan takze mecz wazny dla gosci. Czesi bez szans.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Dijon - Brose 2.22 1/10 maraton✅

Uwazam, ze Brose to mocniejsza i lepsza ekipa, w Bambergu wygral niespodziewanie zespol Dijon mimo, ze za dwa punkty mieli 14/36. Wchodzily za to trojki i te 45 pkt z dystansu zrobilo swoje. Akurat Brose zagralo fatalnie dalej od kosza, nie dosc, ze bronili gorzej niz zwykle to jeszcze sami rzucali beznadziejnie (6 na 22). Sklad Brose soldiny: Thompson, Wanamaker, Strelnieks, Duncan, Mbakwe, Tadda, Whies, Harris. W trakcie sezonu doszedl Robinson i Bagaric. Nie ma za to Shippa i Katelynasa. Na tle Francuzow wygladaja niezle, tym bardziej, ze naprawde potrafia bronic tylko nie zawsze to pokazuja na parkiecie. Dijon dosc marne zestawienie i nie rozumiem fenomenu tej druzyny (Gray, Walker, Harris, Joseph, Prenom, Mendy, Moss, Curti). Daje 5% wiecej szans Niemcom a kurs 2,22 warty pobrania. Warto jeszcze wspomniec, ze do przerwy Niemcy prowadzili 41-29 dopiero pozniej zacela sie szalenstwo gosci, ciezko bedzie o powtorke ale duzo zalezy od postawy Bambergu. Stawka mala.

Otrzymane punkty reputacji: +4
K 276

koguttt

Użytkownik
Den Bosch - Tartu Rock over 149.5 ✅✅ 78-77
kurs - 2.16
bet365
godz. 20
Dziś z Eurocup jest co pograć, jednak nie będę powielał typu na Cedevite, która dziś spokojnie ogra żałosną Rome, typ na over Frankfurtu z Saratovem podał Seboafc, więc umieszczam typ na over w meczu holednersko-estońskim. Moim zdaniem linie na to spotkanie zostały nieco zaniżone, liczyłem na około 155 pkt przy równych kursach. Obie drużyny potrafią sporo punktów zdobyć (Den Bosch liga DBL ostatnie 3 mecze 108,92,95, Tartu liga KOR ostatnie 2 mecze 98,99). Drużyna z Estonii potrafi sie dostosować do przeciwników, którzy notorycznie pokrywają overy (94-94 z Saratovem) . Linia niska, myśle że chłopaki spokojnie ogarną te 150pkt ???? pozdro
Le Mans - Usak 3 kwarta 29-0, wtf? ????

Otrzymane punkty reputacji: +25
jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
Roxanne napisała już wszystko o czechach i francuzach.Ze wszystkim sie zgadzam oprócz jednego, granie na Strasbourg jest dzisiaj nie opłacalne.Nymburg ma bardzo dobry skład jednak nie przekładają tego na gre.Cały zespół to praktycznie sami weterani którzy wiedzą co w takich ciężkich momentach robić.Uwalili u siebie w weekend ze słabą Rygą, czas zagrać na poważnie i włożyć w gre serducho i umiejętności.Może piszę jak jakaś cipka ale jak nie lubie tej ekipy w tym sezonie tak dzisiaj mam wielkiego czuja na win czechów.To jest zbyt doświadczony team by dawać na nich takie kursy.Licze na zdecydowaną poprawę gry i walke do samego końca.Czesi mają warunki by sie przeciwstawić a kurs jest przesadzony.
Nymburk 2.69 4/10 Pinnacle ✅ 72:66
Ale dramat, oni by już chyba chcieli żeby ten sezon sie zakończył.

Otrzymane punkty reputacji: +4
malin157 75K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
dziś kolejny dzień EuroCupu, czyli pytanie takie jak zwykle... komu się chce ????
na pewno Rumuni mają dużo większe szanse niż mówią nam to buki.
kurs naprawdę konkretny na to 4.54
jak wiadomo zacząć trzeba od tego, że tacy Hiszpanie grają na luzie, tam nie ma jakiejś spiny na EuroCup, a zagrają z zespołem podchodzącym do tego poważniej i to na terenie rywala.
jak wiadomo zagrają osłabieni, bez 3 zawodników, w tym Lucica.
Rumuni potrafili wygrać pierwsze mecz na wyjeździe, ot jedno z wielu ze spotkań EuroCup gdzie nie ma co patrzeć na kursy ????

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Dijon - Bayern over 161 1.90 2/10 bet365⛔
Bayern znow na dobrej drodze, dobrze graja, poszaleli w pucharze, bilans 4-0 i dzis moga podejsc do meczu na jeszcze wiekszym luzie. W Pucharze rzucili 90 z Olimpija i zaraz potem w ldize 124 punkty. Atak wyglada bardzo dobrze, obrona nie za ciekawie. Dla Francuzow wazny mecz bo graja o awans, maja 1-3 wiec dla nich mecz o wszystko. Zapowiada sie szybki mecz, z duza iloscia rzutow i szybkich atakow. Francuzi graja bardzo zmiennie, co mecz to inaczej wyglada ich gra wiec ciezko przewidziec co dzis bedzie, Bayern postara sie napewno narzucic wysokie tempo, atak i spokojna obrone. Jesli gospodarze takie warunki przyjma to over murowany. W zasadzie to zdecyduje tylko jeden element rzuty z dystansu. W lidze ostatnio Walker 1/5, Gray 1/7, Harris 0/4 czyli troche lepsze trojki i powinno wejsc. O Bayern sie nie boje bo powinni swoje rzucic.

jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
Zaragoza(-5) 1.98 4/10 Pinnacle ⛔
Tutaj krótko, must win dla hiszpanów którzy zgubili forme.Dwa razy wypłapać w plecy z Vołgogradem któy grał w pięciu troche nie przystoi tak klasowej ekipie jak Zaragoza.
Jeszcze te porażki w lidze ostatnio wyglądają dziwnie, jednak nie grałbym tego gdyby nie szpital u chorwatów.Ukic, Delas, Mazalin i Ramljak nie zagrają dzisiaj.Ramljak poleciał z zespołem jednak nie zagra.W tej sytuacji Zaragoza musi wykorzystać te braki i zagrać swoją najlepszą koszykówke.Jendak pytanie brzmi czy im na eurocupie zależy... ? Low stake
Z reszty jeszcze za mną chodzi Nymnburk z handi i PAOK win
Eh, jednak jest konkretny kryzys hiszpanów.Ten mecz to potwierdza, grają fatalnie, całkowicie sie posypali.Czwarty mecz z rzędu w plecy sie szykuje.

jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
To graj na cedevita, zaragoza overall jest lepszym zespołem i z chorwatami z kontuzjami są zdecydowanym faworytem dla mnie.Koszykówka to nie tylko statystyki.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Volgograd (-6.5) - Roma 1.99 3/10⛔

Nie rozumiem kompletnie tej Romy, w lidze znow przegrana, z Cedevita ratowali sie tylko trojkami (16 trojek wpadlo Stipcevic 6/8). Niezle zagral Trichie i Gibson, srednio Morgan, zawodzi Jones, Ejim i Ebi. Jak z taka gra oni chca wygrac w Rosji? Volgograd ostatnio pokonal Saragosse na wyjezdzie 82-71. Kadra jest bardzo silna, brakuje im jedynie stabilizacji w grze. Zespol opiera sie na bardzo solidnych graczach ze Stanow: Romeo Travis, Donnie McGrath, Cuthbert Victor, Lamont Hamilton i Randy Culpepper. Szczegolnie ten ostatni szaleje w ataku i dziwie sie, ze po tak fantastycznym sezonie na Ukrainie nie kupil do lepszy klub. Piatka cholernie mocna i taka Rome to oni powinni wciagnac bez zadnego problemu. Pytanie nasuwa sie jedno czy beda bronic bo z Roma trzeba grac dobrze 1 na 1, Cedevita dawala im pozycje rzutowe i skonczylo sie na dogrywce i szczesliwej wygranej. Rosjanie walcza o awans wiec licze, ze bedzie ok.
Cedevita 3-1
Volgograd 2-2
Roma 2-2
Saragossa 1-3
Gran Canaria - Sassiri 4.50 1/10⛔
Sassiri +7.5 1.94 2/10⛔

Spora przesada, porownywalne zespoly kadrowo, jedynym atutem Canarii bedzie wlasna hala. Forma gospodarzy wcale nie jakas cudowna, w lidze sromotna porazka z Obradoiro 68-80. Kuric, Tavares, Bellas, Baez, Oliver, Kendall to ostatnie zestawienie na lige, naprawde oni sa warci gry po 1,20 z zespolem, ktory niedawna gral sobie w Eurolidze i potrafi w ataku mocno zaszalec? Lawal, Dyson, Sanders, Logan, Vanuzzo, Sacchetti, Chessa, DeVecchi, nie bylo Todica i Sosy mimo to ja bym dala gosciom minumum 45% wiec 4,50 napewno warto. W zasadzie w kazdym buku juz to pospadalo. To jest jedna z ciekawszych grup bo wyglada to tak:
Canaria 3-1
Sassiri 2-2
Banvit 2-2
Buducnost 1-3

jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
CSU Asesoft Ploiesti(-1) 2.21 4/10 Pinnacle ✅ 88:81
Jedni i drudzy już szans na awans nie mają, rumuni chcą zakończyć tegoroczny eurocup zwycięstwem u siebie.Bardzo im na tym meczu zależy, jeśli wygrają to będzie to historyczne zwycięstwo w top32 dla tego klubu.Jak znam francuzów to przyjadą i położą lache na ten mecz.Rumuni już bez dee bosta ale nadal jest tam kim grać.

L 3,1K

loveparade

Użytkownik
Cantu - Paok
typ: cantu -8
bet: 1.9
stawka 5
Nie bede sie tu rozpisywał o skaldach czy o formie. Temat jest prosty Jesli jutro Cantu wygra roznicą wiekszą jak 3 kosze awansuje do nastepnej rundy. mam nadzieje ze makarony nie beda minimalistami i wygrają minimum 9...zwlaszcza ze paok gra tu o pietruszke

Otrzymane punkty reputacji: +8
roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Besiktas - Paris-Levallois 3.05 1/10 maraton ✅

Bezposredni mecz o awans, malo dzis interesujacych spotkan 99% meczow juz o pietruszke, tutaj kto wygra awansuje. Faworytem sa gospodarze ale ja bym wystawila gdzies 1,60 na nich. Paryz gra ponizej oczekiwan ale nie sa pozbawieni szans na wygrana, tym bardziej, ze forma Besi jest niska. Turcy przegrali dwa ostatnie mecze puchorowy oraz ligowy. Paryz odwortnie, oba spotkania wygral. Z Pinarem mozna zrozumiec, u siebie wtopa z Royal Hali pokazuje jak malo stabilnie gra Besiktas. Paryz wygral z Neptunasem oraz Nanterre. Besiktas uratowal sie tylko tym, ze wygrali dwa mecze z Litwinami. Bilans 2-3 i wlasnie te mecze jedynie wygrali. Szczerze mowiac nie wiem jakim cudem pokonali Neptunasa w 4 serii gier. Tam bylo 80-78 ale goscie prowadzili 15 pkt. i nagle koncowka to po prostu wtopa kiedy mecz byl wygrany. Ciezko wiec powiedziec, ze gra Besiktasu jest ok i chlopaki imponuja forma. Wrecz przeciwnie. Paryz niby podobnie ale ja tutaj daje 55-45 procentowo wiec warto wziac gosci kiedy jest ponad 3 kurs. W pierwszym meczu we Francji padl wynik 93:83 dla gospodarzy. Oba zespoly byly juz opisywane.

Otrzymane punkty reputacji: +11
L 3,1K

loveparade

Użytkownik
Sevilla - Turów
typ: Sevilla -4.5
bet365; 1.9
stawka 5/10

Dla Turowa mecz onic, maja juz zapewnione 1 miejsce w grupie i awans. Ale Sevilla jest teraz w mega gazie. Byl taki czas ze przegrywali wszystko, a teraz wygrywaja wszystko..pokonali kolejne Valencje, Ostonde i Zaragozze. Co prawda szanse na awans sa bardzo małe, musieliby dzis pokonac Turów roznica przynajmniej 50 pkt. Ale nie wierze ze dzis Sevilla oleje mecz, nie zrobili tego tydzien temu w belgi, nie zrobili tego w pierwszej rundzie z Nymburgiem. Jestem zdania ze Sevilla sie dzis godnie pozegna w koncu są teraz w formie

undertaker_tsw 2,1K

undertaker_tsw

Użytkownik
Lietuvos- Ostende+8,5⛔ No coz zaufalem temu &quot;klubikowi&quot;
1,9 5/10

Ostende win @ 4,2 1/10⛔

Unibet

Ciezko przejsc obok takich kursow obojetnie. Ten mecz powinien byc zaciety a z Ostende zrobiono duzego underdogga. Oczywiscie atut wlasnej hali i doswiadczenie w rozgrywkach miedzynarodowych po stronie Wilna jednak te ekipy maja zblizony potencjal,a sklad badziej wyrownany ma Ostende i powinna byc bitwa na parkiecie.

ebi85 212

ebi85

Użytkownik
Lietuvos - Ostende
No nie wiem, nie wiem czy ten belgijski klubik bedzie mial jakies szanse w Wilnie. Lietuvos Rytas Wilno to klub z bogata historia, no i to jednak firma, ktorej nie powinno zabraknac w top 16 Pucharu Europy. Ogladalem ich spotkanie tydzien temu z Turowem Zgorzelec i zeby nie 3 kwarta, w ktorej Turow gral fenomenalnie i mial duzo szczescia to nie wiem czy by przegrali. Lietuvos u siebie to tez inna druzyna niz na wyjezdzie w tej edycji Eurocupu i wydaje mi sie (wrecz jestem pewny), ze dzis zwycieza i awansuja dalej.
Lietuvos 1.22 bwin✅
Lietuvos -8,5 1.90 bwin✅

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Gran Canaria - Cedevita 5.40 2/10 maraton

Cedevita nie jest az taka slaba zeby tu wystawiac prawie 5 kurs. Gran Canaria gra od dluzszego czasu bez polotu na dosc niskiej skutecznosci. Akurat w Zagrzebiu jakos im ten mecz solidnie wyszedl, szczegolnie wlasnie skutecznosc byla niezla paru zawodnikow chociaz zazwyczaj maja z tym problem. 50% z gry rowniez wliczajac dystans to jest niezle, 12/14 z linii, staty psuje tylko Urtasun 0/5. Cedevita statystycznie tez przyzwoicie ale przegrali pare elementow i to sie zlozylo na wtope ogolna, mniej trojek, mniej zbiorek, mniej przechwytow i wiecej strat. Generalnie wszystko zblizone wiec mecz w Hiszpanii moze byc podobny. Repesa zastosowal szeroka rotacje, nie wiem po co mam nadzieje, ze w drugim meczu pogra glownie czolowka siodemka a ma kto grac bo zdrowy jest juz Ukic, forma wysoka Pilepica, Bilana, Baraca tylko Gordic zawodzi 2/10 w takim meczu to jest masakra. Czolowka musi zagrac dobrze a jak rezerwowi cos pomoga to moze byc tam zaskoczenie jest z lawki Babic, Arapovic, Delas, Ramljak, Zubcic nie jest to napewno slaba druzyna.

thejet 2K

thejet

Użytkownik
11/03/2015 19:00 CET
Turow Zgorzelec (-5.5) - Paris-Levallois
1.90 (Pinnacle) ⛔
5/10

Turów niby ostatnio zamula w PLK, a wcześniej w PP. Ja jednak sądzę, że to zasłona dymna, bo najważniejsi zawodnicy nie grali wielu minut, a jeśli grali to olewali i grali bez większego zaangażowania. Dla mnie Turów ma ogromny potencjał i po tym sezonie drużyna zostanie rozsprzedana, a Damian Kulig i Mardy Collins znajdą się w topowych klubach europejskich. Michał Chyliński jest w doskonałej dyspozycji rzutowej i dzisiaj powinien strzelać za trzy. W pierwszym spotkaniu przegrali trzema punktami, a więc dzisiaj muszą wygrać różnicą czterech punktów, aby awansować.

Paryż to nie są żadni kozacy w skali europejskiej i jeśli Turów włączy swój wysoki poziom w ataku, to ich pozamiata. Tym bardziej, że Paryż może się podpalić i pójść w szybkie wymiany, co nie jest dobrym pomysłem przeciwko Turom.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom